Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

Dalinames toliau savo kulinariniais sugebejimais 4u.gif
Atsakyti
Puiki Mamyte, nuo tavo isvardintu gyvuneliu senoje temoje, man piestu plaukai pasistojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif , turbut negalecaiu bebro ir nuryti doh.gif . Itairu tapciau vegetare hihihi.gif . Siaip nesu didele mesos myletoja, jei tik viena gyvenciau, tai mano maistas butu vaisiai ir darzoves, dar duona thumbup.gif . Ziuriu mano Maksius irgi taip pat cool.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri man galit issamiai parasyt kaip kept anti su obuoliais, as jau ruosiuos Kaledoms.
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 11 24, 11:38)
Mergaites, gal kuri man galit issamiai parasyt kaip kept anti su obuoliais, as jau ruosiuos Kaledoms.

kepiau anti 5 meteliai atgal, buvo eksperimentinis variantas ish senu knygu biggrin.gif cia , manau, daugiau naudingos info atrasi mirksiukas.gif
antyte
Atsakyti
labas,

Fazanu skonis buvo gan neblogas, bet vargo buvo unsure.gif su jais..kelias dienas marinavau stiprokam marinate (del visa ko:)), kepiau majonezo, pomidoru padazo ir cesnaku mishiniu aptepus orkaitej..

Anties kepimo receptu nezinau.. O vishtos idaras shi kart buvo toks: pomidorai, morkos ir daug pritrinto cesnako..Tiko..

Atsakyti
va tie briuseliukai, apie kuriuos plepejom:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na ir savaitgaliui - geriausia uzkanda prie tekilos tongue.gif :

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 11 23, 22:23)
Puiki Mamyte, nuo tavo isvardintu gyvuneliu senoje temoje, man piestu plaukai pasistojo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , turbut negalecaiu bebro ir nuryti  doh.gif

Sake vaikeli delikatesas, as kazkaip susimasciau delto I'm not sure unsure.gif unsure.gif biggrin.gif bet jei apgautu gal ir nurytum biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 11 24, 05:23)
...man piestu plaukai pasistojo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , turbut negalecaiu bebro ir nuryti  doh.gif . Itairu tapciau vegetare hihihi.gif . Siaip nesu didele mesos myletoja, jei tik viena gyvenciau, tai mano maistas butu vaisiai ir darzoves...

friends.gif
Bebrų valgytojoms apie Seidžijos bebrus Skaičiau ir ašaros kaip pupos ritosi. cray.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 11 24, 20:49)
va tie briuseliukai, apie kuriuos plepejom:

Gražiai atrodo smile.gif O koks jų skonis? kaip kopūsto ar ne? Man jie tik gražiai atrodo, valgyt dar neteko niekad... Bet pasižiūrėjus į šias foto, net apetitas pakilo... ax.gif Gal reiks švantėm pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 11 25, 19:30)
Gražiai atrodo smile.gif  O koks jų skonis? kaip kopūsto ar ne? Man jie tik gražiai atrodo, valgyt dar neteko niekad... Bet pasižiūrėjus į šias foto, net apetitas pakilo... ax.gif  Gal reiks švantėm pabandyt g.gif

visai skanu (pavirk juos paactuotam, pasudytam vandeny ir tada apvuniojus su lashinukais sumesk i orkaite) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 11 25, 16:41)
visai skanu (pavirk juos paactuotam, pasudytam vandeny ir tada apvuniojus su lashinukais sumesk i orkaite)  4u.gif

O ką actas duoda jiems? Actas lietuviškas ar wine/apple/cider vinegar??? Va kiek klausimų daba smile.gif
Atsakyti