Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai!

QUOTE(Lakūdra @ 2007 11 28, 12:53)

o čia apie ką?  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif
ai, nu... nuotraukos kokybė gera, kaip ir daugumos kitų. vos vienos kitos kokybė tik prastesnė.

ką dar apie nuotrauką, galima pasakyt????

O apie tą kad neužsiimk akylu žmogaus trūkumų tyrinėjimų (tikrai akylu, nes man tikrai neužkliuvo apie ką čia rašei), o geriau kalbėk apie nuotraukos kompoziciją, stiliaus perteikimą ir užduoties atitikimą nuotraukose mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 11 28, 12:57)
o konkurso nuotraukos, na man trūksta kažkokio individualumo, stiliaus savitumo, vis  trumpos suknelės, vienodos šukuosenos, plaukų ilgis, spalva  cool.gif labiau tiktų pavadinimas stiliaus vientisumas Lietuvoje, o ne kokios mes stilingos  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
pritarimas visiškas
Atsakyti
Apie tą močiutės nuotrauką - kalbant apie nuotrauką, tai man užkliuvo kompozicija, taip, tikrai močiutė atrodo gražiai ir rūbas tikrai ją puošia, tačiau aš šioje nuotraukoje deja matau ryškias gėles, o ne ją..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 28 lapkričio 2007 - 12:04
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 28, 12:58)
O apie tą kad neužsiimk akylu žmogaus trūkumų tyrinėjimų (tikrai akylu, nes man tikrai neužkliuvo apie ką čia rašei), o geriau kalbėk apie nuotraukos kompoziciją, stiliaus perteikimą ir užduoties atitikimą nuotraukose  mirksiukas.gif

man užkliuvo netyrinėjant tai ir parašiau.

šitas konkursas, ne apie nuotraukos kompoziciją, stilių... čia nepasakysi, kaip gražiai pakabintas lapas, koks geras pagautas momentas, iš kokio įdomaus kampo pažiųrėta į grybą... jis apie tai, kas koks stilius, pavaizduotas nuotraukoje...žmogus pats pozavo, taip kaip norėjo.... bent jau daugumoi foto..
va šita, man visiškai ir visapusiškai yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakūdra: 28 lapkričio 2007 - 12:05
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 28, 11:51)
lens.gif

geriau apie nuotraukas kalbėk mirksiukas.gif

nu tai čia ir yra kaip suprantu apie nuotraukas, tas venas galėtų ir tam tikros kompiuterinės programėlės pamaskuot, vardan konkurso estetikos rolleyes.gif o gyvenime kaip sakė Lakūdra ir įdegio kremai ir stilingos pėdkelnės bigsmile.gif

bet man šeip ta foto schmoll.gif ir aprašymas jos sakyč ne man vienai juokingas pasirodė ........mėgaujasi kasdien savo rytine kavyte
prietelių apsupty.
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 28, 12:02)
Apie tą močiutės nuotrauką - kalbant apie nuotrauką, tai man užkliuvo kompozicija, taip, tikrai močiutė atrodo gražiai ir rūbas tikrai ją puošia, tačiau aš šioje nuotraukoje deja matau ryškias gėles, o ne ją..

nu jo kam tos gėlės, geriau mažos dovanėlės bigsmile.gif

o man, tai gražu bigsmile.gif beje su kompozicia manau viskas tvarkoje, visai nenustebčiau jei močiutė pati paprašė nusifotografuoti šalia padovanotų gėlių,
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 27, 23:40)
Juk konkursas apie stilių. Kai būna pristatomos naujos drabužių kolekcijos, kas ten būna svarbiau drabužiai ar laibos modelių kojos?

na as pvz ir bandau kalbeti apie ruba... TIK apie ruba...
na neskaitant mociutes kelniu, del kuriu atsiprasiau, nes tikrai parasiau neapgalvotai ir izeidzianciai, nes tikrai maciau, kad ju nebuvo... doh.gif
bet tai jau praeitis 4u.gif tikiuosi.... o ir foto graziai estetiskai pataisyta ir niekam nebesukelia kazkokiu vaizdiniu.... o butu sukele manau TIKRAI ne man vienai jei ne kritika, kad ir kokia ji butu... bet kaip minejau tai jau praeitis....

