Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaisinga" mylėjimosi poza

QUOTE(Rola @ 2008 02 17, 22:22)
Vynelio gal reiktu isgert, stresui nuramint  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Diax @ 2008 02 18, 14:52)
Va, kur "kaifas" + gera poza, ten jau sėkmė garantuota turi būti  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

logiskai tai taip thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 18, 20:22)
Tai tu ta pati isbandyk, kai OO bus, va tada tikrasis rezultatas matysis  thumbup.gif    mirksiukas.gif

reikes butinai pabandyti drinks_cheers.gif
bet mane uzmusa mintis, kad dar reikes laukti menesi... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hippo:): 19 vasario 2008 - 11:51
QUOTE(hippo:) @ 2008 02 19, 12:49)
reikes butinai pabandyti  drinks_cheers.gif
bet mane uzmusa mintis, kad dar reikes laukti menesi...  doh.gif

o tu kol mėnesį lauksi kanors naujo išbandyk mirksiukas.gif ale tokių pozų gali atrast, kad nespėsi visu pakartot per OO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 19, 17:15)
o tu kol mėnesį lauksi kanors naujo išbandyk  mirksiukas.gif  ale tokių pozų gali atrast, kad nespėsi visu pakartot per OO  mirksiukas.gif

kamasutros knyga pasidejus biggrin.gif
Atsakyti
Man rodos su tokaisi leliukų planavimais, mes naujų pozų greičiau išrasim lotuliukas.gif

Beje, merginų reikalavimu, rytoj darysiu NT ax.gif nes 13 DPO ir BT jau 2 dienos kaip laikosi pakilus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 20, 17:28)
Man rodos su tokaisi leliukų planavimais, mes naujų pozų greičiau išrasim  lotuliukas.gif 

Beje, merginų reikalavimu, rytoj darysiu NT  ax.gif  nes 13 DPO ir BT jau 2 dienos kaip laikosi pakilus  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lauksim geru ziniu is taves
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 20, 17:28)
Man rodos su tokaisi leliukų planavimais, mes naujų pozų greičiau išrasim  lotuliukas.gif 

Beje, merginų reikalavimu, rytoj darysiu NT  ax.gif  nes 13 DPO ir BT jau 2 dienos kaip laikosi pakilus  ax.gif

drinks_cheers.gif mes pacios kaip kamasutros lotuliukas.gif kai to labai norim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hippo:) @ 2008 02 20, 19:09)
drinks_cheers.gif  mes pacios kaip kamasutros  lotuliukas.gif kai to labai norim  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi ti čia prajuokinai thumbup.gif thumbup.gif bet kas teisybė tas ne melas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 20, 18:28)

Tai kad tavo grafikelyje ryt jau 15 DPO bigsmile.gif Linkiu II thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2008 02 20, 20:24)
Tai kad tavo grafikelyje ryt jau 15 DPO bigsmile.gif Linkiu II thumbup.gif

oi doh.gif rimtai jau 15 DPO , kaip aš čia pražiūrėjau doh.gif Nu ryt žiurėsim kaip čia viskas gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 20, 22:32)
oi  doh.gif  rimtai jau 15 DPO , kaip aš čia pražiūrėjau  doh.gif  Nu ryt žiurėsim kaip čia viskas gausis  ax.gif

Laikysim kumštukus ir lauksim gerų naujienų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 20, 21:32)
oi  doh.gif  rimtai jau 15 DPO , kaip aš čia pražiūrėjau  doh.gif  Nu ryt žiurėsim kaip čia viskas gausis  ax.gif

Linkiu riebiu II 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 20 vasario 2008 - 22:51