Pamaciau sita temele, tai noris ir man savo mintimis pasidalint.
Nesu siuveja, bet tikrai teko artimai su tuo susipazint studiju metais (baigiau arangos dizaina). Zodziu, viska darem kaip tik mokejom, destytojos patardavo. Bet padariau isvada, kad jos pacios tik teoriskai paasikint mokedavo

Tad visu pirma, reikia atsiminti, kad siuvant, darant brezinius nereikia pasikliauti tik breziniais. Konkreciai galiu pasakyt, kad BURD'oj dauguma breziniu neatitinka figuros. Ta prasme, jei pagal matmenis, mano dydis butu 38, tai pasiutas drabuzis man bus didokas. Tiesa sakant, dar iki siol tos BURDOS nesu ikirtus, nes visad tenka gatava drabuzi koreguot. Va del ko sakau, kad breziniai nera tikslus. Jais reikia pasitiket, bet sudaigscius drabuzi, tarsi reikia vel is naujo ji tvarkyt, kazkur pasiaurint, kazkur paplatint. Aisku cia daug kas nuo figuros priklauso. Atkreipkit demesi i savo figuros ypatumus (pvz, didele krutine, platus klubai, ilgos rankos, ilgas liemuo ir t.t.). Klaidu neimanoma isvengt, bet va reikia apgalvot, ar ilgiai, plociai pakankami. Juk medziagos tai nedadesit, tektu vel viska is naujo kurt

Galu gale, BURD'oj visi modeliai kartojas, tad uztenka keleta turet ir viska galima issimodeliuot kaip reikia. O geriausias variantas tai pasidaryt bazinius brezinius pagal savo matmenis (sijonas, palaidine, kelnes...) Yra ten painiavos, bet breziniai jau butu tikslus...

Tai va, nezinau, ka dar pridurt, nes visko vistiek neispasakosi
Papildyta:ai, dar viena dalykeli pamirsau. Man tai tikrai geriausias variantas breziniams- politileno plevele

Ilgam uztenka ir pigu. Be to, nebuna problemu del ilgio ar plocio, nereikia durstyti daliu kaip is kazkokio popieriaus. Konturai juk ideliai matos, apvedi tusinuku ir viskas.