Nuo rugsejo pradedam mokytis sioje mokykloje...na ,noreciau isgirst minciu,nuomoniu apie mokytojas,direktore ir t.t.
Mes pradedame irgi nuo rugsejo mokintis. Labai noreciau isgirsti is buvusiu ketvirtoku ar, gal ir kiti turi kokios info, apie pirmoku mokytojas.
Klases jau paskirstytos, bet tikrai butu idomu suzinoti kaip mokytojos buvo priimtos anktesniu savo klases mokiniu ir teveliu. Musu mokytoja Silvija Kazakeviciene.
Laba,
as ka tik sia mokykla pabaigusio sunaus mama
tai galiu pasakyt mokykla si jega, taip kad nusiraminkite ir ramiai laukite rugsejo pirmosios.
Visas kolektyvas jaunos, veiklios moteriskes. Direktore nuostabi (net nezinojau, atrodo nei asmeniskai labai kalbejausi, nei ten pazinti ar zinot problemas galejo, o prieidavo, paklausinedavo apie sunu, patardavo ir t.t.)
Pavaduotoja nuostabi, mokyla turi daug svenciu, koncertu, isvyku
zodziu, gyveno sunus siltamio (kaip as vadinu) salygomis.
Gal mokytoju kitu ir nepazistu, bet per isleistuves maciau kaip visos klases sauniai atsiliepe apie mokytojus, apsikabindavo juos ir t.t. (tikriausiai tai rodo, kad santykiai nuostabus)
gal buvo gieztesniu (pvz anglu kalbos mokytojos), bet pagrinde visos fainos.
na kas dar...
ai, mes visai nepriklausem jai, bet nuvaziavau, palikau pareiskima (netoli dirbau tada), kad man arti darbo ir kiek pamenu prieme tada visus norinciu
tai tiek, sekmes, tikrai viskas gerai bus
as ka tik sia mokykla pabaigusio sunaus mama

tai galiu pasakyt mokykla si jega, taip kad nusiraminkite ir ramiai laukite rugsejo pirmosios.
Visas kolektyvas jaunos, veiklios moteriskes. Direktore nuostabi (net nezinojau, atrodo nei asmeniskai labai kalbejausi, nei ten pazinti ar zinot problemas galejo, o prieidavo, paklausinedavo apie sunu, patardavo ir t.t.)
Pavaduotoja nuostabi, mokyla turi daug svenciu, koncertu, isvyku
zodziu, gyveno sunus siltamio (kaip as vadinu) salygomis.
Gal mokytoju kitu ir nepazistu, bet per isleistuves maciau kaip visos klases sauniai atsiliepe apie mokytojus, apsikabindavo juos ir t.t. (tikriausiai tai rodo, kad santykiai nuostabus)
gal buvo gieztesniu (pvz anglu kalbos mokytojos), bet pagrinde visos fainos.
na kas dar...
ai, mes visai nepriklausem jai, bet nuvaziavau, palikau pareiskima (netoli dirbau tada), kad man arti darbo ir kiek pamenu prieme tada visus norinciu
tai tiek, sekmes, tikrai viskas gerai bus

Na apie mokymosi lygi su manim verciau nediskutuot
kai pas mane auga padukes sunus, tai dziaugiuosi, kad pakankamai gerai sekesi ir tiek
zinau kad buvo papildomos mokamos pamokeles (tik kiek girdejau su vietom nekas), o kiti dalykai - na cia reiketu su aktyvesnem mamytem padiskutuot...sorry
mums sekesi matematika.
siaip sunus noriai ejo i mokykla (kiek girdejau ir kiti vaikai, va tik del anglu sake pradzioj buvo visko, po to perejo pas kita mokytoja ir susitvarke (cia kitiems kai kuriems vaikams)

kai pas mane auga padukes sunus, tai dziaugiuosi, kad pakankamai gerai sekesi ir tiek

zinau kad buvo papildomos mokamos pamokeles (tik kiek girdejau su vietom nekas), o kiti dalykai - na cia reiketu su aktyvesnem mamytem padiskutuot...sorry

mums sekesi matematika.
siaip sunus noriai ejo i mokykla (kiek girdejau ir kiti vaikai, va tik del anglu sake pradzioj buvo visko, po to perejo pas kita mokytoja ir susitvarke (cia kitiems kai kuriems vaikams)
Oi, reiketu sunaus paklausti
nenoriu nieko sakyti, nes vieniems labiau viena patiko, kitiems kita (ale kai buvo priprate prie tokiu svelnesniu mokytoju, tai sios reiklesnes pasirode)
ale viskas gerai
Prailgintoj pamokas paruosdavo, tik mes neilgai lankem, kitiems visai ir patiko.
nenoriu nieko sakyti, nes vieniems labiau viena patiko, kitiems kita (ale kai buvo priprate prie tokiu svelnesniu mokytoju, tai sios reiklesnes pasirode)

