Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mašioto pradinė mokykla

QUOTE(Onora @ 2012 08 29, 20:37)
Sakykite, o nebera tokio dalyko, kad dvyliktokai veda pirmokelius i ju klases?

Sioje mokykloje nera dvyliktoku,tai pradine mokykla. Pirmokus i klases veda ketvirtokai,nes jie vyriausi pradineje mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(svajone* @ 2012 08 29, 23:18)
Sioje mokykloje nera dvyliktoku,tai pradine mokykla. Pirmokus i klases veda ketvirtokai,nes jie vyriausi pradineje mokykloje.

anksciau Zirmunu gimnazijos kieme rinkdavosi visi, ir dvyliktokai is Zirmunu gimnazijos vesdavo i Masiota mazuliukus, po dovanele dar iteikdavo smile.gif todel ir klausiu smile.gif
Atsakyti
Sveiki.Musu mokytoja Silvija Kazakeviciene,labai prasau atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(Ilute 12 @ 2012 09 13, 11:33)
Sveiki.Musu mokytoja Silvija Kazakeviciene,labai prasau atsiliepimu.

g.gif Tai jeigu jinai jusu mokytoja, tai patys turbut jau galetumet parasyt atsiliepimus mirksiukas.gif Ar as cia kazko nesuprantu?
Atsakyti
O cia tikrai sios mokyklos mokytoja? Mokyklos puslapyje sarase nera tokios.
Atsakyti
Ji dabar dirba kitur.Mokslai antra savaite tik ,sunku nuspresti ar gera.Tik atrodo kad truksta patirties.
Atsakyti
Idomu, kuriai klasei siryt, pirmadieni, buvo pirma pamoka - sokiai? Mamos ir teciai pasidomekit, ar daznai sokiu mokytojas rekia ant jusu vaiku???

Taip nutiko, kad teko nugirst,kaip mokytojas tiesiog uzreke ant vos iejusio kazkurio vaiko : KA REISKIA PAMIRSAU????? anakart pamirsau, siandien pamirsau!!!!
Gaila, internetu neimanoma perduoti garso...
Supratau tik tiek, kad tam jaunam mokytojui pirmadienis - sunki diena, bet nesupratau - kas jam dave teise taip REKTI ant vaiku, ir KODEL administracija toleruoja toki elgesi?

Gal ant to mokytojo uzrekti, kai ateisiu kita karta ? smile.gif

Mano supratimu (ir is patirties zinau, kad tai - imanoma ir taip buna, nes aplink - vieni pedagogai:) ) pedagogas isvis neturi rekti. Nesvarbu, kaip ji isveda is kantrybes.
Atsakyti
QUOTE(maziuk @ 2012 09 17, 08:27)
Idomu, kuriai klasei siryt, pirmadieni, buvo pirma pamoka - sokiai? Mamos ir teciai pasidomekit, ar daznai sokiu mokytojas rekia ant jusu vaiku???

Taip nutiko, kad teko nugirst,kaip mokytojas  tiesiog uzreke ant vos iejusio kazkurio vaiko : KA REISKIA PAMIRSAU????? anakart pamirsau, siandien pamirsau!!!!
Gaila, internetu neimanoma perduoti garso...
Supratau tik tiek, kad tam jaunam mokytojui pirmadienis - sunki diena, bet nesupratau - kas jam dave teise taip REKTI ant vaiku, ir KODEL administracija toleruoja toki elgesi?

Gal ant to mokytojo uzrekti, kai ateisiu kita karta ? smile.gif

Mano supratimu (ir is patirties zinau, kad tai - imanoma ir taip buna, nes aplink - vieni pedagogai:) ) pedagogas isvis neturi rekti. Nesvarbu, kaip ji isveda is kantrybes.

