Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(anestute @ 2007 06 06, 18:46)
lotuliukas.gif o gal tos demeles veliau atsiranda, negali taip but?  biggrin.gif  blush2.gif

nu kad kai raudona lindo, tai ir iskart jau demeles matesi, o cia ir tas lapas biski kaip ir kitokios formos g.gif

nu tai tau smagu thumbup.gif
Atsakyti
Ne-a, manoji geltona nezydi dar, tik lapus skleidzia. Lapeliai, tiesa, margi
Atsakyti
nu viskas issiaiskinau, kad manoji tikrai ruzava rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 07, 11:42)
nu viskas issiaiskinau, kad manoji tikrai ruzava rolleyes.gif

kaip issiaiskinai?
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 06 07, 13:36)
kaip issiaiskinai?

nu kad lapai visai kitokios formos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 07, 15:06)
nu kad lapai visai kitokios formos biggrin.gif

aisku mirksiukas.gif tai turesi raudonus ir ruzavus ziedus. liux thumbup.gif gaila as neradau parduotuvej pirkt is tokiu atspalviu.
Atsakyti
user posted image
lapai tai ju pailgi cool.gif
Papildyta:
QUOTE(anestute @ 2007 06 07, 15:08)
aisku  mirksiukas.gif tai turesi raudonus ir ruzavus ziedus. liux  thumbup.gif gaila as neradau parduotuvej pirkt is tokiu atspalviu.

vyras dar balta vakar parnese su demetais lapais, tai vakar ikisau i zeme, ziuresim ar kas isdygs g.gif
sake buvo kaina tik 3lt tai ir paeme bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 07, 15:10)
lapai tai ju pailgi cool.gif

vyras dar balta vakar parnese su demetais lapais, tai vakar ikisau i zeme, ziuresim ar kas isdygs g.gif
sake buvo kaina tik 3lt tai ir paeme bigsmile.gif

o tavo ruzavoji jau lapus isskleido? gi dar neseniai tik stagarai zali buvo! bigsmile.gif kaip faina mirksiukas.gif

koki nuostabu vyra turi! 4u.gif manasis (nors mes nevede) pyksta del mano darzelio, neber namuose vietos biggrin.gif
as irgi uz 3 lt ta geltona pirkau maximoje! ispardavimas buvo. tai galvojau gal todel nedygsta kad po pigiaja biggrin.gif
dar kazkada zvalgiaus gal rasiu kitokiu atspalviu po 3 lt. bet nebuvo rolleyes.gif

p.s. pas tave vien kalijos tuoj augs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 07 birželio 2007 - 14:17
QUOTE(anestute @ 2007 06 07, 15:15)
o tavo ruzavoji jau lapus isskleido? gi dar neseniai tik stagarai zali buvo!  bigsmile.gif kaip faina  mirksiukas.gif

koki nuostabu vyra turi!  4u.gif manasis (nors mes nevede) pyksta del mano darzelio, neber namuose vietos  biggrin.gif 
as irgi uz 3 lt ta geltona pirkau maximoje! ispardavimas buvo. tai galvojau gal todel nedygsta kad po pigiaja  biggrin.gif
dar kazkada zvalgiaus gal rasiu kitokiu atspalviu po 3 lt. bet nebuvo  rolleyes.gif

p.s. pas tave vien kalijos tuoj augs  lotuliukas.gif

nu jau skleidzias tokie maziukai ir plonuciai rolleyes.gif

mes irgi nevede, bet kartais manes pagaili ir paklausia ar reikia nupirkti tongue.gif
as manau geltona reikia man irgi dar isigyti rolleyes.gif
ir pas mane tuoj vien kalijos bus tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kazin teisybe kad kalijos nelaimes nesa? drauge sake, galvoju aina sau lotuliukas.gif

va mano balta dar tik taip atrodo

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 07 birželio 2007 - 16:18
QUOTE(anestute @ 2007 06 07, 17:07)
o kazin teisybe kad kalijos nelaimes nesa? drauge sake, galvoju aina sau  lotuliukas.gif

va mano balta dar tik taip atrodo

na nezinau, kaip ten su nelaimem, bet pvz., mano amziaus tevai, tai ir prie altoriaus eidavo su kalijom biggrin.gif o kiti sako, tai laidotuviu geles g.gif
irnesakyk.gif nekreipiu as demesio, man grazu wub.gif

klausyk, o ne per mazas jai vazonikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 07, 23:48)
na nezinau, kaip ten su nelaimem, bet pvz., mano amziaus tevai, tai ir prie altoriaus eidavo su kalijom biggrin.gif o kiti sako, tai laidotuviu geles g.gif
irnesakyk.gif nekreipiu as demesio, man grazu wub.gif
klausyk, o ne per mazas jai vazonikas g.gif

g.gif aga, galvoju, kad reikia persodint, nes jau saknys lyst lauk ruosiasi. kai sodinau, tai buvo norma mirksiukas.gif o kazin kokio dydzio jai vazono reikia? niekad nesu auginus pries tai, kad nereiktu penkiasdesimt kartu persodint rolleyes.gif
Atsakyti