Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratint nuo sauskelnių?

skaitau "laimingasias zinutes" ir shirdis dziaugiasi biggrin.gif kai laukiausi, galvojau, kad jau niekada nebepagimdysiu, bet pavyko, kai mazius shlaiuziojo, galvojau, kad niekada neprades vaikscioti - pradejo, dabar taip pat galvoju apie atsisveikinima su pamperiais - gal kada ir pavyks, bet kol kas negresia... ish techio juokiasi, kai mato ka reikia su "rekvizitu" daryti kai siusio nori.. bet gal va nesulauks ne 18 metu, kai ish pamperiu ishlips biggrin.gif
Atsakyti
Ateis laikas ir viskas bus gerai. Mano dukryte jau 1 m. ir 2 men. bet nei sekundei negaliu jos pasodinti ant puoduko. Na bet del to ir nesijaudinu. Mano didzioji dukra irgi ilgai nesedo ant puodo. Kai reikejo vesti i darzeli 2.5 metu, tai net buvo geda vaika su sauskelnemis ten vesti. Bet kai nuvedeme, tai aukletojos sake, kad po savaites ar dvieju mums sauskelniu ir nereikes. Taip ir buvo. Visi vaikai darzelyje ant puodo sededavo ir ji kartu, ir po savaites jau sauskelniu nereikejo. Per tuos pirmus metus darzelyje, gal tik du kartus buvo avarija kelnese ir viena karta lovyteje. Tai vat taip mes atsikrateme sios problemos.
Atsakyti
Mums 1.8 metai ir mes jau menesi prasomes ir darome ant puodo thumbup.gif Pradejau rimtai ziureti i si reikala nuo 1.6 m. Pirmiausiai visada grieztai ant puodo sodindavau tik po miegelio: ryte, po pietu. Ir taip koki pusantro menesio. Paskui tiesiog nuemiau sauskelnes ir viskas, dedavomes tik i laukesli ir miegot. Kelnes slapios vaikinui nepatiko schmoll.gif Buvo visko, ir kaki is klesniu reikdavo iskratyti blush2.gif Tai nors kalbeti ir nemokam, bet prasomes. Is pradziu labai sunku buvo pagauti momenta, kada gi jis nori ant puodo, bet pastebejau, kad klynuka pradeda krapstyti. Tada greitai begdavome ant puodo. Dabar mazasis dar ir piktnaudziauti tuo pradejo, kai nori mane kur nusivesti, tai pradeda krapstyti klynuka ir steneti, zino, kad mama tada is karto ji ves ant puodo, o jis paima ir pabega doh.gif
Sekmes visoms ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arsua32 @ 2008 03 17, 16:53)
Mums 1.8 metai ir mes jau menesi prasomes ir darome ant puodo thumbup.gif Pradejau rimtai ziureti i si reikala nuo 1.6 m. Pirmiausiai visada grieztai ant puodo sodindavau tik po miegelio: ryte, po pietu. Ir taip koki pusantro menesio. Paskui tiesiog nuemiau sauskelnes ir viskas, dedavomes tik i laukesli ir miegot. Kelnes slapios vaikinui nepatiko schmoll.gif Buvo visko, ir kaki is klesniu reikdavo iskratyti blush2.gif Tai nors kalbeti ir nemokam, bet prasomes. Is pradziu labai sunku buvo pagauti momenta, kada gi jis nori ant puodo, bet pastebejau, kad klynuka pradeda krapstyti. Tada greitai begdavome ant puodo. Dabar mazasis dar ir piktnaudziauti tuo pradejo, kai nori mane kur nusivesti, tai pradeda krapstyti klynuka ir steneti, zino, kad mama tada is karto ji ves ant puodo, o jis paima ir pabega doh.gif
Sekmes visoms ir kantrybes 4u.gif