ale viskas gerai

Prailgintoj pamokas paruosdavo, tik mes neilgai lankem, kitiems visai ir patiko.
Musu mokytoja Silvija Kazakeviciene.
[/quote]
Mūsų mokytoja irgi Silvija Kazakevičienė
Ar jūsų negąsdina,kad mūsų vaikai šiai jaunai mokytojai bus pirmieji (prieš tai ji tik pusę metų turėjo ketvirtokus)?Aš vis nenustoju apie tai galvojusi.Visgi patirtis yra patirtis
[/quote]
Mūsų mokytoja irgi Silvija Kazakevičienė

Atvirai pasakius gasdina, ir tuo paciu noriu tiketi, kad mokytoja, pati tai zinodama stengsis is sirdies (nor gali taip ir nebuti
)Patyrusi mokytoja greiciau, be abejo, gali pastebeti, kuriam vaikui kurias vietas reikia patempti, kur jis pritingi, o kur nesugeba. Jaunai mokytojai tai tikrai dar reikia nemaza kelia nueiti (nors jau 1 laida isleisti). Taigi, nesu labai optimistiska
Todel ir klausineju, kas ka zino apie sia ir apie kitas mokytojas. Gal kiek per velu yra , kai jau klases paskirstytos, bet visada yra ne vienas kelias
Mane dar labai domina anglu kalbos mokymo lygis, gal kas atsilieps, kas jau gali palyginti savo vaika, su vaiku is kitos mokyklos. Labai laukiu, kas dar gali kokia mokymo patirtimi pasidalinti sioje mokykloje

Apie šią mokytoją,ko gero, nesulauksim jokių atsiliepimų,nes jos mokinių paprasčiausiai nėra. Jau tik mes galėsim ją rekomenduoti (arba ne) po keturių metų
Aš labai tikiuosi,kad viskas mūsų vaikams bus gerai, nes mokytoja bent jau atrodo energinga.Ir maniškei Zuikių mokyklėlėj ji paliko gerą įspūdį. Bet visgi nerimo yra

Aš labai tikiuosi,kad viskas mūsų vaikams bus gerai, nes mokytoja bent jau atrodo energinga.Ir maniškei Zuikių mokyklėlėj ji paliko gerą įspūdį. Bet visgi nerimo yra

QUOTE(ERPE @ 2008 08 08, 10:48)
Apie šią mokytoją,ko gero, nesulauksim jokių atsiliepimų,nes jos mokinių paprasčiausiai nėra. Jau tik mes galėsim ją rekomenduoti (arba ne) po keturių metų

Yra mokiniu laida,bent jau siu metu,bet mamytes tiesiog neskuba rasyt atsiliepimu,matyt rimtesni rupesciai,juk i kita mokykla reiks vaikus leist.Gaila siek tiek,ne snoretusi atsiliepimu paskaityt,nors kitavertus jau nieko nepakeisi,tiesiog smalsu.Labai

Na mes jau keliusim i 2 klase sioje mokykloje, tai kol kas viskas patinka, o vasara netgi buvome sokiu stovykloje, organizuojama lankomo sioje mokykloje T.Petreikio sokiu burelio, tai dukrai labai patiko, suvaziavo daug vaiku is ivairiu Vilniaus mokyklu, kuriuose vaikai lanko Petreikio bureli ir smagiai leido laika gamtoje, sokiu pamokos 2 kart dienoje vykdavo ir pan.
As tai noriu mamyciu, kuriu vaikai baige P.Masioto pradine mokykla, paklausti, kokia mokykla ju vaikuciai lanko dabar?
As vis mastau kur gi dukra leisti, kai pabaigsim P.Masioto mokykla

As tai noriu mamyciu, kuriu vaikai baige P.Masioto pradine mokykla, paklausti, kokia mokykla ju vaikuciai lanko dabar?

QUOTE(Wiwa @ 2008 08 13, 07:27)
As vis mastau kur gi dukra leisti, kai pabaigsim P.Masioto mokykla 

Leisiu i Pliaterytę, po metų galėsiu pasakyti kaip sekasi.