Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai bizgesiukai:)

Chanel turi graziu persiko spalvos blizgiu, Guerlain, Givenchy wub.gif Shiseido labai grazus yra persiko spalvos ....bet kaina Sarmoje jo tai 89 doh.gif o va braskese apie 50 keli gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 12 18, 16:55)
Šitie rinkiniai braškėse dbr iki 45Lt  smile.gif

Tai kad spalvos man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 12 19, 18:53)
labai norėčiau švelnios persiko spalvos lūpų blizgio  ax.gif gal kuri parekomenduosit  blush2.gif pasimečiau tarp jų beieškant  doh.gif

Mano pats paciausias persikines spalvos blizgiukas L'Oreal Glam Shine Juice thumbup.gif Vasara jis isvis nepakeiciamas nes labai idegi isryskina wub.gif Kiek ieskojau tokios spalvos kitu gamintoju blizgiuko, neradau nei vienos panasios i sita:
user posted image
Numeriukas jo 203, ant lupu gaunas toks tropinis prinokes persikas wub.gif Pabandyk ant lupu, gal ir tau patiks rolleyes.gif
Atsakyti
O man čia daugiau koralo spalvytė ne persiko , nors koralai labai daug atspalvių turi bent jau tie kuriuos parduoda kaip papuošaliukus g.gif blush2.gif bet gražus 4u.gif

O aš sakau gal persikinio atspalvio šitas iš Shiseido daugiau ax.gif blush2.gif nors manoji siūloma spalvytė labai artima F_A nurodytam iš L'Oreal rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 20 gruodžio 2007 - 08:53
gavau siandien savo blizgesiuka.spalva nereali, gal siek tiek noretusi daugiau blizgesio. laiko ne itin ilgai. bet del spalvos esu labai patenkinta.ryt jei nepatingesiu, idesiu foto su siuo blizgesiuku

user posted image
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2007 12 21, 00:46)
gavau siandien savo blizgesiuka.spalva nereali, gal siek tiek noretusi daugiau blizgesio. laiko ne itin ilgai. bet del spalvos esu labai patenkinta.ryt jei nepatingesiu, idesiu foto su siuo blizgesiuku

user posted image

O kokia spalvyte pirkai? lauksim foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 20 gruodžio 2007 - 23:49
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 21, 00:48)
O kokia spalvyte pirkai? lauksim foto  smile.gif

spalva 451 fizz peach. daziausi vakare, tai veidrodyje prie lempu sviesos labai grazu.bandysiu dienos sviesoj ryt ziuret.
Atsakyti
Oiiii werdut, labai prasau nuotraukeles temelen:geda2: norejau paklausti ar jis turi koki skoni ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 12 21, 01:03)
Oiiii werdut, labai prasau nuotraukeles temelen:geda2:  norejau paklausti ar jis turi koki skoni ? unsure.gif

nea, beskonis ir be ypatingo kvapo.talpa siek tiek mazoka 6ml. na zodziu nenoriu as jo cia isgirt, o po to keikt.bandysiu ryt ikelt mirksiukas.gif
Atsakyti
bandziau daryt nuotraukas, bet fotikas s musu, nesigauna man naturali spalva, bandziau visuose kambariuose prie visokiu apsvietimu. verysad.gif
Atsakyti
Oi kaip gaila verysad.gif na gal kada nors tada prie progos mirksiukas.gif
ale va kad jis beskonis tai nepirksiu, man būtinai turi būti skanūs blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 12 21, 13:46)
Oi kaip gaila  verysad.gif na gal kada nors tada prie progos mirksiukas.gif
ale va kad jis beskonis tai nepirksiu, man būtinai turi būti skanūs  blush2.gif  wub.gif

idedu viena foto.bet lupos kaip ir nepadazytos.reiks prasyt kad kas kitas nufotkintu, paciai sunkiai sekasi

foto
Atsakyti