Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

QUOTE(Asio @ 2007 12 15, 18:29)
Na as cia ne visai i tema, bet kur lankai ta keramikos bureli g.gif

LVJC (moksleivių rūmai). 4u.gif Jei susidomėjai, rašyk, daugiau info pateiksiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mariposa @ 2007 12 15, 21:28)
Ai dar yra viena dovana, kurios niekam nenupirkau, bet labai ji man grazi, tai gal bus gera ideja kazkam... Vilniuje Marks & Spencer maciau labai graziu Mikes Pukuotuko kalendoriu. Tai nuostabus herojus, o tie kalendoriai labai mieli  wub.gif

O... Mikė pūkuotukas wub.gif Mano mylimiausias herojus. Kažkas man pasakojo, kad pamatė parduotuvėj Pūkuotuką, ir iš kart pagalvojo, kad man gera dovana būtų laugh.gif
Atsakyti
mes vakar nemažai nupirkom. šiaip tik būtiniausias pirko, t.y. dovanomis sveikinam tik gimines ir artimiausius draugus. o kol su visais susitinkam, ir kalėdos pasibaigia doh.gif
mamai nupirkau berghoff česnako spaustuką (prašė, kai mano pamatė) ir dar gal kokių niekučių pridėsim - kregždutės saldainių, nes labai mėgsta, o šeimoje ji tik juos vienintelė valgo, tai bus labai asmeniška smile.gif
svainiui - šaliką.
anytai - knygą apie gėles ir sveikatos kalendorių.
2 berniukams - po modeliuką, audi ir bmw, iš tomas philips.
draugams - knygą apie sūrį ir jo patiekalus (jie labai mėgsta sūrį, skiria jų rūšis ir pan. blink.gif ), dar kalėdinio vyno butelį pridėsim.
puskėss šeimai - kulinarijos knygą, jie neseniai vedė, o toks dalykas ir man praverstų - vis pasiskundžiam, kaip nesugalvojam, ką gaminti. ir taip pat pridėsim kalėdinio vyno butelį.
draugų mergaitei - kūdikėliui - tokius antpirščius- gyvūnus.
draugų 3 berniukams - šikoladinius kalėdų senius ir po kareivį.
dar liko keli žmonės, bet jiems jau žinau viską smile.gif
šiemet senio biudžetas nėra didelis ax.gif
dar norėtųsi kelioms kolegėms ką nors, bet iki kokių 50 litų, nes tų kolegių 9 ar 10 doh.gif gal nueisiu į šokoladinę mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 12 14, 22:38)
O kur ta burbula galima padaryt ar pirkt? g.gif Geras daiktas mociutei

www.fotofabrikas.lt 4u.gif

QUOTE(Mariposa @ 2007 12 15, 21:28)
oho, jei ne paslaptis kiek toks Kaledu dovanu maisas atsiejo? g.gif

tikriausiai su visais priedais prie pakavimo dovanu (t.y. angeliukais, ziurkikemis ir pan mielais dalykeliasi) ir paciomis dovanomis truputi virs 900 lt blush2.gif Bet brangiausiai gavosi MB, teciui ir broliui, jau jiems visiems virs 120 Lt. Bet mes kiekvienais metais seimos rate nusprendiam uz kokia suma ka perkame. Su MB seima viskas tik simboliskai daugiau, iskyrus jo sunena. O va su mano tevais ir broliu visada keiciames tokiomis reikalingesnemis dovanomis , kurios aisku ir kainuoja daugiau. Bet sakau, kai pradejome po truputi prikti, tai ta suma ne tokia ir didele, bet kai paprasius suskaiciavau, paciai net alys issoko blink.gif
Atsakyti
aš jau susipirkau visas dovanas thumbup.gif šiais metais kažkaip greit susiradau visas dovanas, susipirkau ir dabar rami galva mirksiukas.gif liko tik juostelės, kaspinukai, atvirukai ir kalėdiniai lipdukai. tiesa, gal matėte kur jų yra pirkti? man reikia tokių nedidelių, kad suvyniojus dovaną į popierių, matomose vietose galėčiau užklijuoti tais lipdukais popieriaus kraštus, vietoj lipnios juostos mirksiukas.gif nenoriu grūstis po visas parduotuves, ypač dabar kai tiek žmonių visur doh.gif gal kokiam jyske yra? mastau.gif

mamai pirkom su sese bendrai dovaną. rinkinuką - nina ricci love in paris kvepalų ir kūno losjonas. tų kvepalų ji labai norėjo.
tėčiui, taip pat bendrai su sese, nupirkom šiltą, ilgą chalatą. jis juos labai mėgsta, o savąjį jau sunešiojo. manau jam patiks thumbup.gif
ką nupirkau sesei, rašyt negaliu, nes ji čia gali perskaityt blush2.gif
vienai močiutei nupirkom piniginę, kadangi prašė.
kitai močiutei - didelį šiltą pledą thumbup.gif
draugėms:
1-smagi kosmetinė, šiltos šiltos megztos kojinės, tokios su meškiuku. nerealios wub.gif wub.gif tikrai neįprastos tokios, nemačiau dar niekur.
apie kitas dovanas rašyt negaliu, nes lankosi SM ir bijau kad perskaitys unsure.gif

likusioms, ne tokioms artimoms draugėms dovanosiu kalėdinius atvirukus mirksiukas.gif

rodau kai kurios daiktus - bet sorry už kokybę blush2.gif fotkinau temstant, su telefonu. kompu bandžiau atstatyti natūralias spalvas.

