[quote=dydy88,2008 01 25, 14:42]
[quote=mziukas,2008 01 25, 09:34]
labas, as vakar ir gavau tas pudras. gerai kad emiau dvi spalvas. nes sita MEDIUM BEIGE man netiko spalva. o kaina tokia ir gaunasi 72 +siuntimas. uzsakinejau is sephoros per luka274. tai va GALIU PARDUOTI MEDIUM BEIGE (esu tik atidarius ir ant vieno zanduko pabandziau) nera ji jau tamsi kaip atrodo.
As ir planuoju per ja uzsakyti.o tu tiesiog dvi uzsakinejai normalaus dydzio dezutes ar ta rinkini?as tai noriu rinkinuko ,bet planuoju ta light imti.
ilgai pudrytes pas tave keliavo?
O kur ir kaip tu jas atsiemei lietuvoje cia biski
[/quote]
na kai issiuncia keliauja kokias 6dienas. sakyciau greitai. na kai uzsakai, kol ji gauna.. na man gavosi apie tris savaites panasiai. as tai normalaus dydzio uzsakinejau. man tame rinkiny neaiskus ir nelabai reikalingi tie priedai, isskyrus sepetelius. mano nuomone nebutina ta kabuki uzsakineti ( nors pati uzsisakiau) jei turi kazka panasaus. as manau su ploksciu siunkiau pasipudruoti.
as kai uzsakiau du atspalvius galvojau kad bus medium tan pertamsi (ziurejau sephoros puslapyje nuotraukas), bet nieko panasaus. manau uzsakysiu dar tamsesne vasarai, nes mano akiai realiai jos nera tokios tamsios kaip atrodo. tai va man medium beige per sviesi, bandziau ant vieno zando. o tos kitos tai man isvis baltos.