Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(Tina* @ 2006 05 07, 02:48)
Nugi foto laukiam, o nieks neparodo grozybiu  ax.gif

Kad nenužiūrėtumėm mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip atrodo mano kalija

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kiniete333 @ 2006 05 07, 20:40)
Taip atrodo mano kalija

user posted image

wub.gif
Kada mano pražys g.gif
Atsakyti
Lapai labai grazus su tais baltais taskuciais wub.gif o ziedukas dar pilno savo grozio neatskleides, dar sviezut sviezutelis, bus grazu wub.gif
Atsakyti
Na va, mano ziudukas visu grazumu... Nedidelis, nezinau kodel tas pats kotas ilgesnis neuzaugo, gal dar paaugs g.gif Bet jau kaip skaniai kvepia wub.gif Ale dziugauju.. kai pirmas ziedelis naujos geles... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Vsio,man gyli depresija mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif visu kalijos tik žydi ,žydi ,o maniške net negalvoja doh.gif nors išlyndo viena pirmiju doh.gif
Atsakyti
grange, vaje koks grozis, o kiek lapu pridygo.

Mano kalija balta tik lapai kazkodel baltais taskeliais, niekur tokiu nemaciau. Ir tokia auksta, kazkokia nauja rusis g.gif ir lapu tik du doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiniete333 @ 2006 05 10, 20:16)
grange, vaje koks grozis, o kiek lapu pridygo.

4u.gif ax.gif aciu aciu .. as ir pati dziugauju, nes gelyte jauna, isgelbeta is "mirties" galima sakyti, is pradziu labai lapus leido, ir dabar be perstojo leidzia... O dar kai zieduka parode, is vis smagu.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As sakau, gal per daug patresiau, kad tiek be proto lapu leidzia g.gif
Atsakyti
Reikes ir man patresti.

As dar pasisodinau 4 kalijas, po dvi i viena vazona, visos skirtingu spalvu, tai viename vazone abi jau lenda, kitame dar tyluma g.gif
Atsakyti
Pas mane tai vis dar viskas letai ...
Atsakyti
O aš gi tipo pirkau rausvą-ką jūs manot žydi baltut baltutėlė... biggrin.gif Jos ten buvo į dėžutes pagal spalvas sudėliotos,tai matyt makalynė padaryta.Bet vistiek gražu. thumbup.gif
Atsakyti
As irgi is dezuciu pirkau, idomu kaip pas mane zydes g.gif
Atsakyti