Puiki Mamyte, nuo tavo isvardintu gyvuneliu senoje temoje, man piestu plaukai pasistojo
, turbut negalecaiu bebro ir nuryti
. Itairu tapciau vegetare
. Siaip nesu didele mesos myletoja, jei tik viena gyvenciau, tai mano maistas butu vaisiai ir darzoves, dar duona
. Ziuriu mano Maksius irgi taip pat
QUOTE(danguolet @ 2007 11 24, 11:38)
Mergaites, gal kuri man galit issamiai parasyt kaip kept anti su obuoliais, as jau ruosiuos Kaledoms.
kepiau anti 5 meteliai atgal, buvo eksperimentinis variantas ish senu knygu
antyte
labas,
Fazanu skonis buvo gan neblogas, bet vargo buvo
su jais..kelias dienas marinavau stiprokam marinate (del visa ko:)), kepiau majonezo, pomidoru padazo ir cesnaku mishiniu aptepus orkaitej..
Anties kepimo receptu nezinau.. O vishtos idaras shi kart buvo toks: pomidorai, morkos ir daug pritrinto cesnako..Tiko..
Fazanu skonis buvo gan neblogas, bet vargo buvo
Anties kepimo receptu nezinau.. O vishtos idaras shi kart buvo toks: pomidorai, morkos ir daug pritrinto cesnako..Tiko..
va tie briuseliukai, apie kuriuos plepejom:

Na ir savaitgaliui - geriausia uzkanda prie tekilos
:

QUOTE(maya @ 2007 11 23, 22:23)
Puiki Mamyte, nuo tavo isvardintu gyvuneliu senoje temoje, man piestu plaukai pasistojo
Sake vaikeli delikatesas, as kazkaip susimasciau delto I'm not sure
QUOTE(maya @ 2007 11 24, 05:23)
...man piestu plaukai pasistojo
. Itairu tapciau vegetare
. Siaip nesu didele mesos myletoja, jei tik viena gyvenciau, tai mano maistas butu vaisiai ir darzoves...
Bebrų valgytojoms apie Seidžijos bebrus Skaičiau ir ašaros kaip pupos ritosi.
QUOTE(6663 @ 2007 11 24, 20:49)
va tie briuseliukai, apie kuriuos plepejom:
Gražiai atrodo
QUOTE(laurechka @ 2007 11 25, 19:30)
Gražiai atrodo
O koks jų skonis? kaip kopūsto ar ne? Man jie tik gražiai atrodo, valgyt dar neteko niekad... Bet pasižiūrėjus į šias foto, net apetitas pakilo...
Gal reiks švantėm pabandyt 
visai skanu (pavirk juos paactuotam, pasudytam vandeny ir tada apvuniojus su lashinukais sumesk i orkaite)
QUOTE(6663 @ 2007 11 25, 16:41)
visai skanu (pavirk juos paactuotam, pasudytam vandeny ir tada apvuniojus su lashinukais sumesk i orkaite) 
O ką actas duoda jiems? Actas lietuviškas ar wine/apple/cider vinegar??? Va kiek klausimų daba