Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mašioto pradinė mokykla

QUOTE(Destiny73 @ 2014 09 19, 20:13)
o yra sioje mokykloje nemokamu bureliu?? g.gif

Jeigu ir yra, tai informacijos totalus trūkumas. Maniškis trečiokas, aš iki šiol nežinau. Aišku, būtų labai svarbu, sužinočiau. Bet labiausiai reklamuojami (kiekvieną rugsėjo 1 ir per kitas mokyklos šventes) mokami būreliai.
Prailginta grupė irgi brangi. Bijau sumeluoti, nes nelankėme.
Atsakyti
QUOTE(vinga @ 2014 10 21, 12:30)
Jeigu ir yra, tai informacijos totalus trūkumas. Maniškis trečiokas, aš iki šiol nežinau. Aišku, būtų labai svarbu, sužinočiau. Bet labiausiai reklamuojami (kiekvieną rugsėjo 1 ir per kitas mokyklos šventes) mokami būreliai.
Prailginta grupė irgi brangi. Bijau sumeluoti, nes nelankėme.

Reiskia tikrai nesidomite - mokslo metu pradzioj (o gal ir iki siol) skelbimu lentoj pilna skelbimu apie mokykloje vykstancius burelius, is nemokamu mano dukra lanko matematikos ir dramos, tikrai yra ir daugiau, totalus informacijos trukumas yra tik tada, kai jos neieskot wink.gif Galetu ir vaikas pasidomet, jei jam aktualu, maniske i situos burelius uzsirase pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augustė @ 2014 10 21, 10:48)
Reiskia tikrai nesidomite - mokslo metu pradzioj (o gal ir iki siol) skelbimu lentoj pilna skelbimu apie  mokykloje vykstancius burelius, is nemokamu mano dukra lanko matematikos ir dramos, tikrai yra ir daugiau, totalus informacijos trukumas yra tik tada, kai jos neieskot wink.gif Galetu ir vaikas pasidomet, jei jam aktualu, maniske i situos burelius uzsirase pati smile.gif

Kokia jūs tobula, o kiti ne smile.gif bet čia ne apie tai.

Pritariu Vingai, kad informacijos trūkumas, nes vienintelis būdas iš informacijos, pateiktos mokykloje ar jos svetainėje, sužinoti, kuris būrelis nemokamas- skambinti visais numeriais iš būrelių skelbimų ir klausinėti, gerai, jeigu netyčia vaikas nori į konkretų būrelį ir pataiko į nemokamus smile.gif kaip ir jūsų, Auguste, atveju.
Atsakyti
QUOTE(Augustė @ 2014 10 21, 10:48)
Reiskia tikrai nesidomite - mokslo metu pradzioj (o gal ir iki siol) skelbimu lentoj pilna skelbimu apie  mokykloje vykstancius burelius, is nemokamu mano dukra lanko matematikos ir dramos, tikrai yra ir daugiau, totalus informacijos trukumas yra tik tada, kai jos neieskot wink.gif Galetu ir vaikas pasidomet, jei jam aktualu, maniske i situos burelius uzsirase pati smile.gif

Aš juk ir parašiau, kad norint, viskas įmanoma. Bet, manyčiau, kad tuose skelbimuose galima būtų ir kainą nurodyti. O idealiausia būtų sedėti informaciją į mokyklos tinklapį apie vykstančius būrelius, laikus ir kainas.
Atsakyti
Man irgi nesuprantama, kodel skelbime negalima nurodyti kainos? doh.gif
suprantama, kad uz bureli, kuris vyksta1 k. i savaite, prasoma 100 Lt tai ir kainos nesinori rasyti doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes wink.gif Na mano mergyte siemet pirmokele thumbup.gif Norejau paklausti kaip sekasi jusu vaikam pirmoje klaseje? 4u.gif Nes mum siek tiek sunkokai g.gif Daznai girdziu is mokytojos kad issiblaskius ,neklauso,nespeja daryt uzduociu ir vis neislaiko lietuviu testu 4u.gif Tad noreciau isgirsti ir jusu pasisekimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2014 05 09, 23:12)
Sveiki 4u.gif

Temele visai apmirusi bet tikiuosi kasnors atsilieps  smile.gif Reikalingo nuomones apie sias mokytojas. Tik apie Agne radau kelis komentarus, daugiau nei apie viena.
Ingrida Rimkuvienė
Danguolė Giriūnienė 
Jolita Petkevičienė 
Agnė Petraitienė
Buciau labai dekinga uz bet kokia informacija, galite rasyti ir AZ, jei cia nenorite.

