Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratint nuo sauskelnių?

QUOTE(T.A.K. @ 2008 05 09, 13:04)
?
Nemusta, netraumuota o tik tai kad senelis pora kartu ilgiau palaike sauskelniuose lauke  ir vel priprato sysiot i kelnes nes taip lengviau ir patogiau, nereikia prasyt ir kelniu nusimaut?

Kam iškart taip žiauriai blink.gif biggrin.gif . Sakau, gal lopšelį pradėjo lankyt, gal tu į darbą išėjai, nu kažką tokio minty turėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 05 09, 14:28)
Kam iškart taip žiauriai blink.gif  biggrin.gif . Sakau, gal lopšelį pradėjo lankyt, gal tu į darbą išėjai, nu kažką tokio minty turėjau unsure.gif

Ne, as ziauriai nenorejau biggrin.gif O is visu tavo isvardintu priezasciu nei viena netinka-priziurima idealiai senelio, i darba as isejau kai ji buvo 5 menesiu (ji nuo 8 menesiuku darydavo sodinama i puoduka be jokiui riksmu i t.t.) Aa spelioju kad visgi cia suvaidino tai kad ilgiau pora kartu pabuvo lauke zu pampersu. Nes siaip as pati ja veduosi be sauskelnu, nebent jau labai ilgam einam kazkur ir zinau kad nebus galimybes atlikt reikalu ant klozeto, nes mes puoduko atsisakem pries Naujuosius ir viska sutvarkom suaugusiai ir nebandyk kitaip tongue.gif
Reikes turbut apsisarvuot kantrybe ir pratint is pradziu viska-kas 15 minuciu sodint sisiu smile.gif
Atsakyti
Pritariu visoms mamytems del danosbraskitos.... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Laukti kol vaikelis pasiprasys triusikeliu, niu sorry....... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
as irgi manau, kad laukti nereikia. taciau, kiekvienam vaikui skirtingai. Prie puodo pradejau pratinti anksti, taciau prasytis pradejo 2 metu. savaite buvo pereinamasis periodas - pasakiau, kad pampersams sakome atia ir pradedame draugauti su puoduku. Nesklandumu buvo, ir veliau dar pasitaikydavo avariju. Taciau, galvoju jeigu nebuciau emusi ryztingai ir pasakiusi viskas - reikia atsisakyti pampersu, tai vaikas nezina kada butu sugalvojes.
Atsakyti
O mes tai darome pazanga,siandien visa diena be pamperso ir visos kelnytes ir kelnes SAUSI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangausvaivorykste: 09 gegužės 2008 - 22:15
Mums buvo 2,2 metų, kai išsišiepusi iki ausų pati atsinešė puodą ir pasakė "sssssssss". Pasodinau, padarė - akys va tokios bigsmile.gif . Ir dabar jau puodas draugas. Bet iki tol visi bandymai baigdavosi rėkimu, pykimu. Dieną laikydavau be pamperso, jausdavo kada nori sysiuko, nubėga į kambarį, pasiima pampersą, skuodžia atga prie manęs, griūna ant grindų - kojas žergtai - mama, dėk doh.gif . Nešu puodą, nešu ant klozeto - tik išsiriečia visa atbulai ir nedaro. Prisidėdavo tą pampersą sau tarp kojų, prisisioja, nuneša išmest ir toliau žaidžia. Ir taip 2 mėnesius. Dabar papsių maišas paslėptas, dedu tik nakčiai ar prieš ilgesnę kelionę.
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 05 09, 23:14)
O  mes tai  darome pazanga,siandien visa diena be pamperso ir visos kelnytes ir kelnes SAUSI thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinimai Laurinukui ploja.gif ploja.gif yahoo.gif yahoo.gif ploja.gif ploja.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryzi: 10 gegužės 2008 - 14:29
QUOTE(lauryzi @ 2008 05 10, 12:29)
Sveikinimai Laurinukui ploja.gif  ploja.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  ploja.gif  ploja.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

