QUOTE(Nija @ 2007 11 22, 16:32)
Būtų gerai manau, kad ben kiekis butu registruojamas. Na jeigu neišskiriam berniukui/mergaitei, nes tada irgi, kad nesiguatų: pridarom mergaitėm daugiau, nei jų yra ir gauna berniukas lėlytę... O amžius, ar išskiriamas?
O kaip taip? Kai kažkada buvau lankyt tai buvo įvairiausio amžiaus nuo kūdikėlių iki ... gal net 3-4 metukų. Tai kaip, metinukam nenešamos tokios dėžutės?
Panašu, kad tikslesnė info ir apskaita kokia tai reikalinga
sorry, pamiršau paminėti, kad išviso šiuo metu yra 71 vaikutis. Taigi nuo 2 metų kaip jau rašiau 33 vaikučiai (visi beveik 2 metų, 3 tik 3), o visi kiti (38) iki 2 metų. Taigi tiems kur virš 2 metukų darome atskiras dovanėles, o mažiausiems nešime bendrą. Jei atsitiktų taip, kad surinksim daugiua nei 33 dovanėles, galėsime duoti atskiras ir vaikučiams nuo 1 metukų.
Aš dabar dar dovanėlės pati neruošiu, žiūrėsiu vėlaiu ko truks, tada ir nupirksiu. Jei bus pakankamai dovanėlių, nupirksiu jogurrtų, pampersų ar dar ko. Be to daug mano pažįstamų, draugų žada padaryti dovanėles, na jei tie pažadai virs realybe, tikiuosi kitą savaitę jau turėsime daug dovanėlių
Pritariu prie minties, kad kas galite, galit aukoti pinigėlius, už juos nupirksim skanėstų, pampersų ir kt.
Labai džiugu, kad vis daugėja norinčių padėti mažyliams
P.S. gal kas mokate padaryti tokį kaip ir savo parašą, kad kur skelbiate žinutes, matytusi nuoroda į šią temą. (na gal suprasit apie ką aš čia).