Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(EVY @ 2008 01 29, 12:38)
Dabar naudoju,labai thumbup.gif
Papildyta:
Jau pradedu mastyti apie naktine pudra....subankrutuosiu tuoi lotuliukas.gif
Bet ta fundation taip gerai nuramina man sudirgusius skruostus,kad norisi pasitepti net jai niekur neinu is namu ir niekas nemato g.gif

lotuliukas.gif savaitgalį būtent taip ir dariau lotuliukas.gif, buvau tik su dukryte namie, bet vistiek ryte Foundation išsitepliojau, ir toookia graži biggrin.gif vos nuo kelių patepimų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2008 01 29, 12:58)
labas, idekite jei nesunku nuoroda to Foundation smile.gif

Prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 29, 13:52)
lotuliukas.gif  savaitgalį būtent taip ir dariau lotuliukas.gif, buvau tik su dukryte namie, bet vistiek ryte Foundation išsitepliojau, ir toookia graži  biggrin.gif  vos nuo kelių patepimų  thumbup.gif

Mergaitės baikit, ar norit, kad iš nekatrumo nusibaigtume? lotuliukas.gif Jau laukiu kaip stebuklo kokio bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(EVY @ 2008 01 29, 13:38)
Dabar naudoju,labai thumbup.gif

Nes kiek pamenu sakei, kad dabar light naudosi, o vasarai beige ax.gif ar maišau kažką. Aš čia vis apie tuos atspalvius domiuosi, nes bijau ar pati būsiu pataikius. 4u.gif
Atsakyti
O ji ant viedo matosi? Ar drabuzius tepa?

Atsakyti
QUOTE(paneleroze @ 2008 01 29, 08:19)
O ji ant viedo matosi? Ar drabuzius tepa?

Nesimato ant veido visai,labai naturaliai atrodo,o drabuziu nepastebejau kad teptu irgi,nebent jei koki balta golfa uzsidetum g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 01 29, 15:36)
Mergaitės baikit, ar norit, kad iš nekatrumo nusibaigtume?  lotuliukas.gif Jau laukiu kaip stebuklo kokio  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
Nes kiek pamenu sakei, kad dabar light naudosi, o vasarai beige  ax.gif ar maišau kažką. Aš čia vis apie tuos atspalvius domiuosi, nes bijau ar pati būsiu pataikius.  4u.gif

vistik nutariau,kad light man per sviesi tai perleidau vienai merginai.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 01 29, 12:22)
Na, manęs Veil irgi nesužavėjo ( man netrukdo tas švytėjimas), gerai, kad iš rinkinuko, tai nedaug jos. O kiti dalykai iš rinkinuko liuks  thumbup.gif Tas vitamininis kremas mano odai patiko labai, paskaičiau, kad jis su glikolio rūgštimi, tai turėtu lyginti odą.

Man tai jokio tempimo po Veil,bet as ji tepu jau ant pudryte padengto veido,gal ka ne taip supratau,bet manau kad tai yra uztvirtinimas pudrytes,ar ne?

Kremukas ir man laabai patiko thumbup.gif

Dar paaiskinkit kas tas Foundation? Jis naudojamas vienas,ar ant pudros? Kokia jo paskirtis?
Atsakyti
QUOTE(Renata 76 @ 2008 01 29, 21:48)
Dar paaiskinkit kas tas Foundation? Jis naudojamas vienas,ar ant pudros? Kokia jo paskirtis?

Tikriausiai makiazo pagrindas, as bent jau manau, kad kazkas panasaus i krempudra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata 76 @ 2008 01 29, 21:48)
Man tai jokio tempimo po Veil,bet as ji tepu jau ant pudryte padengto veido,gal ka ne taip supratau,bet manau kad tai yra uztvirtinimas pudrytes,ar ne?

Kremukas ir man laabai patiko  thumbup.gif

Veil naudojamas makiažo užbaigimui, kaip ir paprasta biri budra.
Foundation, tai kaip krempudra biggrin.gif t.y. konsistencija birios pudros, bet ant veido suteikia krempudros efektą. Gamintojai sako, kad naudoti ją reikia vieną (po to Veil), bet aš prieš tepant Foundation dar pamaskuoju paakius kremine pudra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 29, 23:20)
Veil naudojamas makiažo užbaigimui, kaip ir paprasta biri budra.
Foundation, tai kaip krempudra  biggrin.gif t.y. konsistencija birios pudros, bet ant veido suteikia krempudros efektą. Gamintojai sako, kad naudoti ją reikia vieną (po to Veil), bet aš prieš tepant Foundation dar pamaskuoju paakius kremine pudra  blush2.gif

Aisku smile.gif
O tai tas Foundation ant odos atrodo kitaip nei pudros? juk ju nenaudosi kartu? arba pudra arba ji,ar ne? Ir dar,jis tik vienos spalvos buna?
Atsakyti
QUOTE(Renata 76 @ 2008 01 29, 22:26)
Aisku  smile.gif
O tai tas Foundation ant odos atrodo kitaip nei pudros? juk ju nenaudosi kartu? arba pudra arba ji,ar ne? Ir dar,jis tik vienos spalvos buna?

ant odos Foundation, galima sakyt, nesimato bigsmile.gif Veidas tiesiog sveikai švyti bigsmile.gif
Atspalviai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 29, 21:16)
foje, o kodel parduodi BE rinkinuka? netiko spalva?  ax.gif

aha, man irgi idomu g.gif

beje, kaip manot, ar labai sviesi - spalva Light - trecioji nuo sviesiausios..? g.gif 4u.gif noriu tokia uzsakyti.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 30 sausio 2008 - 10:57