QUOTE(mrs.ieva @ 2008 02 13, 11:21)
1. nu va, anot jusu, kaip man nepasiseke ..
2. man nepatiko zindyti kudiki ne del to kad skausmingos buvo krutys ar speneliai, taip buvo gal pirma savaite, paskui viskas susitvarke, bet todel kad mano mergyte klykdavo priglausta prie krutines, ir kuo didesne buvo, tuo labiau, jeigu jums to nebuvo, tai jus ir neisivaizduosit ka tai reiskia.
3. ir kaip kazkas cia issireiske kad didziausia nesamone traukti piena pientraukiu, tai jei ne pientraukis, as jau nuo 2 men tikriausiai buciau nebemaitinusi savo pienuku. ir kas keisciausia, kad is daugelio jusu sulaukiu ne palaikymo, kad vargstu su pientraukiu, ir taip mergaite dar gauna mano pienuko,o visokiu neigiamu pasisakymu
4. beje, kazkas parase kaip perduoti vaikui genus jei maitini misinukais o ne MP ir jei tavo vaiku vaikai ne MP maitins... taigi per krauja perduodi nestumo metu
5. ir del viduriuku uzkietejimo bei nutukimo, tai irgi nebutinai taip turi nutikti jei maitini misinuku. turiu pazystamu kurios maitno misinukais nuo pat gimimo vaikucius, nei pilvo bedu turejo, nei vaikai nutuko.. o taip pat zinau atveju, kai maitino MP ir su pilvuku ilgai kankinosi. zodziu, nera tokios taisykles, kad MP maitinat jokiu pilvuko bedu, o misinuku- iskart pilvuka pucia, viduriai kieteja, vaikai tunka..
6. as visiskai nenusistaciusi pries MP, bet kadangi as negalejau maitinti tai ieskau informacijos ir mamyciu patirties apie maitinima misinukais, kaip suprantu ne ten pataikiau, nes gyvenime esu daugiau geru dalyku girdejusi apie tai negu cia perskaiciau
1. o tai tu nori pasakyt, kad tau pasisekė?
2. klykimas būtų praėjęs, jei būtum pasiaiškinus to priežastis ir jas pašalinus (pvz., gal maitinimo poza netiko, gal oro prisirydavo, gal pienligė burnytėj buvo ar dar kas)
3. nieks nesąko, kad nesąmonė, sakau, kad didžiulis VARGAS ir klaida, nes vaikas atpranta nuo krūties
4. nu prie ko čia genai, niekas nekalbėjo apie genus. rašiau , kad neaišku kokią sveikatą ateičiai užprogramuoji vaikui, jei maitini sintetiniu maistu.
5. jau rašiau, kad pirmagimį maitinau neilgai, bet jis sveikas, nenutukęs. bet yra toks dalykas kaip statistika. juk niekas nerašo, kad mp maitinamas vaikas TIKRAI bus sveikas ir plonas, o mišinukais - TIKRAI bus nutukęs ir ligotas

. rašoma, kad DIDESNĖ DALIS. juk ir rūkoriai ne visi plaučiu vėžiu suserga, bet kažkodėl nesakom - "o rūkykit kiek norit, nes tai visai nekenkia, mano bobutės arklio pusbrolis visą gyvenimą rūkė ir mirė tik sulaukęs 100 m. "
6. taigi jau sakiau, suprantu kad tau sunku. kad gal ir neturi kitos išeities. jokiu būdu nesmerksiu, kad nustoso nusitraukinėt pieną. turbūt tavo vietoj irgi taip pasielgčiau. bet nereikia vient todėl pradėt teigt, kad mišinukai yra gėris, kad maitint vaikų iki metu nereikia, nes tai nėra taip jau naudinga. reikia, kad pati iš savęs suvoktum, jog tiesiog tavo sprendimas yra padiktuotas nuovargio, ir tu taip renkiesi, nes nebežinai kitos išeities.