Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių meniu

QUOTE(monicutte @ 2005 03 31, 16:32)
merginos, as cia toki klausima, gal ne visai i tema turiu  unsure.gif
o jus muzikantams, fotografui maista uzsakinejot? labai jau man cia parupo...

Ir muzikantams, ir fotografui, ir filmatoriui. Ir dar dviem dienom!
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 04 01, 10:20)
nu ve suvalkiete as, bet muzikantai tik 7 valanda atvaziuoja, tai ar negaletu ir pavalgyti isvaziuodami? fotografas suprantu, visa diena su mumis, bet vat muzikantai... tai jus uz juos pilna kaina uz maista mokejot, ar tik uz karsta patiekala?

muzikantams, filmuotojui ir fotografui yra užsakomi tik karšti, mes muzikantą dar ir tortu su kava vaošinom- negaila buvo, labai jau thumbup.gif thumbup.gif muzikantas buvo. šiaip karšti tai visuomet jiems yra užsakomi.
Atsakyti
aciu labai, o tai vis suka galva tas klausimas smile.gif
Atsakyti
O man labai reikia sužinoti kur galima pirkti tokių duonos katilėlių kaip kad Bernelių užeigoj būna patiekiama baravykienė. T.y. tokie duonos kepaliukai kur vidus išskaptuotas. Nu čia kaip vyriška kepurė- cilindras.
Arba gal kas žino kas duoną berneliams tiekia?

.... oi ko gero paniai čia nuaiškinau blush2.gif bet kas buvo berneliuose tai tikrai supras apie ką aš čia.
Atsakyti
QUOTE(Ryziuke @ 2005 04 24, 21:16)
O man labai reikia sužinoti kur galima pirkti tokių duonos katilėlių kaip kad Bernelių užeigoj būna patiekiama baravykienė. T.y. tokie duonos kepaliukai kur vidus išskaptuotas. Nu čia kaip vyriška kepurė- cilindras.
Arba gal kas žino kas duoną berneliams tiekia?
.... oi ko gero paniai čia nuaiškinau  blush2.gif  bet kas buvo berneliuose tai tikrai supras apie ką aš čia.

As tai labai gerai zinau apie ka tu ca kalbi. Tik va nezinau kur jie gauna. Greiciausiai turi savo tiekeja- kokia kepykla, kuri jiems gamina tokius spec. gaminius. Jei graziai paklaustum tu Berneliu, tai gal ir pasakytu, kur.
Atsakyti
Tokios duonos seniau tikrai budavo Silainiu turguj. Tik ta vidu pati turesi isskaptuoti smile.gif
Atsakyti
oi del išsiskaptavimo tai jokios problemos. biggrin.gif
o šilainių turguj tai ten prie Maximos kur yra ar ne?
Atsakyti
tai ir patys berneliai pardavinėja. Bajorkiemyje, kur lauke yra jų parduotuvėle - ten ir tą duona parduoda
Atsakyti
tikrai???? o tai labai gerai biggrin.gif reiks pavažiuoti pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
Šilainių turguj, tam kur prie Maximos smile.gif tik įėjus į turgų eini tiesiai, perėjus tą aikštę, po dešine priešais barą tuose kioskeliuose viena moteriškutė turėdavo. Beje, tos duonytės būdavo dviejų rūšių: viena paprasta, o kita su vaisiais tongue.gif kainuodavo berods 1,60 ar 1,80 Lt.
Atsakyti
Oi kaip ačiū mirksiukas.gif
aš sugalvojau kad vestuvėms gal ir reikėtų taip patiekti. visai būtų įdomu. daugelis tikrai pirmąkart tokį dalyką matys. biggrin.gif
O bernelius skambinau tai ten po 2.5lt O tai tikrai šilainiuose tokie patys kubiliukai? nes tada dar pigiau thumbup.gif
Atsakyti
Budavo tokie pat:) Bet tiesa sakant Silainiu turguj paskutini karta buvau pries metus :0, tai nzn ar dabar yra
essen.gif
Atsakyti