QUOTE(Augustė @ 2008 01 09, 22:47)
Viskas labai domina

Rasai, kad mokykla tolokai, ar nebuvo problemu uzrasant? Kada neset prasyma? Idomu, kaip jusu klaseje, ar yra 6-meciu? Ir maloniai nustebau, kad prailginta iki 17-18 dirba
na problemu uzsirasant buvo, nes siaip uzraso is pradziu pagal priklausancia teritorija, po to, jei vieno is tevu darbas ieina i mokyklos aptarnaujama teritorija, na ir taip toliau. Tai mes "issinuomavom" buta netoliese

ir mus prieme

Tiksliai nepamenu kada rasem prasyma, bet jau vos ne paskutine prasymu priemimo diena.
Del 6-meciu klaseje, tai kazkaip ir nesidomejau. Savo mergina irgi buvau galvojusi leisti i 1 klase 6, 3 metu, bet pakalbejau su aukletojom ir jos man patare dar palaukti. Tuo metu galvojau ar tik nepadariau klaidos, bet per tuos metus pamaciau kaip mano mergina is tikruju "susitupejo" ir subrendo mokyklai

Nors va ka tik dukros paklausiau, tai sake, kad yra mokiniu ir 6- meciu. Na bet dazniausiai i 1 klase priima 6-mecius, jeigu jiems iki metu pabaigos, berods, sueina 7 metai
Del prailgintos, tai labai gerai ir pamokas ten paruosia su mokytoja ir i burelius nueina ir su draugais pazaidzia, vienzo net namo nelabai nori eiti