Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai bizgesiukai:)

QUOTE(Egliukasz @ 2007 12 07, 00:13)
O gal kuri naudojote MAC pilka blizgesy?
Skaiciau, kad Angelina Jolie jy naudoja, nes negali pakesti savo raudonu lupu, tai turbut irgi neutralizuoja g.gif
Papildyta:
Beje kiek dabar zali ir melsvi blizgiukai per ta ispardavima kainuoja? g.gif

Melsvas Estee Lauder metinis ir su mazais blizgiukais apie 40 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
F_A aš tai jau esu mėginusi ta Delia blizgį, man visai nieko, net labai neprastas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 07, 08:17)
F_A aš tai jau esu mėginusi ta Delia blizgį, man visai nieko, net labai neprastas drinks_cheers.gif

as juos vasara atradau, patiko spalvos, bet skystesnius pasirinkau, o siti dabar savo laiko sulauke lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pas mane irgi visokiems orams yra, dar nužiūrėjau L'Orelio lūpdažį, jergutėliau, kaip man jo norisi ax.gif blush2.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 06, 14:28)
paskaitinek sita tema, uj kiek daug kalbeta buvo ax.gif

phu, kokia tingine as blush2.gif teks paskaityti ax.gif

QUOTE(F_A @ 2007 12 07, 08:36)
Melsvas Estee Lauder metinis ir su mazais blizgiukais apie 40 lt mirksiukas.gif

o as lg ir kai ziurejau tai ar tai 52 ar 54 lt g.gif ar cia haliucinajos man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele_raudona @ 2007 12 07, 13:12)
phu, kokia tingine as blush2.gif teks paskaityti ax.gif
o as lg ir kai ziurejau tai ar tai 52 ar 54 lt g.gif ar cia haliucinajos man lotuliukas.gif

Gedo pr. sarmoj kur rankena duru kaip rankyte mokejau kiek pamenu apie 45 Lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 07 gruodžio 2007 - 13:27
QUOTE(F_A @ 2007 12 07, 14:27)
Gedo pr. sarmoj kur rankena duru kaip rankyte mokejau kiek pamenu apie 45 Lt g.gif

o as gedo 9 kai kilojau lyg ir 52 buvo... na gal tiesiog pasirode man taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele_raudona @ 2007 12 07, 13:30)
o as gedo 9 kai kilojau lyg ir 52 buvo... na gal tiesiog pasirode man taip  ax.gif

Gal gedo 9 uzsidejo dar antkaini biggrin.gif o gal pabrangino ant svenciu, supaisysi g.gif
Atsakyti
taip taip, kainos skirtingos tose sarmose blink.gif blink.gif blink.gif jau seniai ta pastebejau...
Atsakyti
Ar esate kasnors bande stai toki blizgesi bigsmile.gif
user posted image grozis tai wub.gif
Atsakyti
Koks grazus o LT tokiu buna? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele_raudona @ 2007 12 07, 14:30)
o as gedo 9 kai kilojau lyg ir 52 buvo... na gal tiesiog pasirode man taip  ax.gif

nepaisant to, kad kainyte parasyta 52, is tikro nuolaida pritaike skaiciuoja 45 litus
Atsakyti