Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

As siemet irgi pripirkau daugybe saldainiu, sokoladu, kalediniu arbatu, vynu, taip pat vitaminu...Visus situs skanestus pridesiu prie dovanu wub.gif Nors dar visu nesupirkau doh.gif
Atsakyti
Sveikos ir vėl mamos. doh.gif
Vėl prasidėjo galvos sukimas. ką padovanot dvyllikmetei dukrai.. g.gif
Kaip sakiau dovanosiu smulkemnėliu dušo žėlė, nulekėm į saulės miestą, nieko norimo neradom. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Nors nusišauk, mamytės, ką dovanot? Kad paskui nebūtų ašarų akyse.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elissima @ 2007 12 14, 18:56)
As siemet irgi pripirkau daugybe saldainiu, sokoladu, kalediniu arbatu, vynu, taip pat vitaminu...Visus situs skanestus pridesiu prie dovanu wub.gif Nors dar visu nesupirkau doh.gif

Mėgstu tokias hmm... maistines dovanas 4u.gif Arbata ir šokoladas. Ir dar prie žibančios eglės. Kas gali būt geriau? biggrin.gif

QUOTE(Vestiene @ 2007 12 14, 20:01)
Sveikos ir vėl mamos.  doh.gif
Vėl prasidėjo galvos sukimas. ką padovanot dvyllikmetei dukrai..  g.gif
Kaip sakiau dovanosiu smulkemnėliu dušo žėlė, nulekėm į saulės miestą, nieko norimo neradom.  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Nors nusišauk, mamytės, ką dovanot? Kad paskui nebūtų ašarų akyse..  verysad.gif

O ji nemėgsta verti karoliukų? Nupirk po truputį įvairių (tiesa, brangoki jie unsure.gif ) Geriausi bent jau man Stiklėj ir CUP'o 5 aukšte. Dar Guttermane smile.gif (nežinau, ar tiksliai pavadinimą parašiau blush2.gif ). Gal mėgsta kokią nors knygų seriją? Gal mėgsta saldumynus (pripirk daug šokolado ir gražiai įpakuok 4u.gif ). Viskas priklauso nuo jos pomėgių. Man labai patinka, būna tokie kūrybiniai rinkinukai, kaip pasidaryti taupyklę, apyrankę, ar žvakę bigsmile.gif gal sudomins dukriuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 14, 21:07)
O ji nemėgsta verti karoliukų? Nupirk po truputį įvairių (tiesa, brangoki jie  unsure.gif ) Geriausi bent jau man Stiklėj ir CUP'o 5 aukšte. Dar Guttermane  smile.gif (nežinau, ar tiksliai pavadinimą parašiau  blush2.gif ). Gal mėgsta kokią nors knygų seriją? Gal mėgsta saldumynus (pripirk daug šokolado ir gražiai įpakuok  4u.gif ). Viskas priklauso nuo jos pomėgių. Man labai patinka, būna tokie kūrybiniai rinkinukai, kaip pasidaryti taupyklę, apyrankę, ar žvakę  bigsmile.gif gal sudomins dukriuką  4u.gif

Pas mus tai nėra tokių parduotuvių atrodo.. schmoll.gif
O ant saldumynų megėja megėja, bet , akd jau ir taip pilvukas yra. tongue.gif lotuliukas.gif nestuke.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestiene @ 2007 12 14, 20:12)
Pas mus tai nėra tokių parduotuvių atrodo..  schmoll.gif
O ant saldumynų megėja megėja, bet , akd jau ir taip pilvukas yra.  tongue.gif  lotuliukas.gif  nestuke.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

tie kūrybiniai rinkinukai yra maximose netgi. Didžiosiose, žinoma, didesnis pasirinkimas. O kur gyveni? ax.gif
Atsakyti
Na nezinau man atrodo kad mergaitei kazkaip dovana nupirkti paprasciau smile.gif
Na mano nuomone galima pvz. komplekteli grazias pirstines ir salika, gaivius kvepaliukus, tiktu tie mazose metalinese dezutese kreminiai is l'occitane serijos...buna vaniles, magnolijos tt. kvapu, labai svelnus ir gaivus. Na o ivairios kvapnios, saldzios ir skanios smulkmeneles tik pagyvins dovana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elissima @ 2007 12 14, 20:13)
Na nezinau man atrodo kad mergaitei kazkaip dovana nupirkti paprasciau smile.gif
Na mano nuomone galima pvz. komplekteli grazias pirstines ir salika, gaivius kvepaliukus, tiktu tie mazose metalinese dezutese kreminiai is l'occitane serijos...buna vaniles, magnolijos tt. kvapu, labai svelnus ir gaivus. Na o ivairios kvapnios, saldzios ir skanios smulkmeneles tik pagyvins dovana smile.gif

Aš labai mėgstu, kai prie dovanos būna smulkmena pridėta. Dažniausiai, ji man labiausiai ir patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestiene @ 2007 12 14, 21:01)
Sveikos ir vėl mamos.  doh.gif
Vėl prasidėjo galvos sukimas. ką padovanot dvyllikmetei dukrai..  g.gif
Kaip sakiau dovanosiu smulkemnėliu dušo žėlė, nulekėm į saulės miestą, nieko norimo neradom.  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Nors nusišauk, mamytės, ką dovanot? Kad paskui nebūtų ašarų akyse..  verysad.gif

na cia nuo merginos priklauso. Vienos gi tokio anziaus visos panos o kitos dar net labai vaikai.
padovanok prancuzisko manikiuro rinkini (priemones + lakai), parodysi, kad jau laikai ja didele mergina, dar gali lipduku nagams dekoruoti prideti (parduotuvej jie brangoki ~7lt, bet tokie pat gariunuose po 2lt) gales su draugemis nagu vakareli organizuot... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elissima @ 2007 12 14, 21:13)

Tiesa dar...labai malonus daiktelis ir be galo kvapnus balzamai lupoms is BODY SHOP.. pvz.melioninis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liau @ 2007 12 14, 20:17)
na cia nuo merginos priklauso. Vienos gi tokio anziaus visos panos o kitos dar net labai vaikai.
padovanok prancuzisko manikiuro rinkini (priemones + lakai), parodysi, kad jau laikai ja didele mergina, dar gali lipduku nagams dekoruoti prideti (parduotuvej jie brangoki ~7lt, bet tokie pat gariunuose po 2lt) gales su draugemis nagu vakareli organizuot... ax.gif

na aš vyresnė truputį, bet man tokia dovana nelabai patiktų. blush2.gif Žinoma, jei ji tais nagais užsiima mergaitei bus įdomu, bet jei ne... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(elissima @ 2007 12 14, 20:17)
Tiesa dar...labai malonus daiktelis ir be galo kvapnus balzamai lupoms is BODY SHOP.. pvz.melioninis  wub.gif

O kokio jie dydžio ir kiek maždaug kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 14 gruodžio 2007 - 20:20
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 14, 21:21)
na aš vyresnė truputį, bet man tokia dovana nelabai patiktų. blush2.gif  Žinoma, jei ji tais nagais užsiima mergaitei bus įdomu, bet jei ne...  schmoll.gif
Papildyta:

O kokio jie dydžio ir kiek maždaug kainuoja?  4u.gif

Pala, mergytės.. O kur būna pirkti tų kvepaliuku?> Tikiuos nebrangiai, nes už 100 litų nelabai norėtusi pirkt. Net sau tokių neperku.. 4u.gif
Aš iš Šiaulių.
Atsakyti
Papildyta:

O kokio jie dydžio ir kiek maždaug kainuoja? 4u.gif
[/quote]
maziukai. 24lt vienas.
Atsakyti