Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mašioto pradinė mokykla

Esam apsisprendę ateinančiais metais dukrą leisti į šią mokyklą (dėkui Dievui,priklausome jai pagal gyvenamąją vietą).
Labai norėtųsi,kad atsilieptų mamos,kurių vaikučiai jau lanko šią mokyklą.Pasidalinkite įspūdžiais.
Gal net atsiras dabartinių ketvirtokų mamų ir parekomenduos mokytojas,kurios perims pirmokėlius smile.gif
Atsakyti
Mums irgi aktualus klausimas: kas šiemet turi trečiokus ir ketvirtokus, nes dar nežinom, kada pradėsim lankyti mokyklą. Pasidalinkit patirtim, mamos. 4u.gif
Atsakyti
Negi nei vienos supermamos vaikas nelanko (-ė) šios mokyklos? g.gif
Atsakyti
Lanko, lanko smile.gif Mano dukra, bet ji tik pirmokele. Bet jei idomi mano nuomone,t ai man labai patinka si mokykla, bet tikriausiai cia daugiausia priklauso nuo klases mokytojos, kuria mes esam labai patenkinti biggrin.gif
Dukra lanko 3 burelius (ir kaip ji speja doh.gif biggrin.gif ), bet nenorejo ne vieno atsisakyti. Aisku klases remontui buvo piniginiai inasai pradzioje, kainuoja ir patys bureliai ir prailginta grupe po pamoku (simboliskai), bet ka darysi, kai mes gyvenam nuo mokyklos tolokai, tai mum tai vienintelis variantas,nes pasiimam vaika apie 17-18 val. Klaseje yra keli kompiuteriai, nors maciau, kad veikia lik tai tik vienas, bet mokytoja mielai leidzia vaikams juo zaisti, yra idiegta idomi mokomoji programa-zaidimas. Uniformos mokykloje nera. Na nezinau ka dar papasakoti, jei kas dar idomu klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2008 01 09, 16:54)
Lanko, lanko smile.gif Mano dukra, bet ji tik pirmokele. Bet jei idomi mano nuomone,t ai man labai patinka si mokykla, bet tikriausiai cia daugiausia priklauso nuo klases mokytojos, kuria mes esam labai patenkinti  biggrin.gif
Dukra lanko 3 burelius (ir kaip ji speja  doh.gif  biggrin.gif ), bet nenorejo ne vieno atsisakyti. Aisku klases remontui buvo piniginiai inasai pradzioje, kainuoja ir patys bureliai ir prailginta grupe po pamoku (simboliskai), bet ka darysi, kai mes gyvenam nuo mokyklos tolokai, tai mum tai vienintelis variantas,nes pasiimam vaika apie 17-18 val. Klaseje yra keli kompiuteriai, nors maciau, kad veikia lik tai tik vienas, bet mokytoja mielai leidzia vaikams juo zaisti, yra idiegta idomi mokomoji programa-zaidimas. Uniformos mokykloje nera. Na nezinau ka dar papasakoti, jei kas dar idomu klauskit  mirksiukas.gif

Viskas labai domina smile.gif
Rasai, kad mokykla tolokai, ar nebuvo problemu uzrasant? Kada neset prasyma? Idomu, kaip jusu klaseje, ar yra 6-meciu? Ir maloniai nustebau, kad prailginta iki 17-18 dirba thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes !

mes taip pat savo suneli zadame vesti i Masioto m-kla. Gyvename Jaruzaleje, taciau ten mokykla - mums nelabai patiko ax.gif

Ar ka suzinojote apie MAsioto mokytojas?
pasidalinkite informacija , busiu labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augustė @ 2008 01 09, 22:47)
Viskas labai domina smile.gif
Rasai, kad mokykla tolokai, ar nebuvo problemu uzrasant? Kada neset prasyma? Idomu, kaip jusu klaseje, ar yra 6-meciu? Ir maloniai nustebau, kad prailginta iki 17-18 dirba  thumbup.gif

