Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(janike1 @ 2008 01 25, 17:35)
Vigilyte salis  thumbup.gif  wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Žadu megzti šitą megztuką. Gal kas prisijungs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 01 25, 22:17)
user posted image

mielai prisijungciau thumbup.gif o is kokiu siuliuku zadi megzti? man atrodo, kad turetu buti storesni ir nelabai minksti g.gif as panasiu rastu bvandziau megzti is kasmyro tai nelabai kaip atrode schmoll.gif padejau ardymui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 01 25, 22:54)
mielai prisijungciau thumbup.gif o is kokiu siuliuku zadi megzti? man atrodo, kad turetu buti storesni ir nelabai minksti g.gif  as panasiu rastu bvandziau megzti is kasmyro tai nelabai kaip atrode schmoll.gif padejau ardymui verysad.gif

Turiu pusvilnės ir akrilo. Pažiūrėsiu, kaip iš kurių pavyzdys atrodys. g.gif
Atsakyti
Galiu pabandyti ,turiu zalios pusvilnes,bet dabar turiu uzbaigti megztuka mazajai smile.gif Kiek mazdaug ten tu siuliuku reiketu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 01 25, 23:12)
Galiu pabandyti ,turiu zalios pusvilnes,bet dabar turiu uzbaigti megztuka mazajai smile.gif Kiek mazdaug ten tu siuliuku reiketu ax.gif

Neįsivaizduoju g.gif Kadangi ir vien ir kitų turiu po 500 g, nesuku galvos.
Papildyta:
Nauja tema

Kadangi nesimiega, sukūriau temos tęsinį. 4u.gif
Atsakyti
ačiū, Zinule, už naują temą. 4u.gif

Man šitas žalias megztinukas labai šiltas atrodo wub.gif Čia jis mezgamas siaurinant?
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 26, 08:56)
ačiū, Zinule, už naują temą. 4u.gif

Man šitas žalias megztinukas labai šiltas atrodo wub.gif Čia jis mezgamas siaurinant?

Pagal nuotrauką tai ko gero taip. Reikės dar osinkoj paieškoti, gal kur ir aprašymas bus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 01 25, 21:17)
user posted image

aš šį raštą naudojau megzdama iš plonesnių siūlų ir neužsagstomą megztuką, tai vaizdas visai kitoks gavosi
http://public.fotki....0071120006.html
Atsakyti
Baigiam šitą temą 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti