Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

sveikutes
noreciau patarimu, net nezinau ka cia bedaryti, esme tame kad turim kazka padovanot giminei, dedei ir tetai, jie mum padejo finasiskai (paskolino), jiem po 69metus, jie turtingi, issilavine zmones, turintys daug draugu ir pomegiu, labai megsta keliauti...tai va dabar ir lauzom galvas, mum reikia kazko simbolisko, nediduko, nebrangaus, originalaus bet ne kicinio, nuo sirdies, ir kiekvienam atskirai...gal kuri turi kokiu ideju? labai pagelbetumet.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 29, 23:29)
sveikutes
noreciau patarimu, net nezinau ka cia bedaryti, esme tame kad turim kazka padovanot giminei, dedei ir tetai, jie mum padejo finasiskai (paskolino), jiem po 69metus, jie turtingi, issilavine zmones, turintys daug draugu ir pomegiu, labai megsta keliauti...tai va dabar ir lauzom galvas, mum reikia kazko simbolisko, nediduko, nebrangaus, originalaus bet ne kicinio, nuo sirdies, ir kiekvienam atskirai...gal kuri turi kokiu ideju? labai pagelbetumet.... 4u.gif

p.s.: rankdarbiu nemoku....
Atsakyti
Et tas malonus galvos skausmelis..
Aš dar irgi ne visiem sugalvojau/supirkau, bet kelias idėjas jau turiu..
Šiaip labai padėjo šita temelė thumbup.gif

Mamai su Tėčiu žadėjau dovanot du bilietus į "Urvinį žmogų",bet kad net sausio 30 dienai Kaune išpirkti bilietai verysad.gif Bet nupirkau du bilietukus į "Smulkūs vedybiniai nusikaltimai".. Jaunystėj sakė teatrą mėgo, o dabar jau daug metų nebuvęsmile.gif

Sesei vis dar galvoju.. Bet manau kad tai bus arba "Panelės" prenumerata, nes ji ištikima gerbėja jos, arba kas nors iš Bodyshopo:}

Seneliai kadangi ūkininkai, tai sugalvojau kaip dovanos "pakuotę" kokį nors gražų naują kibirą nupirkt, ir į jį pridėt arbatų, kavų kelių rūšių, cukraus ar dar konors, aišku kažkaip gražiai tai papuošt... Nes dažnai kai suvažiuoja visa giminė tai pritrūksta konors ant stalo biggrin.gif

O dėl kitų dar tenka sukt galvelę.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal aš truputį ne į temą, bet kadangi kalbama apie kalėdų dovanas ....ax.gif Savo mamai labai noriu padovanoti kvepalų, kurie jai labai patiko, bet problema,kad dabar nerandu kur jų pirkti!Pirkau pernai metais maximos parfumerijos skyriui. Pavadinimas ROSE LAND LOVE. Tokia rausva pakuotė, man lyg ir vaisių ir gėlių aromato. Padėkit man juos surast!Nežinau kur jų pirkti, nes dviejose maximose neradau..... Radau mažyį vepalų flakonėlio paveiksliuką
http://www.parisbleu...LANDlove_sm.jpg
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2008 11 27, 22:59)
taip, puiki smulkmena, ją galima rasti parduotuvėse skonis ir kvapas smile.gif pernai supakavau chalatą, o jo kišenes įdėjau po tą kvapų burbuliuką, neprastas efektas - supakuota, minkštą, kvepianti dovana biggrin.gif

o šiauliuose radai tų kvepiančių burbuliukų ?aš visur ieškojau, net draugei daviau užduotį- Italijoj rasti lotuliukas.gif
o pasirodo, savam mieste yra doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 11 30, 12:49)
o šiauliuose radai tų kvepiančių burbuliukų?

jums jau rašiau a.ž., bet ir čia brūkštelsiu - esmė tame, jog "Skonis ir kvapas" turi 3 subparduotuves: Tabakas, Arbata, Kvapas, pastarojoje ir parduodami tie aromatiniai burbuliukai smile.gif
O Šiauliuose būtent to Kvapo kol kas nėra doh.gif Sorry, už suklaidinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2008 11 27, 17:34)
galetum padaryti - uzsakyti kalendoriu su vaikiuko ir savo nuotraukom. dovana super, nes visus metus, versdami kalendoriaus lapus, teveliai matys jus... smile.gif