bet va nors ir rasai apie ruba, vis tiek sulauki uzsipuolimu....
juk kritika tam ir yra ne kad pasijuokt, isjuokt, o kad pamokyt, padet, informuot....
kritika vercia judeti pirmyn, tobuleti ir net gi atrasti save...

cia tinka ne tik konkursui bet ir daugeliui temu, kuriose dalyvauja dauguma...
ar tai butu mokslas fotografuoti, ar apsirengti, ar valgyt gaminti......
jei niekas nepakritikuos tai ir galvosi, kad esi tobulas.... visi tyles arba girs, tu ir vel toliau galvosi kad esi tobulas... ir stovesi vietoj..... nors gal but esi visiskas nemoksa toje srityje....

MORALAS: sis konkursas apie stiliu, APRANGOS stiliu, tad ir komentuokime apranga ir jei kazkas ismanom daugiau tai nebijokim duoti patarimu....

p.s. as nedalyvauju dar, nes labai kritiskai vertinu savo foto.. kai rasiu tinkama (jei rasiu) butinai dalyvausiu... ir nebijosiu kritikos, jei ji bus teisinga...

beje ir ankstesniuose konkursuose mano viena nuotrauka buvo ispeikta, tuo metu buvau pikta, bet po to pagalvojau, kad kritika buvo teisinga ir tai vercia kita karta labiau apgalvotai parinkineti foto konkursui, kad ji nesukeltu neigiamu asociaciju..

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 28, 08:46)
Bet kažkaip man šis aptarimas labai jau liūdnas, negražiai rašot, kai kurios schmoll.gif aš suprantu, kad moteriškės neišvengiamai tokiam konkurse pradės komentuoti figūrą ir panašiai, bet jau dėl vyresnio amžiaus žmonių galėtumėt nutylėti..
Geriau apie nuotraukų atlikimą, stilių kalbėkit, o ne įžeidinėkt...

as jau minejau, kad prie zmogaus kas jo kune yra naturalu ir duota gamtos as net nedrysciau kazka sakyti, tad paskutinis Lakudros komentaras apie moters kojas izeidziantis..... tokias kojas moteris turi ir ju "persirengti" negali....

o va del nuotrauku stiliaus, del rubo, del jo suderinamumo su aplinka, zmogaus nuotaika tai kalbeti yra butina... ir ne tik girti, girti, girti, bet kartais duoti ir argumentuota patarima 4u.gif

QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 11 28, 11:00)
tarp ilgakojų mamyčių,
visų, net figūros vienodos kaip iš seserų inkubatoriaus
kai kurios net žvilgsniu ir šypsenas atkalusios kaip iš meksikietiškų serijalų

va cia ir vel kalbama apie zmogaus kuno dalis, kurios duotos gamtos... va cia yra nepagrystas izeidinejimas ir tokiais atvejais reikia zmogaus klaust kodel jis metosi tokia ala kritika ne i tema......

sorry kad issipleciau.... matyt ir man ne ta menulio faze ir nuotaikos ne pacios geriausios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 11 28, 12:03)
man užkliuvo netyrinėjant tai ir parašiau.

