Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai!

QUOTE(Pigalica @ 2007 11 26, 21:10)
Galvojau, kad po ilgos pertraukos vėl sudalyvausiu konkurse bigsmile.gif  bet paskaičius jūsų komentarus, man praėjo noras dalyvauti doh.gif  unsure.gif

a tu nebijok, ir dėk tokią foto, kad nebūtų ką komentuot, tik balsuot pirmąjai vietai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2007 11 26, 21:08)
Tiesiog zmones taip supranta unsure.gif
Gaila,bet maniau,kad bus kur kas daugiau suprantanciu tiesiogiai temos pavadinima  unsure.gif

Va ir as galvoju... g.gif
Nuotrauka kur zmogus susivyniojes i adijala g.gif Cia stilius toks??????? Arba prancusu menininkas, gal OK viskas butu, jei ne tie nupiesti usai...pirmyn i kaukiu baliu doh.gif
Maniau, kad cia konkursas apie stiliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2007 11 26, 21:10)
Galvojau, kad po ilgos pertraukos vėl sudalyvausiu konkurse bigsmile.gif  bet paskaičius jūsų komentarus, man praėjo noras dalyvauti doh.gif  unsure.gif

unsure.gif aga, čia toks "podiumas", kad reikia itin drąsių ir kantrių cool.gif
Atsakyti
mjoooo... kažkaip ir aš matau kol kas tik porą nuotraukų į temą...

Gal reikia sudalyvaut rolleyes.gif bet čia su tokiom kritikėm, tai biški baisoka cool.gif jei pavyks ką sukurpt..
Atsakyti
neeee, vis dar tik viena grazi (net labai rolleyes.gif ) ir "i tema" nuotrauka doh.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=14192

man sita foto patiko, bet ne rubai,o moters zavesys
Atsakyti
kzk niekaip neapsisprenziam nei (potencialus) dalyviai, nei patys moderatoriai, ko cia taip jau, konkreciai pasakius, norima, del to tokio nuotrauku ivairove ir gaunasi. pvz:

ar tai FOTO, ar vis delto STILIAUS konkursas? nES PVZ jeigu foto, tada reiktu drasiai aptarinet ne pacio graziausio vaizdo laiptines ir pan fona, o jeigu vis delto stiliaus - tada kaip ir vks ok su ta mergina laiptineje, nes stilius matosi mirksiukas.gif

ar tas "Kasdien" pavadinime yra is esmes svarbus ar nelabai - na, tada automatiskai turetu atpulti visos vestuvines, karnavalines ir kitokios progines foto.

ar kalbant apie stiliu siuo atveju kalbam apie rubus ar ir apie antakiu forma ir t.t. Pirmu atveju butu logiska tvirtinti foto, kur matosi visas zmogus arba bent puse su aiskiai matomu drabuziu ir kitu aksesuaru deriniu

tiek pamastymu kol kas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 26 lapkričio 2007 - 22:30
Man tai tikrai žiaurokas konkursas verysad.gif Apie balsavimą net nekalbu, jei kituose konkursuose 3 balsų neužteko, tai šitam per daug bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Konkurso tema labai slidi, tad ir su tvirtinimais sudėtingoka.
Čia užsakovų konkursas, tad, ką jie turėjo omeny, rašydami tokį pavadinimą, aš nespėliosiu, tačiau kai prizas lygintuvas, tad nuotraukas tvirtinu su rūbais, o ne su antakiais, makiažais ar gražiom šukuosenom.

Patikėkit man irgi labai sunku su pasirinkimu, mano nuomonė neatitinka daugumos jūsų, tad ir gaunasi, taip, kaip gaunasi.

Nuotraukose bandau įžvelgit stilių, nes jei reikėtų rinktis raliai, kur kažkoks "tikras" stilius, tai nuotraukų būtų 4-5.

Tad tokia mano nuomonė.
Atsakyti
as irgi siek tiek stebiuosi tokiais impulsyviais pareiskimais ir isejimas unsure.gif Aisku, gal nezinau visos priesistores, kas cia ir kiek kartu jau buvo issiregistraves ir ko, bet siaip
- negi taip jau daug nuo kzk fotokonkurso priklauso ar nuo to, kad SM kas kandesne pastaba dave?
- na bukim vis delto mamos - kiek kartu per diena ant vaiko/vyro supykstat, kiek jie tarpusavi pasinervina? taip jau is karto trenkiat durim ir iseinat - nu tikrai, ne pasaulio pabaiga, buna tu konfliktu ir virtualioj ervej, bet spreskim civilizuotai drinks_cheers.gif as uz drasa irodant savo tiesa (jeigu tokia jautiesi) mirksiukas.gif
- o jeigu vis delto kazkas apsisprendzia palikt SM (ir su tuo susijusius malonumus), tada vel ziurim is kitos puses - pailses zmogus, atsigaus, "priklausomybe" pagydys, gal "realybeje" daugiau ka nuveiks, i sveikata. Nu jau tuoj ir mane is cia sius poilsio uz komentarus "ne i tema" biggrin.gif Bet kzk uzsivedziau cool.gif
Atsakyti
o jei. paskaiciau pora puslapiu cia pas jumis ir uzteko doh.gif
labai jau baisu pasirode, ka cia bereiks ideti, kad sausai islipti g.gif

o man labai patiko sita nuotaikinga porele

user posted image

ir si lietuvaite thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blakstienake: 26 lapkričio 2007 - 23:09
QUOTE(Blakstienake @ 2007 11 26, 23:08)
o jei. paskaiciau pora puslapiu cia pas jumis ir uzteko  doh.gif
labai jau baisu pasirode, ka cia bereiks ideti, kad sausai islipti  g.gif