Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkame kvepalus?

QUOTE(Isabelle @ 2008 08 15, 08:55)
kaip as noreciau buti tokia patikli....is ebay ir originalai....ir dar raritetai.......nu bet as ne apie tai.....

Izabelle, tavo postai pradeda užsiciklinti ir atrodyti paranojiškai. Tu pacitavai itin patyrusio žmogaus postą, apie kurio gebėjimus atskirti fuflą nuo originalo tu gali, deja, kol kas tik pasanuoti biggrin.gif O tu vis tiek apie tą patį.

Atsibusk, apsičiupinėk ir nustok mus mokyti bei "gelbėti" - mes ne vakar gimėm ir parfumerija mūsų gyvenime atsirado ne vakar.
Atsakyti
As perku is fragrancedirect.co.uk. Atsiuntimas kainuoja £1.95 UK, o i Lt butu apie£8. Bet ten galima rasti ypatingai pigiu kvepalu, kuriuos apsimoka siustis, net jei taip apmoketi reikia. Pigiausi - ivairiausiu talpu testeriai. Skiriasi nuo perkamu parduotuvej tik tuo, kad buna be dezutes, o kartais dar ir be dangtelio. Tai visada nurodoma salia prekes. Bet jei perku sau, kam man ta dezute - kvapas nuo to juk nesiskiria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 15, 07:39)
Izabelle, tavo postai pradeda užsiciklinti ir atrodyti paranojiškai. Tu pacitavai itin patyrusio žmogaus postą, apie kurio gebėjimus atskirti fuflą nuo originalo tu gali, deja, kol kas tik pasanuoti  biggrin.gif O tu vis tiek apie tą patį.

Atsibusk, apsičiupinėk ir nustok mus mokyti bei "gelbėti" - mes ne vakar gimėm ir parfumerija mūsų gyvenime atsirado ne vakar.

idomu kur rasiau kad galiu atskirti originala nuo geros padielkos.... g.gif tikra tiesa kad man tik pasapnuoti ir ne tik man...... buciau chemike zinociau kvepalu formule tada ir atskirciau....pinigus padirbtus gerai ir bankai neatskiria....o cia kvepalus atskirti man mirtingajai......kur jau cia .....uzutat ir perku kvepalus is parduotuviu turincias kontraktus su kvepalu firmom kad nereiketu padidinamo stiklo paimti ir kvepalu formules tirti....

atsibodo ir man jau tuscia is kiauro pilstyti......

nesispykstam ir baigiam ta tema......net per du puslapius apie ta pati kalbam.......as nepakeisiu savo nuomones jus savo.....tuom ir baigiam.... 4u.gif ...
Atsakyti
As ir is ten perku tikrai pigu,pvz dabar Guerlain Anisia Bella 125ml tik £ 9.99! beje i Lietuva nesiuncia

Cia apie Fragrancedirct
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievshe: 16 rugpjūčio 2008 - 09:18

eve, VON mad.gif Maža to, kad nelegalią komerciją varai, tai visas temas iš eilės pridergi doh.gif
Atsakyti
na, nebūkit tokie pikti unsure.gif jei nemažai kreipėsi žmonių į mane, vadinasi, per daug neteršiu čia visko... tiesiog pasiūliau nedidelę paslaugėlę. Juk ne automobilį siūlau parfumerijos forume pirkti unsure.gif atsiprašau, jei įžeidžiau smile.gif) įkiri tikrai nebūsiu.
Atsakyti
QUOTE(eve_ @ 2008 09 03, 21:58)
na, nebūkit tokie pikti  unsure.gif  jei nemažai kreipėsi žmonių į mane, vadinasi, per daug neteršiu čia visko... tiesiog pasiūliau nedidelę paslaugėlę. Juk ne automobilį siūlau parfumerijos forume pirkti  unsure.gif  atsiprašau, jei įžeidžiau smile.gif) įkiri tikrai nebūsiu.

terši čia viską, nes reklamoms ir komercijai yra skirtas ištisas skyrius štai čia.
Atsakyti
As dazniausiai perkdavau duty free, nes tekdavo daug i komandiruotes vazineti, dabar pirkau Kristianoj, kazkaip man parduotuvese saugiausia.
SM esu kelis nusipirkus tai visko buvo o gal man jau nuo ivairiausiu skaitalu apie padielkas paranoja darosi doh.gif
Atsakyti
[quote=Isabelle,2008 08 15, 08:55]
kaip as noreciau buti tokia patikli....is ebay ir originalai....ir dar raritetai.......nu bet as ne apie tai.....

per kur tarpininkes siuncia siuntinius..? g.gif ...jei per usa pasta(ne ups ar fedex) tai tikrai kvepalu siusti neleizia..(nebent laivu ir tik viena 50ml bonkute galima siusti kvepalu) ].......nebet meluoja kad kvepalu nera....bet jei muitine patikrintu konfiskuotu viska.....siunciau as irgi nemazai kvepalu is usa i lt.....bet nezimedavau kad juos siunciu...muitinej siuntiniai neuzkliuvo todel ir praeidavo.....bet jei uzkliutu tai ir man jauciu bauda pareitu uz melavima..... doh.gif ir neapmuitina kai parasai siuntinio verte iki 50 dol.....

taip kad idomybe nenusisnekejo apie siuntima is usa i lt......

Pro rožinius akinius žiūrit. Visur tvarka ir teisingumas pagal Jus cool.gif
Siunčiaus tabaką. Galėjo konfiskuot. Pasiskambinus į muitinę, pats muitininkas patarė rizikuot ir siųst rolleyes.gif
O ką kalbėt apie tuos, kurie siunčias marichuaną ir kt velnią? Kad ir ne per mūsų tarpininkes, bet tokių yra. Ir siuntiniai pareina sveiki gyvi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mashara: 29 rugsėjo 2008 - 14:34

Gal kas is cia pirkot? http://www.elitparfume.ten.lt/

Kokie komentarai butu?

rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti