Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

Jus ziuriu geru ideju visos cia turit, gaila velai pamaciau buciua nemazai laiko sutaupius, taigi parasysiu ir as savo dovanas siu metu:) gal kam ir ideju kils

Taigi:
MB- stalo zaidimas, pirkau anti monopoli, senai norejau kazka padovanot laisvalaikiui kai nelabai kas veikt yra... pirma dovana jam buvau sugalvojus manikiuro rinkinuka vyriska, nes nuolat zyzia kad zirkluciu ner, nes as nukisu vis tongue.gif bet taip gavos kad padovanojau pries kelias dienas neiskentus to zyzimo doh.gif tai teko is naujo dovanos ieskot..
Mamai-kvepalai, kremas veidui ir kunui;
Teciui-universalios replytes, atsuktuvas ir ten dar kazki kas, zodziu daiktas su daug funkciju, Mark spenser firmos, ir kojines su uzrasu my gatest dad
Vyro mamai-stiklines suvenyrines lekstutes,
Vyro tevui- tos pacios kojines su my gratest dad ir metaline kriaukle biurui papuost;
Broliui-dirzas;
Vyro broliui- didelis saldainis zefyrinis, kitam broliui, jis dar maziukas, kalendorius u mike pukuotuku.
Draugem-rinkinukai kuno prieziuros, ranku kremai ir pan is mark spenser
Atsakyti
Sveikutes visos,

Nu niekaip nesugalvoju ka MB padovanot?
Turiu dvi idejas chalata ar treningines kelnes namines medvilnines be dryziuku mirksiukas.gif
Gal kas uzmatete ko nors mielo tuom klausimu? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2007 12 21, 13:09)
pirma dovana jam buvau sugalvojus manikiuro rinkinuka vyriska

blush2.gif Bet net negirdejau kad yra tokie ax.gif O kur toki rinkinuka galima nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2007 12 21, 14:27)
Sveikutes visos,

Nu niekaip nesugalvoju ka MB padovanot?
Turiu dvi idejas chalata ar treningines kelnes namines medvilnines be dryziuku  mirksiukas.gif
Gal kas uzmatete ko nors mielo tuom klausimu? Buciau labai dekinga 4u.gif

Cia ne visai i tema, bet maciau lb fainia pizama reserved rolleyes.gif net norejau savo draugui nupirkt, bet paskui pagalvojau gal tokius dalykus pirksiu kai gyvensim vieni bute biggrin.gif ten virsutine dalis trikotazine juoda paprasta, o kelnes kazkokios languotos berods. Lb jaukiai atrode rolleyes.gif nu taip atrodo tinka po namus trintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(net_nzn @ 2007 12 20, 15:50)
pats populiariausias dovanu ispirkimo budas musu seimoje yra: KAKARIEKU KAKARIEKU IR DAUGIAU NEMOKU NIEKO.  4u.gif visada isdega, o ir juoko apsciai buna, kai koks rimtas ir solidus vyras lepteli toki sakinuka wink.gif

biggrin.gif Aciu. Galesiu savo vyrukui pasiulyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2007 12 21, 12:26)
Tevui labai nebuvo ideju, bet vakar elektromarkte radau tokia knygute - Metai, kuriais as gimiau. Ir ten aprasyta kas vyko tais metais pasauly, sporte, moksle, ka tv rode, kas kiek kainavo, kas madinga buvo ir pan.

Kuriam elektromarkte pirkai? Vilniuje? Sesei galėčiau tokį padovanot, nes nebežinau, ką dovanot.. Buvau Madoj šiandien, bet... Susimoviau, kad nepaklausiau čia, kokio dydžio tos kojinės su žvėreliais. Jau buvau beveik išrinkusi žvėrelį, kai pardavėja paklausė, kokio dydžio reikia.. Pasirodo iki 32 dydžio tos kojinikės. O maniškei aštuoniolikinei sesei jos tikrai per mažos verysad.gif verysad.gif
Gal gitarai kokių priemonių rinkinį surinkt?
Mados knygyne mačiau „Žiedų valdovo“ melodijų knygelę su natom. Jei mokėčiau grot, norėčiau žiauriai jos smile.gif Tik kaina 42 LT.... Bišk brangu už ~20 psl knygelę. Na, bet su filmo nuotraukom ir panašiai. Gera, bet brangi dovana kolekcionieriams wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2007 12 21, 12:26)
Tevui labai nebuvo ideju, bet vakar elektromarkte radau tokia knygute - Metai, kuriais as gimiau. Ir ten aprasyta kas vyko tais metais pasauly, sporte, moksle, ka tv rode, kas kiek kainavo, kas madinga buvo ir pan. Cia gal daugiau su gimtadieniu tiktu, bet tevelis toks senienu megejas tai jam manau patiks  rolleyes.gif siaip ir man paciai idomu buvo  bigsmile.gif kaina 6,99 tai gal dar koki sokolada reiks pridet  smile.gif

O kuriam Elektromarkte pirkai? ax.gif Ir mane sudomino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 21, 15:34)
O kuriam Elektromarkte pirkai? ax.gif  Ir mane sudomino  smile.gif

Tokiu knyguciu yra kiekvienam didesniam knygyne pirkti ir net Maximoj maciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2007 12 21, 13:26)
Liko mama.. Jai buvau sugalvojus nupirkt pora tauriu vynui (kadangi megsta, ir pati vyna daro, o geria ta vyna jau is senu tauriu), o broliui pasakiau kad vyno buteli nupirktu. Bet paskui susimasciau kad tokia dovana gal nelabai per kaledas?  g.gif  Tada atejo i galva mintis nupirkt muzikos cd koki, ir sugalvojau enrikes iglesio, bet jo neradau niekur  unsure.gif tai nebezinau ka ir daryt  doh.gif  gal  jus ka patarsit?

o as manau kad tas vynas su taurem visai nebloga dovana,bent jau man kaledos visada asocijuojasi su karstu vynu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2007 12 21, 20:16)
Tokiu knyguciu yra kiekvienam didesniam knygyne pirkti ir net Maximoj maciau  4u.gif

Ačiū, bandysim ieškot smile.gif
Atsakyti
Siemet mano dovanos gana praktiskos. Daug dovanu korteliu is ivairiu parduotuviu. Kadangi prekiauju Avon, tai ivairus kosmetikos rinkinukai mano draugems, 12 menesiu nauju metu kalendoriai su skirtingom asmeninem nuotraukom kiekvienam lape; "solar lights" uosviam, kad apsisviestu kiemuka, nes nereikia elektros, jos pasikrauna nuo saules. Geriausiems draugams - prieskoniu rinkinys, kuris sukasi ratu su 24 rusim prieskoniu.
Dar turiu gera ideja, nezinau ar Lietuvoj ta daro, taciau cia yra Kalediniai zaisliukai, kur ant zaisliuko uzdeda tavo nuotrauka, kazkaip nuskanuoja foto salone.
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2007 12 21, 13:26)
Liko mama.. Jai buvau sugalvojus nupirkt pora tauriu vynui (kadangi megsta, ir pati vyna daro, o geria ta vyna jau is senu tauriu), o broliui pasakiau kad vyno buteli nupirktu. Bet paskui susimasciau kad tokia dovana gal nelabai per kaledas?  g.gif  Tada atejo i galva mintis nupirkt muzikos cd koki, ir sugalvojau enrikes iglesio, bet jo neradau niekur  unsure.gif tai nebezinau ka ir daryt  doh.gif  gal  jus ka patarsit?

O aš mamai užprenumeravau žurnalą visiems ateinantiems metams (ir plius dar turėtų kosmetikos prie to gauti) ir dar kvepaliukus sarmoj nupirkau ax.gif

manau, kad vynas visai liuks būtų naujiesiems, jei dar į komplektėlį įdėtum sūrio - juk žiurkės metai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 21 gruodžio 2007 - 22:44