Sveikiname jus ir dziaugiames uz abu clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
pas mus nedaug kantrybes labai reikia,kokia pora savaiciu stengemes daug o dabar jai nuoga laksto tai pati atsiseda ir padaro bet jai su petkelnem tai pradeda verk ir po to jau daro ikelnes,o mums dar tik 1m4men biggrin.gif
Atsakyti
manasis pipiras jau metukų, tad vis dažniau galvoju, kad reikia pratinti be pamperių, kai buvo 6 mėn. bandžiau porą kartu padarė puoduke, bet šiaip nesedėdavo ilgai, o galiausiai visai nebepasodindavau tai ir nebekankinau ... nusprendžiau palaukti ax.gif aš ir taip kiekvieną vakarą jį palieku apie 3 val. be pamperio kol einam gulti, visko būna... lotuliukas.gif bet va vakar pastebėjau, kad jam apsisisiojus pasidarė nemalonu, tad nusprendžiau gal jau metas doh.gif mirksiukas.gif tad paskaičiusi čia jūsų patarimų ginkluojuosi kantrybę ir ilgu darbu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,maniske yra dabar 14men ir ant puoduko kai pasodinu nieko nepadaro gali ir valanda ten sedeti,o tik pastatai nuo puoduko ir pavaro ant zemes doh.gif Bet visaip stengiuosi ipratinti ant puodo,nes su sauskelnem nenorim vasaros pasitikti biggrin.gif
Atsakyti
o mano grazuole ant puoduko sedasi tik kambary, jei puodukas tualete, tai jos ten nepasodinsi is kart stojasi. Tai dziaugiuosi kad nors kambary sedi ir butinai daug zaislu aplinkui turi buti biggrin.gif ir visad ka nors padaro. Bandziau i tuoleta nunesti zaislu tai liko labai nepatenkinta
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 03 17, 16:32)
Sveikiname jus ir dziaugiames uz abu  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

Aciu bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(DIUMA @ 2008 03 19, 11:49)
o mano grazuole ant puoduko sedasi tik kambary, jei puodukas tualete, tai jos ten nepasodinsi is kart stojasi. Tai dziaugiuosi kad nors kambary sedi ir butinai daug zaislu aplinkui turi buti  biggrin.gif  ir visad ka nors padaro. Bandziau i tuoleta nunesti zaislu tai liko labai nepatenkinta

Tai tikra saunuole, jei tokio amziaus jau ant puoduko sedi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mamytes, o kaip jus vaikeli islaikot ant to puodo? mano dukryte ne kiek nesedi, pradeda vergti, bega kuo toliau g.gif bandziau ir zaislais apkrauti ir jega laikyti, bet nieko doh.gif viskas baigiasi asarom .... gaila vaika kankinti, galvoju gal dar palaukti g.gif bet siaip taj supranta kam tas puodukas reikalingas, nes pati begiodama kartais prieina ir atsiseda, bet tik sekundelei o kai nuimi kelnias, taj ne artyn prie puodo neina unsure.gif kelis kart pagavau kai steneti pradedavo, padarem i puoduka, bet sysiuko dar ne kartelio nepagavau, viskas baigias slapiu kilimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 03 20, 11:59)
mamytes, o kaip jus vaikeli islaikot ant to puodo? mano dukryte ne kiek nesedi, pradeda vergti, bega kuo toliau  g.gif  bandziau ir zaislais apkrauti ir jega laikyti, bet nieko  doh.gif  viskas baigiasi asarom .... gaila vaika kankinti, galvoju gal dar palaukti  g.gif  bet siaip taj supranta kam tas puodukas reikalingas, nes pati begiodama kartais prieina ir atsiseda, bet tik sekundelei o kai nuimi kelnias, taj ne artyn prie puodo neina  unsure.gif kelis kart pagavau kai steneti pradedavo, padarem i puoduka, bet sysiuko dar ne kartelio nepagavau, viskas baigias slapiu kilimu  blush2.gif

As tai dar pabandau kokius Teletabius ijungti... mirksiukas.gif Arba duodu atsigerti - tada atsisedusi sedi ant puodo, nes uzsiemusi yra.... thumbup.gif
Atsakyti