Įkraunama...
Įkraunama...

Slingai,vaikjuostės, mei tai ir kt.

QUOTE(uItra @ 2012 02 03, 02:24)
Kokia nesiokle/slinga rekomenduotumete neisnesiotam/mazo svorio kudikiui/naujagimiui? Galvojau rinktis ilga vaikjuoste, bet gasdina gan sudetingas risimo budas, kad ka neteisingai uztempus nepakenkciau vaikui... Jau buvau praktiskai apsidziaugus radusi "patogu" varianta - Infantino slinga, bet radau, kad jos is vis uzdraustos ir nesuagios, ypac musu atveju... doh.gif
Tad kokie butu patarimai? ax.gif

trikotazine vaikjuoste
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2012 02 03, 02:24)
Kokia nesiokle/slinga rekomenduotumete neisnesiotam/mazo svorio kudikiui/naujagimiui? Galvojau rinktis ilga vaikjuoste, bet gasdina gan sudetingas risimo budas, kad ka neteisingai uztempus nepakenkciau vaikui... Jau buvau praktiskai apsidziaugus radusi "patogu" varianta - Infantino slinga, bet radau, kad jos is vis uzdraustos ir nesuagios, ypac musu atveju... doh.gif
Tad kokie butu patarimai? ax.gif

as tai del saugumo, kad neuzdustu, visada matytumete, tai siulyciau mei tai, bet lygiai taip pat stacia galima detis ir i vaikjuoste, tik, kad ji kur kas uzdaresne.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 01 29, 21:00)
Gal kas žinote siuvėją Vilniuje, kuri mokėtų pasiūti įsiuvą su užtrauktukais į žieminę striukę? Norėčiau pasisiūti iš "striukinės" medžiagos, kad labai nesiskirtų nuo mano turimos striukės ir su pašiltinimu. Gal kas siuvotės tokią? Jei taip, kur radot tokių medžiagų?

Ačiū smile.gif

aš tiesiog nunešiau pas siuvėją ir paaiškinau ką daryt reikia. Tik reik nusipirkti užtrauktuką, kuris tikrai tiktų jau esamam striukėj. Dar vienas dalykas - jeigu įsiuvas trumpesnis už striukės užtrauktuką, svarbu jam padaryti "stabdi" viršuje, kad nepamesti

dėl medz nežinau, turėtų būti Kalvarijos turguj arba parduotuvėse šalia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2012 02 05, 15:18)
aš tiesiog nunešiau pas siuvėją ir paaiškinau ką daryt reikia. Tik reik nusipirkti užtrauktuką, kuris tikrai tiktų jau esamam striukėj. Dar vienas dalykas - jeigu įsiuvas trumpesnis už striukės užtrauktuką, svarbu jam padaryti "stabdi" viršuje, kad nepamesti

dėl medz nežinau, turėtų būti Kalvarijos turguj arba parduotuvėse šalia  g.gif

Ačiū už atsakymą! Apie tas pačias medžiagų parduotuves galvojau smile.gif
Atsakyti
Nuo 2 mėnesių nešiojau savo mažę slinge, paskui "perkrausčiau" į mei-tai, o galiausiai pastarąjį iškeitėme į nešioklę Patapum-baby. Mažei jau 3 metukai ir beveik 2 mėnesiai, o vis dar į darželį nešu įsisodinusi į Patapumą ax.gif Tiesa, dukra smulkutė yra ir sveria nedaug, užtat telpa kuo puikiausiai net ir su visu kombinezonu smile.gif
Atsakyti
Visgi įsigijom Mei Tai smile.gif Tik mano 3 mėn. mažoji visai nenori nešioklėje būt. Pora minučių ištempia ir viskas. Tikiuosi panaudosim vėliau, kai kiek paaugs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2012 02 08, 14:59)
Visgi įsigijom Mei Tai  smile.gif Tik mano 3 mėn. mažoji visai nenori nešioklėje būt. Pora minučių ištempia ir viskas. Tikiuosi panaudosim vėliau, kai kiek paaugs  blush2.gif

Aš tai sakyčiau, gal ne nuotaikoj būna.. mano kleckas irgi ne visada nusiteikęs joje būti, bet jeigu būna, tai drąsiai nors ir kelias val. smile.gif
pabandykit įvairiu dienos metu 4u.gif sėkmės
Atsakyti
QUOTE(nostera @ 2012 02 08, 14:41)
Aš tai sakyčiau, gal ne nuotaikoj būna.. mano kleckas irgi ne visada nusiteikęs joje būti, bet jeigu būna, tai drąsiai nors ir kelias val. smile.gif
pabandykit įvairiu dienos metu  4u.gif  sėkmės

Aha, reikės vis dar bandyti... g.gif Kartais man atrodo, kad jai nepatogu kojytėms, nes lyg bando spirtis, tiestis. Kojytes dedu varlyte. O kol dar nesėdi, nesinori sodint ax.gif
Atsakyti
Vaikelio pozicija mei tai net ir išskėstomis kojytėmis - nėra sėdėjimas. Todėl tai ir yra ergonomiška ir tinkama kūdikėliams nešioklė, kad joje vaikiukai "nesėdi", o yra teisingai prilaikomi nešioklės ir tai tikrai nėra tas pats kas šiaip bandyti kažkur pasodinti 3 mėn. kūdikį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2012 02 08, 15:31)
Vaikelio pozicija mei tai net ir išskėstomis kojytėmis - nėra sėdėjimas. Todėl tai ir yra ergonomiška ir tinkama kūdikėliams nešioklė, kad joje vaikiukai "nesėdi", o yra teisingai prilaikomi nešioklės ir tai tikrai nėra tas pats kas šiaip bandyti kažkur pasodinti 3 mėn. kūdikį mirksiukas.gif

Aišku... Prisipažinsiu, tikrai nežinojau blush2.gif
Vadinasi, pabandysim dar kitą poziciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2012 02 08, 14:59)
Visgi įsigijom Mei Tai  smile.gif Tik mano 3 mėn. mažoji visai nenori nešioklėje būt. Pora minučių ištempia ir viskas. Tikiuosi panaudosim vėliau, kai kiek paaugs  blush2.gif

uzsirisus iseik i lauka, tai visai kiti ispudziai, nes namie yra namie wink.gif vaikai daznai nori judesio ir veiksmo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu slingą dar nuo dukrytės, et kažkaip noriu pasisiūti naują smile.gif
Gal žinot ar atsirado tam tinkamų žiedų kokiose nors siuvimo parduotuvėse padoria kaina? Na Kengoj tai baisinė brangybė man atrodo. rolleyes.gif
Atsakyti