user posted image user posted image

user posted image

p.s. nežinau kodėl ant kojinių tas meškiukas toks piktas gavos blink.gif realybėj jis mielas biggrin.gif
Atsakyti
Gražios kojinės. thumbup.gif Madoj mačiau nerealių kojinių su visokiais gyvūnais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 16, 16:17)
Gražios kojinės.  thumbup.gif Madoj mačiau nerealių kojinių su visokiais gyvūnais  ax.gif

aš draugėms jei pirkau kojines tai seppaloj. ten toookios gražios wub.gif madoj nebuvau senooookai g.gif
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2007 12 14, 18:03)
Padovanok kompasą. Kainuoja lygiai 10 litų. Vyrui smagus daiktas

bigsmile.gif o kur toki gauti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Romy @ 2007 12 14, 16:00)

Senelis - didelis keptas meduolis kabinammas virvute ant kaklo su uzrasu ''mano seneliui''  lotuliukas.gif

o is kur gauti toki meduoli? nes man seneli irgi reikia kaip nors pamaloninti, o jis viska turi, tai toks daiktas lb puiku butu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

del dovanu seimai ar seimos draugams norejau viena mintim pasidalinti. Nauja manija musu draugu ir seimos rate:) stalo zaidimai. ir visai ne saskes ar domino:) seniau monopoli ir alias kaldavome, o dabar ziuriu nauju labaigeru yra. mano mylimiasias - Katano salos naujakuriai!superinis:ir strategija, ir nesunku isikirsti, ir laimet kartais pavyksta:)) pas draugus nusiziurejau tai ir pati nusipirkau - kai lauke salta pats tas (va gera kaina:http://www.gelytes.lt/, nelabai chebra sudeje visas prekes kol kas, uztat daug pigiau nei parduotuvese). Dabar zadu koki kita pirkti - gal ka patartumete? sarasas didokas, "gyva patirtis" padetu:)
Atsakyti
QUOTE(aggne @ 2007 12 17, 14:17)
sveikos,

del dovanu seimai ar seimos draugams norejau viena mintim pasidalinti. Nauja manija musu draugu ir seimos rate:) stalo zaidimai. ir visai ne saskes ar domino:) seniau monopoli ir alias kaldavome, o dabar ziuriu  nauju labaigeru yra. mano mylimiasias - Katano salos naujakuriai!superinis:ir strategija, ir nesunku isikirsti, ir laimet kartais pavyksta:)) pas draugus nusiziurejau tai ir pati nusipirkau - kai lauke salta pats tas (va gera kaina:http://www.gelytes.lt/, nelabai chebra sudeje visas prekes kol kas, uztat daug pigiau nei parduotuvese). Dabar zadu koki kita pirkti - gal ka patartumete? sarasas didokas, "gyva patirtis" padetu:)

Iš jūsų neminėtų mes turim Kris kros. Principas kaip kryžiažodio, bet kiekvieną kartą vis kitoks gaunasi. Žaidėm tik suaugę, tai kokia 1,5-2val. užtrukdavom, kol sužaisdavom. Palyginus nebrangus ir įdomus. Siūlau pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2007 12 17, 14:38)
Iš jūsų neminėtų mes turim Kris kros.....

hmz, reik pabandyt gal:) dar va prisiminiau Genial zaidus esu-geras zaidimas, aplosiau vyra:)))))) va toks:http://www.gelytes.lt/index.php?&page=item&item_id=32
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Oi kaip as laukiu Kaledu smile.gif Jau vyrui nupirkau dovaneles - tai dabar pati labiau laukiu kada gi jis tas dovaneles ispakuos ir kokia bus reakcija. O dovaneles stai tokios: 4 knygos:
1. Salvador Dali - jam beprotiskai patinka jo paveikslai;
2. Oksfardo enciklopedija apie II Pasaulini kara - istorija jo hobis;
3. Enciklopedija apie kosmosa - kisene neleidzia ipirkti teleskopo - tai pamaniau, jog knyga apie visata visai bus gera pradzia. Beja apie zvaigzdynus jis gali kalbeti valandu valandas smile.gif
4. Knyga apie pasaulio stebuklus - cia labiau knyga man nei jam mirksiukas.gif

Taip pat baigiu megsti salika ir dar nuveliau labai smagu angeliuka su sirdele smile.gif Dar nemoku prikabinti nuotraukos, bet ilgiau pasiknaisiosiu ir butinai prikabinsiu.

O draugem padarysiu veltinius papuosalus - mielos ranku darbo dovaneles.

Tevams ir visiems kitiems mylimiems zmogeliukams, kurie gyvena Lietuvoje, dovaneles issiuntem pries gera menesi - rubeliai, kosmetika, dekoratyvines zvakutes.... svarbu viskas is visos sirdeles wub.gif

O as taip pat laukiu dovaneliu ir stebuklu. Tikiuosi viena didziuli stebukliuka atnes sie metai - musu pirma vaikuti wub.gif

PS. Visas su artejanciom sventem santa2.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Sveikos merginos.Perskaiciau visa tema nuo pradziu ir prisirinkau siek tiek ideju dovanoms. labai uzsikabinau ties viena,tik man dar reikia jusu pagalbos,nes man visai nesimasto smile.gif ar pamenat cia buvo kalba apie tokias praktiskas dovaneles:
linkiu atsipalaidavimo-vonia druskai
saldumo-sokoladas
romantikos-vynas
poilsio-arbata ir puodelis
ka dar butu galima prideti prie sio sarasiuko????
kazkaip man pasirode mazokai tu tokiu dovaneliu,noretusi gal dar kazko smile.gif ka jus manot, kast ai galetu buti? ka dovanoja jau dovanojusios tokius siuprizus merginos??? 4u.gif
Atsakyti