Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai!

QUOTE(Auges @ 2007 11 27, 19:05)
Elina, bet ir balsuojama turėtų būti ne už Eliną ar Elinos draugę, o už X nuotrauką dalyvaujančią konkurse.

Būtent. PANAŠIOS nuotraukos trumpam buvo parodytos bendraamžiuose ir mokomės fotografuoti. Ir niekur nebuvo agituojama, netgi atvirkščiai, buvo prisidengta draugės vardu. Alivaizdu, kad nenorėjau, jog kas nors suprastų, jog jose- aš, vadinasi apie agitaciją nebuvo nė minties
Papildyta:
QUOTE(Lakūdra @ 2007 11 27, 19:09)
nu nu, kur jau dabartinę draugės patalpinai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Yra konkurse lotuliukas.gif
Atsakyti
kadangi balsuodama niekada nepaisau simpatiju ar antipatiju,o siuo atveju ir forumieciu as beveik nepazistu,tad mano balsas visada buna objektyvus-taip,kaip man atrodo. Bet matyt cia forumietes iki objektyvumo nelabai dar subrendo,tai zinoma-BE GALO REIKALINGAS DAIKTAS tas anonimiskumas;) atsiprasau,jeigu ka izeidziau.Nes to tikrai nenorejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 27 lapkričio 2007 - 18:17
QUOTE(Ramunita @ 2007 11 27, 18:10)
pvz yra forumiečių,kurios man patinka,bet yra ir tokių,kurios nelabai-taigi...uz tas nelabai tikrai nebalsuočiau,

tikiuosi po sio konkurso nepateksiu i ta juodaji sarasiuka verysad.gif
juk vaikus jau puse turbut pazystam is konkursu..... nenoriu kad manoji taptu nepatinkanti vien del keliu mano pastabu, kurios buvo gal kiek astrkos, bet tikrai nepiktybiskos... bet ne visi jas suprato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 27, 20:12)

Yra konkurse lotuliukas.gif

hihihi.gif manai sitos neisims lotuliukas.gif lotuliukas.gif ai, off topic jau issiregistravo lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai gal iki kito pasiknaisiojimo paliks.
Kaip sakoma, moterys tokios, nori but pacios graziausios, tai jei pamato kazka graziau uz save, tai "suvarineja" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 27 lapkričio 2007 - 18:21
QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 11 27, 18:15)
kadangi balsuodama niekada nepaisau simpatiju ar antipatiju,o siuo atveju ir forumieciu as beveik nepazistu,tad mano balsas visada buna objektyvus-taip,kaip man atrodo. Bet matyt cia forumietis iki objektyvumo nelabai dar subrendo,tai zinoma-BE GALO REIKALINGAS DAIKTAS tas anonimiskumas;) atsiprasau,jeigu ka izeidziau.Nes to tikrai nenorejau.

taip visada buvo ir bus,kad nebūtų tokių diskusijų,kaip temoje-"ką manote apie foto konkursų rezultatus" mirksiukas.gif pvz aš pati asmeniškai buvau apkaltinta ale balsu už draugystę smile.gif nors tikrai nežinojau kieno ten foto,bet viena susinervinus forumietė pakapstė,kad aš bendrauju su viena forumiete ir už balsavau smile.gif bet tikrai neatpažinau foto mirksiukas.gif
ir dar-jau moderatoriams tai btų be šansų laimėti "sąžiningai",ns ir dabar atsiranda,tokių,kurios užpavydi moderatoriams jų foto smile.gif gal ir juokinga,bet taip yra
Na,o tu,kai aktyviau padalyvausi forume,suprasi apie ką kalbu šnekėdama apie grupeles mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif kulturos,mergaites,kulturos.Tik tiek galiu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 27, 18:19)
tikiuosi po sio konkurso nepateksiu i ta juodaji sarasiuka  verysad.gif
juk vaikus jau puse turbut pazystam is konkursu..... nenoriu kad manoji taptu nepatinkanti vien del keliu mano pastabu, kurios buvo gal kiek astrkos, bet tikrai nepiktybiskos... bet ne visi jas suprato  4u.gif

ne,nepateksi ax.gif jau gi rašiau,ką galvoju apie tave mirksiukas.gif
bet šiaip sakau,vat jei vvvvv komentarai ką nors įžeidė,tai, žmogus žinodamas, kieno foto dar ir pavarys ant tos foto mirksiukas.gif taip ja būna mirksiukas.gif vienons foto pašalina,tai tuoj ji ima ieškot galų ax.gif
Atsakyti
gal ir juokinga,bet taip yra
Na,o tu,kai aktyviau padalyvausi forume,suprasi apie ką kalbu šnekėdama apie grupeles mirksiukas.gif
[/quote]

tada nuosirdziai uzjauciu moteris,turincias vaiku,bet vis dar neisaugusias is paauglishko bandos jausmo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 27 lapkričio 2007 - 18:29
QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 11 27, 18:23)
4u.gif kulturos,mergaites,kulturos.Tik tiek galiu pasakyt.

inai,kiekvienai savas vaikas gražiausias-o jei kokia forumietė pasakytų,kad tarkim jai ta foto kičinė,tai įsivaidzuok,kad btų,jei ta pati forumietė tam pačiam konkurse dalyvautų? rolleyes.gif
šiaip tai aš už nuotraukų aptarimų nebuvimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 11 27, 19:29)
inai,kiekvienai savas vaikas gražiausias-o jei kokia forumietė pasakytų,kad tarkim jai ta foto kičinė,tai įsivaidzuok,kad btų,jei ta pati forumietė tam pačiam konkurse dalyvautų? rolleyes.gif
šiaip tai aš už nuotraukų aptarimų nebuvimą mirksiukas.gif

as irgi manau-kam aptarinet biggrin.gif bet tada turbut konkursas neturetu tokio populiarumo biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, tema nuotraukų aptarimui, apsirengimo stiliui, o ne asmeninėms simpatijoms/antipatijoms; jeigu kam nors nepatinka kuris nors narys, ar jis elgiasi netinkamai - apie tai reikia informuoti moderatorius, o ne teršti temas.

Baikit jau, ištrintos nuotraukos dėl taisyklių pažeidimo ir TAŠKAS.

Beje, moderatoriai mūsų slaptažodžių nežino - nereikia į slaptažodžius įvedinėti vaikų vardų ar šiaip lengvai nuspėjamų žodžių - niekas tada ir nehakeriaus.

Būkit žmonės, duokit Rustei pailsėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 27 lapkričio 2007 - 18:37
Į lankas, merginos, jūs čia jau, į lankas nono.gif

Rustei darbo pridarot vis lotuliukas.gif

Hmmm... g.gif kol kas vis dar nieko ypatingo nematau tarp nuotraukų unsure.gif
Atsakyti