Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(laurechka @ 2007 11 25, 19:44)
O ką actas duoda jiems? Actas lietuviškas ar wine/apple/cider vinegar??? Va kiek klausimų daba smile.gif

smile.gif na,beveik visos kopustines darzoves salsteli, todel ir paverdam pasudytam vandeny su trupuciu acto - tada igauna kitoki skoni..Bet koks actas tiks.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 24, 20:21)
Sake vaikeli delikatesas, as kazkaip susimasciau delto I'm not sure  unsure.gif  unsure.gif  biggrin.gif bet jei apgautu gal ir nurytum  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Na zinok turbut nelabai, esu labai isranki. Nevalgau ko nezinau ir pas bet ka. blush2.gif Jei man itartinai atrodo, tai net i lekste nedesiu. As pamenu pas anytos draugus nuvazaivom viena karta. Nu lyg ir svaru namie, bet priejom prie virtuves, taip visko prikrauta visur, tai as prie stalo prisedus nieko nevalgiau, anyta man pilna lekste visko prikrove, as net nepalieciau. Sako negrazu palikti. Tai as jai atsoviau prisikrovei tai ir valgyk, as neprasiau cool.gif

QUOTE(Amalia @ 2007 11 25, 06:57)
friends.gif
Bebrų valgytojoms apie Seidžijos bebrus   Skaičiau ir ašaros kaip pupos ritosi. cray.gif cry.gif

Bijau net skaityti unsure.gif

Mano mama siandien cepelinus daro. VAziuosim, ale nezinau ar valgysiu. Pas ja viskas be prieskoniu doh.gif doh.gif .Druskos ir tos nededa niekur doh.gif , atrodo karo metas
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2007 11 25, 07:57)

Bebrų valgytojoms apie Seidžijos bebrus   Skaičiau ir ašaros kaip pupos ritosi. cray.gif cry.gif

Manes kazkodel nesugraudino niekas g.gif muset esu besirde blush2.gif doh.gif ( gal tu visa knyga skaitei? as tiesiog ne taip supratau unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 11 24, 19:38)
Mergaites, gal kuri man galit issamiai parasyt kaip kept anti su obuoliais, as jau ruosiuos Kaledoms.

As kepu labai paprastai. Gerai istrinu anti su druska, pipirais, ciobreliais. Po to i vidu pridedu 1/4 supjaustytu rugsciu obuoliu ir kepu. Voketaites man rase, kad galima ir kepimo maiselyje kepti, bet as kepu paprastai, nes antis turi apskrusti.
Prie jos darau bulviu kose ir troskintus raudonuosius kopustus(MB jie butini lotuliukas.gif )

PS Gal tie kopustai ne raudoni, bet melini. Bet kai paruosi tai jie raudoni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 26 lapkričio 2007 - 19:02
kokioj mazdaug temperaturoj kepat vistienos slauneliu mesyte (be kaulu) orkaitej?

ismarinavau vistiena ir noriu kept siandien, tik nenusimanau, kiek laiko ir kokioj temperaturoj, kad neisdziutu mesa g.gif

o i marinata sudejau viska, ka turejau: medaus, cesnako, soju padazo, vistenos prieskoniu, visokiu zoliu dar tongue.gif . ziuresim, kas cia man iseis blush2.gif

gal medaus marinatas labiau kiaulienai tinka, net nezinau... g.gif . busiu sau gera mesa sugadinus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2007 11 26, 21:43)
kokioj mazdaug temperaturoj kepat vistienos slauneliu mesyte (be kaulu) orkaitej?

ismarinavau vistiena ir noriu kept siandien, tik nenusimanau, kiek laiko ir kokioj temperaturoj, kad neisdziutu mesa  g.gif

o i marinata sudejau viska, ka turejau: medaus, cesnako, soju padazo, vistenos prieskoniu, visokiu zoliu dar  tongue.gif . ziuresim, kas cia man iseis  blush2.gif

gal medaus marinatas labiau kiaulienai tinka, net nezinau...  g.gif . busiu sau gera mesa sugadinus  unsure.gif

medus ir cesnakas - super variantas vishtienai.
Kepk gal 350 karshtyje, kartais palaistyk sultim susidariusom, turetu butu ciki smile.gif
Papildyta:
QUOTE(6663 @ 2007 11 27, 00:41)
medus ir cesnakas - super variantas vishtienai.
Kepk gal 350 karshtyje, kartais palaistyk sultim susidariusom, turetu butu ciki smile.gif

ir dar..jei kepu bulves kartu su vishtiena, man jos buna skaniausios pasaulyje smile.gif ..
Atsakyti
na va, mes jau po pietu essen.gif
nesitikejau, kad taip gerai gausis blush2.gif . kepiau 350 F temperaturoje apie valanda. mesyte iskepe labai sultinga ir aromatinga. gal del to, kad marinavau per nakti ir siandien visa diena, vistiena kepdama isskyre labai daug skyscio, kuris neleido mesai issauset, ir net nereikejo apipylinet ju paciu sultimis thumbup.gif . beje, kepiau uzdengus folija, tas, turbut, irgi padejo neissausejimui. isviriau ryziu si karta ir pasteaminau darzoviu thumbup.gif . labai sunku nepersivalgyt, kai taip skaniai gaunasi (nesigiriant biggrin.gif blush2.gif ).

aciu uz patarimus 6663 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2007 11 26, 10:00)
As kepu labai paprastai. Gerai istrinu anti su druska, pipirais, ciobreliais. Po to i vidu pridedu 1/4 supjaustytu rugsciu obuoliu ir kepu. Voketaites man rase, kad galima ir kepimo maiselyje kepti, bet as kepu paprastai, nes antis turi apskrusti.
Prie jos darau bulviu kose ir troskintus raudonuosius kopustus(MB jie butini lotuliukas.gif )

PS Gal tie kopustai ne raudoni, bet melini. Bet kai paruosi tai jie raudoni.

gal gali imesti recepta,troskintu melynu kopustu.aciu.
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2007 11 27, 01:36)

aciu uz patarimus 6663 4u.gif

4u.gif visai nera uz ka..
ash dabar kepu kepsniukus ish farsho orkaitej, i vidu prikroviau maltu, apkeptu dziovintu grybu, veliau pabarstysiu suriu..Kas gausis, nezinau, pirma kart tokius darau biggrin.gif ..Dar bulviu koshes priedo ishviriau..
tikiuosi bus skanu.. smile.gif
Atsakyti
Lyg ir visai skaniai gavosi:):

user posted image
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 11 26, 21:13)
Lyg ir visai skaniai gavosi:):

user posted image

nors imk ir vaziuok pas tave vakarienei hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 11 27, 07:31)
nors imk ir vaziuok pas tave vakarienei hihihi.gif

4u.gif tikiuosi kada nors atvaziuosit smile.gif ..
Atsakyti