Gal yra daugiau mamyciu kurios zino sias mokytojas ir gali parasyti savo nuomone apie jas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2014 12 13, 22:27)
Gal yra daugiau mamyciu kurios zino sias mokytojas ir gali parasyti savo nuomone apie jas ax.gif
mums taip PAT labai idomu sužinoti nuomone apie minėtas mokytojas. Esame priversti keltis iš Kauno į Vilnių.. Rašykite į az, labai lauksiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadreile: 16 gruodžio 2014 - 14:17
Laba diena,

Mes taip planuojame eiti i šią mokyklą. Informacija apie mokytojas (Ingrida Rimkuvienė, Danguolė Giriūnienė, Jolita Petkevičienė, Agnė Petraitienė) labai reikalinga...smile.gif

Galite rašyti ir į AZ

Labai ačiū
Atsakyti
Turbūt visos šios mokyklos būsimų pirmokų mokytojos yra geros. Pati mokykla - draugiška ir imli naujovėms. Aš galiu labai rekomenduoti dabartinių ketvirtokų mokytoją Ingridą. Jos klasėje mokosi ir mano vaikas. Mokytoja gan griežta, bet teisinga, sugebanti išreikalauti ir išmokyti. Per jos pamokas klasėje tylu, gal vaikai jos šiek tiek ir bijo, bet ją myli ir gerbia. Autoritetas cool.gif ...vaikas liūdi, kad reikės su ja atsisveikinti...Žinoma, manau, kad šioje mokykloje ir kitos geros mokytojos, tiesiog mes patekome pas Ingridą ir manome, kad mums labai pasisekė rolleyes.gif ...vyresnis vaikas, prieš daug metų, pradėjo lankyti pirmą klasę Genio pradinėje, kai atėjau vieną dieną pamokų metu, buvau apšalus - mokytoja kažką rašo nusisukusi nuo klasės ant lentos, o vaikai žaidžia lėktuvėliais, triukšmauja, niekada nežinojo nieko apie vaiką-po metų pusė klasės tėvų pakeitė savo vaikams mokyklą, bet motyvacija mokslams jau buvo sušlubavusi:(...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divaa: 12 sausio 2015 - 11:34
QUOTE(Edzka @ 2015 01 01, 19:55)
Laba diena,

Mes taip planuojame eiti i šią mokyklą. Informacija apie mokytojas (Ingrida Rimkuvienė, Danguolė Giriūnienė, Jolita Petkevičienė, Agnė Petraitienė) labai reikalinga...smile.gif

Galite rašyti ir į AZ

Labai ačiū

ir mums labai įdomu sužinoti apie šias mokytojas smile.gif

Galite rašyti ir į AŽ

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Jeigu man reikėtų iš naujo rinkti vaikui Mašiote pirmą klasę, tai prašyčiausi pas tas mokytojas, kurios turi geriausias klases: su asmenine rūbine ir asmeniniu tualetu. Arba bent jau su asmenine rūbine pačioje klasėje papildomoje patalpoje. Nes man atrodo, kad geriausios mokytojos čia turi tas geriausias ir patogiausias klases. Jei galit papulti per pertrauką į Mašiotą, tai eikit į bet kurią pirmo aukšto dalį, kur po 4 klases sukišta, mažiukas koridoriukas 100-ui vaikų pabūt per pertrauką, 2 mažyčiai tualetukai tam pačiam kiekiui vaikų, 2 kranai rankom nusiplauti, sumautos mikro rūbinėlės kažkur. Tai vat pagal tai ir rinkitės, nes paskui bus vėlu gailėti vaiko, kuris skundžiasi, kad negali nueiti į WC, nes ten šlykšu ir kenčia visas pamokas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamymamy: 06 vasario 2015 - 21:52