Kazkada kazkas buvo idejas int.adresa,kur aiskinama,kaip pasidaryti kalendoriu su savo nuotraukytemis.Gal kas zinote,nes norisi pasidaryti paciai ir tik bnunesti atspasudinti ir iristi ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mane kamuoja bjaurus gripas, bet nuotaiką skaidrina artėjančios KALĖDOS ir mintys apie dovanas. Dar tik pradėjau pirkti, bet beveik jau sugalvojau ką ir kam, sąrašiukas štai toks:
MB - kaip ir per kiekvienas kalėdas viena dovanos dalis niekada nesikeičia (kvepalai + skutimosi reikmenys, dezikai, šampūnai ir t.t visas kalnas, kad praktiškai metams užtenka), o kita dalis jau širdžiai. Pernai dovanojau chalatą - buvo labai patenkintas, o šiemet galvoju pirkti staliuką į lovą. Šiemet maniškis nori medžioklinio šatuvo, bet šito džiaugsmo aš jam nedovanosiu wacko.gif , per šeimos ir šilumos šventę tokiems dalykams NE. Gimtadieniui galės šiuo reikalu pasidžiaugti, bet pats turės pirkti, nes man tokių dalykų net neparduos. Liūdna, kad pradingsta staigmena.
mama - chalatas ir kvapni arbata; tėtis - druskų, medaus ir visokių kitokių priemonių pirčiai rinkinys bei pirties kepurė; vyro mama - piniginė; vyro tėtis - galvos skausmas g.gif - amžinai nieko nereikia, gavęs dovaną padėkoja ir pastato ant lentynos, jokių emocijų doh.gif taip ir nesugebu supratsti per 13 m. kas gi žmogų džiugina. Dovanosiu kvepalus, tai bent jau sunaudos. Sesė - gražią pižamą ir knygą, bei kvepaintį kremą. Dar babytės mane bėda kamuoja - labai ją myliu ir noriu ką nors šilto ir malonaus padovanoti, bet ji kaip senas žmogus visas dovanas supakuoja ir padeda spintoje aukštai - vis kaupia, tik neaišku kam lotuliukas.gif Ką padovanot, kad nesaugotų, o naudotūsi ?
Atsakyti
QUOTE(aistulyteee @ 2008 11 30, 00:58)

....
Seneliai kadangi ūkininkai, tai sugalvojau kaip dovanos "pakuotę" kokį nors gražų naują kibirą nupirkt, ir į jį pridėt arbatų, kavų kelių rūšių, cukraus ar dar konors, aišku kažkaip gražiai tai papuošt... Nes dažnai kai suvažiuoja visa giminė tai pritrūksta konors ant stalo  biggrin.gif

O dėl kitų dar tenka sukt galvelę..  rolleyes.gif

mačiau , o ir pačios draugei dovanojom kibirą, jame pridėjom visokių kvapnių dalykėlių (mmm)
esmė tame : kibire. "jysk" parduotuveje buvo dviejų dydžių mažiukai ir didelesni. man jie tokie mieli , nes ne kiauliedriniai, o ir spalvų visokių. kaina taip pat nedidelė iki 10lt. gal pagelbės..
Atsakyti
QUOTE(LIR @ 2008 11 30, 16:23)
Dar babytės mane bėda kamuoja - labai ją myliu ir noriu ką nors šilto ir malonaus padovanoti, bet ji kaip senas žmogus visas dovanas supakuoja ir padeda spintoje aukštai - vis kaupia, tik neaišku kam  lotuliukas.gif  Ką padovanot, kad nesaugotų, o naudotūsi ?

Aš praeitais metais savo močiutei dovanojau plėšomą kalendorių (kiekvienai dienai po lapelį, antroj pusėj kokie nors patarimai ir pan. - patinka jai tokie) ir arbatų rinkinį iš Eurovaistinės (buvo apie tokį kalbėta šioje temoje), tai kai pasibaigė pakeliai iš to rinkinio, vis mamos klausinėjo, kur galima nusipirkt tokios arbatos, „kur Ievutė padovanojo“ ax.gif Tai manau, kad ką nors panašaus galėtum padovanot wink.gif Na, sunaudojamą, bet mielą, „šiltą“ daiktą. Dar šlepetes galima smile.gif Anksčiau dovanodavom. Su gimtadieniu mama jai dovanoja medaus didelį indą - labai mėgsta ir ilgam užtenka.
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 29, 23:32)
sveikutes
Papildyta:

p.s.: rankdarbiu  nemoku....

padekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 30, 18:30)

Nupirk kokius bilietius i teatra, manau turetu patikti ir pramoga gera ir dovana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LIR @ 2008 11 30, 16:23)
Dar babytės mane bėda kamuoja - labai ją myliu ir noriu ką nors šilto ir malonaus padovanoti, bet ji kaip senas žmogus visas dovanas supakuoja ir padeda spintoje aukštai - vis kaupia, tik neaišku kam  lotuliukas.gif  Ką padovanot, kad nesaugotų, o naudotūsi ?

Aš ir norėjau pasiūlyti šlepetes smile.gif Mamytės SM iš vilnos nuostabias velia bigsmile.gif
Atsakyti