Gerai, kad parašėt. Šitoj mokykloj rėkimas ant vaikų, pasirodo, toleruojamas: rėkia (tiksliau, staugia) ir daugiau mokytojų (pastovėkit per pamoką koridoriuje, "pražilsit"). Jei girdi pašaliečiai, tai girdi ir valdžia, bet kadangi vis dar rėkiama, tai valdžia, vadinasi, toleruoja?
Jau ne kartą čia forume rašė, kad mokyklai labai svarbu, kad duotumėt kasmėnesinį piniginį įnašą ir dar rinkliavas sumokėtumėt klasės remontui. Nuo tos vietos bendravimas su jumis tampa nebe toks įdomus. Prasideda bendravimas mokytojų su vaikais: rėkiama, kolekcionuojami vaikų prasižengimai, o ne pasiekimai, vaikai baudžiami, nes sako, kad a priori vaikai dabar labai labai bjaurūs, dalį mokymo gali tekti pravesti namie, nes kai kas ir šioj srity atliekama atmestinai
Kaip supratau, mokykloj užduotas tonas nesibelsti į vaiko širdį, o tiesiog nubausti pagal planą, svarbiausia, išsaugant mokytojo vidinę ramybę, mokytojo gerovę,
Nuobaudų sistema įsisavinta ir nuosekliai žaibiškai vykdoma pagal mokyklos tinklalapyje pateiktą nuobaudų skyrimo planą: nieks nesigilins, tik nuosekliai formaliai pagal punktus galutinai "prikals vaiką prie stulpo" ir dar, kaip čia forume rašė, nubaus visą klasę ar kelias esančias šalia (paliks be tualetinio popieriaus, muilo ir pn.) nes ale vienas vaikas "nusižengė".
Man tokia mokykla yra bloga, net jei ir visi langai joje pakeisti ir klases vos ne kasmet atremontuoja tėvai. Mano įsitikinimu mokykloje reikia vaikus gerbt. Jei vaikai negerbia suaugusių, vaikus ir toliau reikia gerbt ir AUKLĖT, nes to ten ir susirinkom. Deja susirinko nemažai ale pedagogų
Žinoma, rašau ne apie visus apibendrintai, tikiu ir žinau, kad yra savo darbą mylinčių, suvokiančių, klystančių - kaip ir visi, bet besistengiančių, o svarbiausia save ir mokinį gerbiančių pedagogų.
Manau, didžiausia problema - profesionalizmo stoka, bei profesijos nesuvokimas. Atsitiktinai į profesiją patekę, gyvenimu nepatenkinti, apie asmeninę naudą mąstantys, ant silpnesnių išsiliejantys žmonės visur yra rakštis subinėj. Gaila, kai jie kontaktuoja su psichologiškai kol kas silpnesniais - vaikais.
Tai mano asmeninė nuomonė, vaikų ten nevesčiau

Atsakyti
skamba blogiau nei apie internata koki smile.gif.
i kuria mokykla vestumete?

mazai laiko lankom, kad kazka rasyt galeciau, bet man pirmas ispudis labai geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 27 rugsėjo 2012 - 13:12
Sveikos, mamytes,
labai idomu - mums gal pasiseke, bet su niekuo panasaus nesam susidure schmoll.gif. Mokemes pas mokytoja Regina, dabar pas mokytoja Agne, abi santurios, nekeliancios balso, nuostabios mokytojos thumbup.gif . Kitos, dalykininkes, taip pat thumbup.gif . O is mano dukros pasakojimu, mokytojas Tadas dar galetu ir griezciau "paaukleti" berniukus, nes per sokiu pamokas, panasu, kad jie visai neklauso cool.gif. Is sono galima moralizuoti, teisti mokytojus, bet jus isivaizduokite save ju vietoje - kartais ir ta viena vaika auklejant nesusivaldom, keliam balsa, o cia, kai ju virs dvidesimt, ir tikrai ne visi angeliukai (oi, kiek teko giredeti apie dukru klasioku elgesi, as tikrai stebiuosi, is kur pas mokytojas tiek kantrybes g.gif ). Taigi, pirmiausia gal pradekim patys aukleti savo vaikus namie, tada maziau problemu bus ir mokykloje, ir mokytojai nebus vedami is kantrybes, klasiokai pasipiktine ir mokymo procesas vyks sklandziai mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinot kas keista? Ogi tai,kad sunus keturis metus mokesi sioje mokykloje,bet as taip ir nesuzinojau,kad mokyklos vadovybe labai stengiasi,kad kas menesi butu surenkami kazkokie pinigai - rinkliava biggrin.gif Taip,langus mes keitem,taip rinkoms SAVO klases fonda. Tai tiek. Na,dar nepasiseke su pirma mokytoja,ka pastebejo gryzus Jurate is akademiniu ir gavom kita,tiesiog nuostabia,mokytoja. Pas kuria musu vaikai ir dabar dar nuvaziuoja aplankyt. Nors bendravo su ja tik paskutinius metus.
Ar vesti i sia mokykla ,net ir nezinau. Turi ji minusu.Man didelis minusas,kad nera normalios sporto sales,o eina i salia esancia gimnazija.Aktu sale irgi toookio mazumo smile.gif Valgykla....na del skonio nesigincijama,tad nieko ir nesakysiu. Siaip,as uz mokyklas pradinukams,kur buna tik jie,lengvesne socializacija i moksleivio gyvenima,ypac siais ziauriais laikais. Bet P. Masioto mokykla yra ne vienintele pradine Vilniuje,tiesa,didesne dalis ju irengta kaip si,buvusiuose darzeliuose.
Atsakyti
Aš irgi kol kas patenkinta, man ramu, kad vaikai čia saugūs. O kad kartais mokytojai balsą pakelia, tai čia gi normalu. Aš pati savo ausimis girdėjau mūsų mokytoją pakeltu tonu per pamoką, bet kad tas tonas tai toli gražu ne toks, nuo kurio vaikui šiurpuliukai bėgiotų. Juk tie pirmokėliai nu jau tokie dar žiopliukai, pvz. maniškis, jis kai užsisvajoja, tai nieko nebegirdi biggrin.gif .
Atsakyti