QUOTE(reduciukas @ 2008 02 05, 10:51)
Gal kas esate ka nors girdejes apie Mary Kay mineraline pudra ir galetumete su manimi sitomis ziniomis pasidalinti? 

skelbimų lentoj mačiau skelbimą, parduoda neva mineralinę Mary Kay pudrą. paieškojau apie ją info nete - žodžio "mineralinė" nerasta

as taip pat dziaugiuosi be galo savo pudra, ir dar uzsisakiau toki pagrinda

bareVitamins Prime Time
What it is:
Prepare your skin for the most amazing foundation with this preservative-free foundation primer that's great for all skin types.
What it is formulated to do:
Developed to combat flaky dryness, rough patches, fine lines, excess oil, enlarged pores, and uneven texture, this mineral-infused, satin-finish formula glides on seamlessly with no tacky feel to provide a skin-smoothing complexion prior to bareMinerals SPF 15 Foundation application. Infused with soothing plant extracts, antioxidants, and nourishing vitamins C and E for added age-defying power.

bareVitamins Prime Time
What it is:
Prepare your skin for the most amazing foundation with this preservative-free foundation primer that's great for all skin types.
What it is formulated to do:
Developed to combat flaky dryness, rough patches, fine lines, excess oil, enlarged pores, and uneven texture, this mineral-infused, satin-finish formula glides on seamlessly with no tacky feel to provide a skin-smoothing complexion prior to bareMinerals SPF 15 Foundation application. Infused with soothing plant extracts, antioxidants, and nourishing vitamins C and E for added age-defying power.

QUOTE(DODA @ 2008 02 05, 11:00)
skelbimų lentoj mačiau skelbimą, parduoda neva mineralinę Mary Kay pudrą. paieškojau apie ją info nete - žodžio "mineralinė" nerasta
. paprasčiausia biri pudra ("Signature" vadinasi) norėjau kilstelt komentarą į SM išparduotuvę, bet
Kaip aš pasiieškojau info, taip, tikriausiai kiekviena prieš pirkdama paieškos 

Ir gerai padarei, kad nedėjai

http://www.marykay.c...on/default.aspx
Siandien uzmaciau artdeco mineraline pudra, perziurejau sudeti greit, neradau talco sudety.... gal kuri nors bandet?
Ta artdeko as maciau jau pries 2 men. Paklausiau ar ji su talku? Atsake - taip.
Gal mergaite pati nezinojo ka kalba,nezinau,pati sudeties neskaiciau kai ji taip pasake.
Gal mergaite pati nezinojo ka kalba,nezinau,pati sudeties neskaiciau kai ji taip pasake.
QUOTE(EVY @ 2008 02 05, 19:16)
Ta artdeko as maciau jau pries 2 men. Paklausiau ar ji su talku? Atsake - taip.
Ardeco tikrai be talko, pati sudėtį skaičiau

QUOTE(Endendu @ 2008 02 04, 12:23)
Tikrai nedžiovina, atvirkščiai. Tik, aišku, prieš ją kremą reikia teptis, kaip ir paprastai.
Aš taip pat laukiu parkeliaujant pudros. Bet dabar iškilo klausimas - ar reikia prieš tai tepti kremą, ar nebūtina? Šiaip kremo nenaudoju, na, labai retais atvejais. Mano oda mišri.

QUOTE(sarkela @ 2008 02 05, 23:01)
Aš taip pat laukiu parkeliaujant pudros. Bet dabar iškilo klausimas - ar reikia prieš tai tepti kremą, ar nebūtina? Šiaip kremo nenaudoju, na, labai retais atvejais. Mano oda mišri. 

pati pudra odos nesausina, tai jei prieš tai nenaudojai kremo, tai ir su ja neprireiks

QUOTE(DODA @ 2008 02 06, 00:04)
pati pudra odos nesausina, tai jei prieš tai nenaudojai kremo, tai ir su ja neprireiks 

Ačiū labai, nuraminai. Galvojau, kad kremas būtinas kaip prieš paprastas pudras

QUOTE(sarkela @ 2008 02 05, 23:19)
Dabar susimąsčiau