Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai bizgesiukai:)

aciu visom uz grazius zodzius. kazkur einant, kiekviena grazi, kai spaklius ant veido liejasi laisvai biggrin.gif
kiekviena diena tikrai taip nevaikscioju.

sitoj nuotraukoj tai blizgesio spalva neutrali. o givenchy bijau kad nebutu oranzine,kuri uzdazo lupu naturalia spalva visiskai
Atsakyti
Niu nesikuklint tik cia,tikrai dailiai atrodai,ypac lupytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2007 11 21, 14:35)
kazkada turejau isadoros lupu laka permatoma, siek tiek rozinis atspalvis buvo.nu nerealus dalykas. isnaudojus lekiau pirkti dar vieno,deja nebebuvo
Papildyta:
kiek reiks laukt nezinau.stringa kazko siuntiniai.seniau per savaite gaudavau, o dabar:(
ysl maskuotojas jau trecia savaite uzstriges, o sita kur blizgesiukas dariau veliau.kada ateis nebeisivaizduoju. kai gausiu butinai pranesiu smile.gif
Papildyta:
labai fainai gaunasi.ant dioro snow cherry uztepus melynojo blizgesiuko (pas mane lancome).idedu nuotraukyte.gal nelabai ir matosi.bet spec nuotraukos neturiu

http://public.fotki....a/s73f0286.html

Jėzau, kokia gražuolė wub.gif
Atsakyti
Werdos blizgesiuku misinys grazus, as pati turiu si Dioro snow cherry. Siaip man ant jo jau nesinori nieko tept, nes jis jau uztektinai klampus ir slapias biggrin.gif O pati Werdute labai daili wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
As siandien is SM kosmetikos isparduotuves isigyjau Estee Lauder BLUE FANTASY blizgesiuka kubelyje...Kai reikejo greit apsisprest del pirkimo,tai dar patarimo pas F A paklausiau,aciu jai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Patenkinta,tokio tikejaus,tokio ir norejau...o dar mieste budama Collistar blizgesi SUPERGLOSS prigriebiau.Suteikia lupoms putlumo ir ypatingo zvilgesio.Spalvyte pas mane LILLA PASTELLO,tai tokia ciut svelniai rausva,bet jos nesimato ant lupu,bet yra jame dar toks melsvas perlamutrinis atspalviukas,nu ir labai graziai ant lupu atrodo,skaniai kvepia.Tik jis klampokas toks,lyginant su estee lauder. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 22, 20:34)
Werdos blizgesiuku misinys grazus, as pati turiu si Dioro  snow cherry. Siaip man ant jo jau nesinori nieko tept, nes jis jau uztektinai klampus ir slapias  biggrin.gif  O pati Werdute labai daili  wub.gif  thumbup.gif

jie abu labai klampus biggrin.gif ant pirsto vienos spalvytes, kitos.pamaisom siek tiek ir ant lupu. blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal jau kas ismeginote naujaji Christian DiorRouge Dior Creme de Gloss

Ar jis su skoniu ar beskonis? Kaip laikosi, kaip tepasi? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 11 22, 20:36)
Merginos, gal jau kas ismeginote naujaji Christian DiorRouge Dior Creme de Gloss

Ar jis su skoniu ar beskonis? Kaip laikosi, kaip tepasi? blush2.gif

user posted image

aš aną dieną "kristianoje" pabandymui pasitepiau, tai man jis pasirodė tokia klampi košė lotuliukas.gif , ir dar spalvą man išrinko tokią tamsią , nu neptarus aš prie tokių, visada tepuosi šviesiom pastelinėm, nors pardavėja sakė, kad man tinka, bet aš nesugrįžau jo nusipirkti doh.gif , nusipirkau lancome rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 22 lapkričio 2007 - 21:54
QUOTE(*leila* @ 2007 11 22, 20:01)
As siandien is SM kosmetikos isparduotuves isigyjau Estee Lauder BLUE FANTASY blizgesiuka kubelyje...Kai reikejo greit apsisprest del pirkimo,tai dar patarimo pas F A paklausiau,aciu jai 4u.gif  4u.gif  4u.gif Patenkinta,tokio tikejaus,tokio ir norejau...o dar mieste budama Collistar blizgesi SUPERGLOSS prigriebiau.Suteikia lupoms putlumo ir ypatingo zvilgesio.Spalvyte pas mane LILLA PASTELLO,tai tokia ciut svelniai rausva,bet jos nesimato ant lupu,bet yra jame dar toks melsvas perlamutrinis atspalviukas,nu ir labai graziai ant lupu atrodo,skaniai kvepia.Tik jis klampokas toks,lyginant su estee lauder. ax.gif

na brangioji, kada nusifotografuosi ir parodysi, kaip gyvai atrodo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*leila* @ 2007 11 22, 21:01)
As siandien is SM kosmetikos isparduotuves isigyjau Estee Lauder BLUE FANTASY blizgesiuka kubelyje...Kai reikejo greit apsisprest del pirkimo,tai dar patarimo pas F A paklausiau,aciu jai 4u.gif  4u.gif  4u.gif Patenkinta,tokio tikejaus,tokio ir norejau...o dar mieste budama Collistar blizgesi SUPERGLOSS prigriebiau.Suteikia lupoms putlumo ir ypatingo zvilgesio.Spalvyte pas mane LILLA PASTELLO,tai tokia ciut svelniai rausva,bet jos nesimato ant lupu,bet yra jame dar toks melsvas perlamutrinis atspalviukas,nu ir labai graziai ant lupu atrodo,skaniai kvepia.Tik jis klampokas toks,lyginant su estee lauder. ax.gif

Ir as noreciau to Estee Lauder BLUE FANTASY.. et.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 23, 08:53)
na brangioji, kada nusifotografuosi ir parodysi, kaip gyvai atrodo? blush2.gif

Pabandysiu patenkint jusu smalsuma,tik neturiu kas nufotkintu,mano trimetis pipiras kai nufotkins mane,tai tik kojos matysis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*leila* @ 2007 11 23, 11:11)
Pabandysiu patenkint jusu smalsuma,tik neturiu kas nufotkintu,mano trimetis pipiras kai nufotkins mane,tai tik kojos matysis lotuliukas.gif

Pati nusifotkink rolleyes.gif
Atsakyti