Įkraunama...
Įkraunama...

Slingai,vaikjuostės, mei tai ir kt.

o sakykit, ar mazuciai labai nesuprakaituoja nesyklese? Vesesniu oru baisu kad neperpustu 4u.gif
Atsakyti
manyškiai stipriai neprakaitavo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MarMALADE @ 2012 04 23, 23:31)
o sakykit, ar mazuciai labai nesuprakaituoja nesyklese? Vesesniu oru baisu kad neperpustu  4u.gif

Mano patirtis rodo, kad svarbu apsirengt rūbais iš natūralių pluoštų.Kitaip irgi prakaituojam kur kas daugiau.

Tuo pačiu, kad jau rašau, parodysiu negausią , bet vis tik kolekciją fotkių kaip aš savo dukreles nešioju. Pradedu jau su nostalgija į tai žiūrėt, nes vis rečiau prisieina nešt. Mat mažulei jau 1,5 metukai ir labai nori vaikščiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MarMALADE @ 2012 04 24, 00:31)
o sakykit, ar mazuciai labai nesuprakaituoja nesyklese? Vesesniu oru baisu kad neperpustu  4u.gif

Egrobaby su idekliuku kai naudojau, tai truputi kaisdavo mazylis. Vasara turbut visai prastai butu g.gif Labai jau siltai gaunasi su idekliuku.
Dabar, kai jau be idekliuko, tokiu oru, tai nekaista thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 04 25, 18:26)
Egrobaby su idekliuku kai naudojau, tai truputi kaisdavo mazylis. Vasara turbut visai prastai butu  g.gif Labai jau siltai gaunasi su idekliuku.
Dabar, kai jau be idekliuko, tokiu oru, tai nekaista  thumbup.gif

palaukit vasaros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2012 04 26, 11:30)
palaukit vasaros smile.gif

vasarą būna dienų, kai nuogą vaiką ant rankų negali laikyti. manyčiau, esant karščiams nei meitai, nei vaikjuostė nepadės nuo kaitimo.
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 04 26, 17:11)
vasarą būna dienų, kai nuogą vaiką ant rankų negali laikyti. manyčiau, esant karščiams nei meitai, nei vaikjuostė nepadės nuo kaitimo.

drinks_cheers.gif

Mazai pas mus tokiu dienu, tai nematau problemos irnesakyk.gif
Atsakyti
labas,

as norejau pasiteirauti, ka manot apie si slinga
http://www.huggababy...by-sling-50.php

ar jis turi patogus lyginant su paciu paprasciausiu slingu
ar paminkstinimai yra gerai, ar geriau be ju?

jis lyg sunkiai reguliuojasi..o gal cia nereikia , kad jis reguliuotusi?

dekui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikolia: 03 gegužės 2012 - 15:52
QUOTE(Nikolia @ 2012 05 03, 15:50)
labas,

as norejau pasiteirauti, ka manot apie si slinga
http://www.huggababy...by-sling-50.php

ar jis turi patogus lyginant su paciu paprasciausiu slingu
ar paminkstinimai yra gerai, ar geriau be ju?

jis lyg sunkiai reguliuojasi..o gal cia nereikia , kad jis reguliuotusi?

dekui.

man atrodo siaurokas petys, neišsiskleis, kaip norėsi. ir metaliniai žiedai man atrodo patikimesni, nors plastiko nebandžius
aš asmeniškai nepirkčiau tokio.
Atsakyti
kadangi ji turiu galimybe apziureti gyvai...
Isidejus metinuka tarkim ant klubo, galiu ji laisvai paemus uz krasto apblogti per visa ploti ir jis priglunda prie manes ir pasislepia nuo pasaliniu akiu , cia kalbant apie issikleidima - ar taip suprantu jusu minti ?
kalbant apie ziedus - del tvirtumo manychiau siais laikais yra gaminamos pakankamai tvirtos plastmases, tarkim tokie ziedai neskambcioja - kas gal geriau - nezadina vaiko - ar taip su slingais nebuna?
Bet man truputi nepatinka ziedu siaurumas, ar tai turi reiksmes, ar daznai reikia taisytis, uzsitraukineti, ar turi tikti kaip uzsidejai?

QUOTE(teplė @ 2012 05 04, 13:05)
man atrodo siaurokas petys, neišsiskleis, kaip norėsi. ir metaliniai žiedai man atrodo patikimesni, nors plastiko nebandžius
aš asmeniškai nepirkčiau tokio.

Atsakyti
pažiūrėkite, koks medžiagos plotis klasikiniam slinge ant moters peties, ir palyginkit su jūsų rodomu - huggababy siauriau, todėl turėtų greičiau nuspausti petį
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teplė: 04 gegužės 2012 - 20:37
bet juk slingas skirtas nedideliems atstumams, ar taip? Ir jei nesiruosi dalyvauti sprinte, ir ta dalis ant peties yra paminkstinta ir ketini ja naudoti mazo kudikelio zindymui ir nesiojimui, gal tai neturi dideles reiksmes?

QUOTE(teplė @ 2012 05 04, 20:35)
pažiūrėkite, koks medžiagos plotis klasikiniam slinge ant moters peties, ir palyginkit su jūsų rodomu - huggababy siauriau, todėl turėtų greičiau nuspausti petį
user posted image

Atsakyti