šitas konkursas, ne apie nuotraukos  kompoziciją, stilių... čia nepasakysi, kaip gražiai pakabintas lapas, koks geras pagautas momentas, iš kokio įdomaus kampo pažiųrėta į grybą... jis apie tai, kas koks stilius, pavaizduotas nuotraukoje...žmogus pats pozavo, taip kaip norėjo.... bent jau daugumoi foto..
va šita, man visiškai ir visapusiškai yra  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

o man nea

jei kalbėt apie stilių, tai man jau atsibodęs ištrautų kojinių bumas iš batų, sakysim foto daryta prieš metus ir daugiau, tada su kojinėm viskas gal ir gerai ir foto graži ir kokyiška, bet tas kompiuterinis pūkelis, tai nupigina visą vaizdelį, jau kaip ir atsibodęs iki gyvo kaulo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 11 28, 13:13)
o man nea

jei kalbėt apie stilių, tai man jau atsibodęs ištrautų kojinių bumas iš batų, sakysim foto daryta prieš metus ir daugiau, tada su kojinėm viskas gal ir gerai ir foto graži ir kokyiška, bet tas kompiuterinis pūkelis, tai nupigina visą vaizdelį, jau kaip ir atsibodęs iki gyvo kaulo  cool.gif

jei kalbi apie malūnėlį (spėju kad ten vėjo malūnėlis), tai čia tikrai ne kompiuterinis triukas - ilga ekspozicija fotografuojant jį padaro spalvotu pūkeliu wink.gif čia mano spėjimai aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 28, 12:12)

va cia ir vel kalbama apie zmogaus kuno dalis, kurios duotos gamtos... va cia yra nepagrystas izeidinejimas ir tokiais atvejais reikia zmogaus klaust kodel jis metosi tokia ala kritika ne i tema......

sorry kad issipleciau.... matyt ir man ne ta menulio faze ir nuotaikos ne pacios geriausios  verysad.gif

kadangi buvau pacituota, tai ir atsakysiu bigsmile.gif

aprangą nori nenori deriname prie figūros ir jei atsirastų foto su gerokai apkūnia mergina pakarusiu pilvu ir apnuoginta bamba, kokią aprangą mėgsta lieknos merginos vasarą, turbūt jos labai stilingos nepavadinsim, ne todėl, kad apkūni, o todėl, kad netinkamai apsirengė, o mano komentaras apie figūras ne manau, kad įžeidžiantis, nes nesakiau, kad figūros blogos, jos tiesiog vienodos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 28, 12:19)
jei kalbi apie malūnėlį (spėju kad ten vėjo malūnėlis), tai čia tikrai ne kompiuterinis triukas - ilga ekspozicija fotografuojant jį padaro spalvotu pūkeliu wink.gif čia mano spėjimai aišku smile.gif

g.gif velnias žino gal ir malūnėlis, panašu, kad malūnėlis, ajėzau visai pamiršus buvau apie tokį žaislą, man rimtai atostogų reik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 11 28, 12:25)
aprangą nori nenori deriname prie figūros ir jei atsirastų foto su gerokai apkūnia mergina pakarusiu pilvu ir apnuoginta bamba, kokią aprangą mėgsta lieknos merginos vasarą, turbūt jos labai stilingos nepavadinsim, ne todėl, kad apkūni, o todėl, kad netinkamai apsirengė, o mano komentaras apie figūras ne manau, kad įžeidžiantis, nes nesakiau, kad figūros blogos, jos tiesiog vienodos  bigsmile.gif

zinoma ruba reikia derinti prie figuros nesigincyju mirksiukas.gif
o inkubatorines kojas ar meksikietiskas sypsenas matyt savaip interpretavau kaip nelabai grazias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 28, 12:41)
zinoma ruba reikia derinti prie figuros nesigincyju  mirksiukas.gif
o inkubatorines kojas ar meksikietiskas sypsenas matyt savaip interpretavau kaip nelabai grazias  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia mano provokacija buvo, daugeliui jaunų žmonių iš mano tarpo meksikietiškos novelės kelia neigiamą reakciją, kaip supratau jum taip pat, o aš kai vartojau šitą išsireiškimą neslėpsiu šiek tiek ironizavau ax.gif

gerai mergiotės varau dirbt, nes mano stilingoji bosė man galvą nuo pečių nujims rolleyes.gif
Atsakyti
Ne i tema gal as, bet kur galima tas nuotraukas pamatyti? 4u.gif
Atsakyti