user posted image
Bet kaip man suneliui ideti i jo maza grazia galvyte kad reikia sakyti,kad nori sysiuka,,,,nebezinau ir taip sakau ir kitaip jis manes nesipraso o as turiu ji stebeti kada jis nori,,,na gal dar prades prasyti?
Namie jokiu problemu jis pats nusiima kelnes atsiseda padaro o lauke g.gif doh.gif
Atsakyti
pritariu.
shtai musu vyresnioji labai ramiai atsisake pampersu apie 1,5 metu budama (labai padejo darzhelis). O mazhoji "nepasirashe" gyventi be pampersu iki liko trys savaites iki triju metuku (visi ykalbinejimai buvo nieko verti- "man nereiks pamperso kai ash busiu didele, kaip sese", "Man nereiks pamperso, kai man bus septyni (sheshi, ashtuoni, devyni) metai", " ar jus nesuprantat, kad ash dar mazhyte"). O viena diena pasysino y puoda- pagyrem (nepuolem giedot diterambu, bet ramiai pagyrem po karta)... Ir viskas- pampersas (mes juos dar dedam, nes reikia ishnaudoti) buna shlapias tik kas trechia nakty. O ant puodo pasiprashe jau kelis kart ir vidury nakties- taip tingejosi varyt y toleta- juk su pampersu miegojo, negi sunku pasysint "po senovei".
Visada laikausi principo, kad vaikai protingesni uzh tevus- pakoreguoti ju gyvenima reikia, tachiau ne "tetu" klausant- "tai jus dar su pampersu? tokia didele juk..."- nei chia ju, nei chia mano reikalas- patinka vaikui- lai neshioja (nors pats jau buvau pradejes parintis- vaikui beveik trys metai, o su pampersu- gerai, kad parkes nepradejo lauk lysti)...
QUOTE(donabraskita @ 2008 05 08, 23:29)
nesuprantu mamytes, kam jus kankinat savo vaikucius  ir neduodat ramybes nei sau nei mazyliui? smile.gif kai ateis laikas vaikutis be jokiu asaru bei nervu atsisakys sauskelniu pats! kaip pavyzdziui padare mano berniukas, tiesiog atejo ir pasake :mamyte noriu trusikeliu, man pampersas jau nebepatinka  thumbup.gif  ir buvom visi laimingi nes kuo maziau klausau tu nesamoniu kaip : va ar ne laikas jau atpratinti nuo pampersu? ar ne per didelis ...

Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 05 10, 15:54)

Bet kaip man suneliui ideti i jo maza grazia galvyte kad reikia sakyti,kad nori sysiuka,,,,nebezinau ir taip sakau ir kitaip jis manes nesipraso o as turiu ji stebeti kada jis nori,,,na gal dar prades prasyti?
Namie jokiu problemu jis pats nusiima kelnes atsiseda padaro o lauke g.gif  doh.gif

Zinoma kad prades prasytis... mirksiukas.gif Kolkas dziaukites kad namie sausuciai vaikstot... thumbup.gif Lauke gal tiesiog uzsizaidzia... rolleyes.gif
Atsakyti
Galiu pasidziaugt- kelias dienas dazniau sodinau ant klozeto tai ir rajtuzai buvo sausi. Pradejom viska nuo pradziu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 05 12, 13:22)
Zinoma kad prades prasytis...  mirksiukas.gif Kolkas dziaukites kad namie sausuciai vaikstot...  thumbup.gif Lauke gal tiesiog uzsizaidzia...  rolleyes.gif

Tai namie mes jau seniai sausuciai vaikstome bet lauke dar avariju buna bet jau reciau reciau,nes sunelis isigudrini jis nesako nei sysiu,nei kaku,o paima rankute ir vedasi kur toleliau nuo visu leliu ir tada jau galima suprast kad nori sysia mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif .
O noretusi kad jau sneketu ir pasakytu ko nori,,,nes musu mazai ka sneka dar,,,,
Atsakyti