pasidalinsiu ir aš savo patirtimi.

pas mane bedos su atopiniu dermatitu. kadangi baiminausi, kad suneliui nebutu tokios pat bedos, nusprendziau nuo naujuju metu gireztai susiimti - pradejau kovoti su kandidoze... jokiu batonu, duonu, makaronu, zinoma saldesiu. ai, gal lengviau parasyti, ka valgiau. vista, ryziu trapuciai su ghi sviestu tapo pats didziausias skanestas, zuvis, mesa. nieko kepto, jokiu majonezu, padazu. ziaurokai skamba... is pat pradziu buvo nerealiai sunku. net negaliu apsakyti ,kaip. vyras juk valge normalu maista... bet as atlaikiau. skrandis matyt susitrauke. nejausdavau jokio alkio. papusryciaudavau - naturalus jogurtas, trapuciai, kiausinis. tada pietums vista ar zuvis, vakarienei vel kas nors. daug daug darzoviu valgydavau.. svoris tirpte tirpo. kai pamaciau 65 kg, tai isvis vos neapsivoziau is laimes

sunui nera jokiu isberimu, mano bedos nelabai pagerejo, nes pritrukau valios... tokios gireztos dietos reiketu laikytis bent metus...
bet kaip kazkas rase - pasaulis po kojomis!!! galiu nusipirkti siauriausius dzinsus ir su jais jaustis puikiai!! o komplimentu komplimentu!!! bet daugiau is moteru. vyrai kazkaip teigia, kad esu per kuda