na problemu uzsirasant buvo, nes siaip uzraso is pradziu pagal priklausancia teritorija, po to, jei vieno is tevu darbas ieina i mokyklos aptarnaujama teritorija, na ir taip toliau. Tai mes "issinuomavom" buta netoliese topsecret.gif ir mus prieme biggrin.gif Tiksliai nepamenu kada rasem prasyma, bet jau vos ne paskutine prasymu priemimo diena.
Del 6-meciu klaseje, tai kazkaip ir nesidomejau. Savo mergina irgi buvau galvojusi leisti i 1 klase 6, 3 metu, bet pakalbejau su aukletojom ir jos man patare dar palaukti. Tuo metu galvojau ar tik nepadariau klaidos, bet per tuos metus pamaciau kaip mano mergina is tikruju "susitupejo" ir subrendo mokyklai ax.gif Nors va ka tik dukros paklausiau, tai sake, kad yra mokiniu ir 6- meciu. Na bet dazniausiai i 1 klase priima 6-mecius, jeigu jiems iki metu pabaigos, berods, sueina 7 metai unsure.gif
Del prailgintos, tai labai gerai ir pamokas ten paruosia su mokytoja ir i burelius nueina ir su draugais pazaidzia, vienzo net namo nelabai nori eiti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2008 01 19, 21:23)
na problemu uzsirasant buvo, nes siaip uzraso is pradziu pagal priklausancia teritorija, po to, jei vieno is tevu darbas ieina i mokyklos aptarnaujama teritorija, na ir taip toliau. Tai mes "issinuomavom" buta netoliese topsecret.gif  ir mus prieme  biggrin.gif  Tiksliai nepamenu kada rasem prasyma, bet jau vos ne paskutine prasymu priemimo diena.
Del 6-meciu klaseje, tai kazkaip ir nesidomejau. Savo mergina irgi buvau galvojusi leisti i 1 klase 6, 3 metu, bet pakalbejau su aukletojom ir jos man patare dar palaukti. Tuo metu galvojau ar tik nepadariau klaidos, bet per tuos metus pamaciau kaip mano mergina is tikruju "susitupejo" ir subrendo mokyklai  ax.gif  Nors va ka tik dukros paklausiau, tai sake, kad yra mokiniu ir 6- meciu. Na bet dazniausiai i 1 klase priima 6-mecius, jeigu jiems iki metu pabaigos, berods, sueina 7 metai  unsure.gif
Del prailgintos, tai labai gerai ir pamokas ten paruosia su mokytoja ir i burelius nueina ir su draugais pazaidzia, vienzo net namo nelabai nori eiti  doh.gif  biggrin.gif

Ka reiskia "issinuomavom" buta? Pas draugus ar gimines prisideklarovot? Tiesa ar galima deklaruoti gyv. vieta pas draugus, t.y. be nuomos sutarties? Ar deklaruoti galiu tik pas giminaicius?
Atsakyti
Į šią mokyklą prašymus galima nešti jau nuo vasario 1 d. 4u.gif
Dar sužinojau,kad mokytojos kaip ir negalima pasirinkti,nes jie nusprendė pirmokus skirstyti atsitiktine tvarka.Na bet aš manau,kad vaikai bus paskirstyti tiesiog pagal žinių lygį,nes anketoje,kurią pildžiau vietoje,buvo tokie klausimai-ar moka skaityti,ar moka skaičiuoti ir pan.
Medicininę pažymą galima atnešti vėliau,iki gegužės mėn.
Atsakyti
QUOTE(ERPE @ 2008 02 25, 14:49)
Į šią mokyklą prašymus galima nešti jau nuo vasario 1 d. 4u.gif
Dar sužinojau,kad mokytojos kaip ir negalima pasirinkti,nes jie nusprendė pirmokus skirstyti atsitiktine tvarka.Na bet aš manau,kad vaikai bus paskirstyti tiesiog pagal žinių lygį,nes anketoje,kurią pildžiau vietoje,buvo tokie klausimai-ar moka skaityti,ar moka skaičiuoti ir pan.
Medicininę pažymą galima atnešti vėliau,iki gegužės mėn.

Anketos reikalingos ne vaikams "atsijoti",o pacioms mokytojoms bendrai orientacijai,kokiais tempais startuoti.Birzelio pradzioje 2 savaites vyksta Kiskiu mokyklele,tai Rugsejo 1 ne taip baisu,nes jau vieni kitus pazista.Musu klaseje taip pat buvo visiskai skirtingo parengimo vaiku.Mano vaikas baige PM ir mes labai patenkinti ir dekingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrin @ 2008 01 30, 14:43)
Ka reiskia "issinuomavom" buta? Pas draugus ar gimines prisideklarovot? Tiesa ar galima deklaruoti gyv. vieta pas draugus, t.y. be nuomos sutarties? Ar deklaruoti  galiu tik pas giminaicius?

na ir istikruju ..atskleiskite paslapti kaip issisukote del gyvenamosios vietos ?
Atsakyti
Nuo rugsejo pradedam mokytis sioje mokykloje...na ,noreciau isgirst minciu,nuomoniu apie mokytojas,direktore ir t.t.
Atsakyti