Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaisinga" mylėjimosi poza

QUOTE(skruzdeliukass @ 2008 11 15, 22:52)
as tai preita menesi bandziau kojas iskelus palaikyt, bet kazkaip vistiek niekas neuzkibo  g.gif , tai jau si menesi sakem labiau stenksims ND atlikinet ir pozas ivairint gal pades  bigsmile.gif

zinai kodel grauzikai labai greitai veisiasi?

Todel, kad kojas po lytinio akto i virsu iskele laiko...
Atsakyti
Na man ir ne viena sake, kad tas koju kelimas padeda greitai pastoti biggrin.gif as ir pameginau, tik sunkiai sekes, matyt atpratau zvakes daryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif uzpakali palaikikit ant pagalves po litinioakto man padejo
Atsakyti
Kokia faina temute bigsmile.gif
Reiks ir man jusu patarimais pasinaudot blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos panelytes.... thumbup.gif na dar viena planuotoja isispirs i jusu rateli..ar priimsit? blush2.gif mes planuojam vaikeli daugiau neimenesiuka ir nieko verysad.gif galbut del to,kad KT geriau puse metu.. ir dar tik siektiek nei menuo praejo po KT nebevartojimo ir iskart pradejome vaikeli.. bet.. unsure.gif doh.gif tiesa,man gine buvo sakius,kad mano gimda mazoka.. tai kaip cia dabar? kazkaip dar anksciau nesidomejau niekuo..apie nestuma..ir ar kenks gimdos mazumas vaikeliui.. tai kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D&I: 28 sausio 2009 - 20:37
QUOTE(D&I @ 2009 01 28, 21:34)
Sveikos panelytes....  thumbup.gif  na dar viena planuotoja isispirs i jusu rateli..ar priimsit? blush2.gif  mes planuojam vaikeli daugiau neimenesiuka ir nieko  verysad.gif  galbut del to,kad KT geriau puse metu.. ir dar tik siektiek nei menuo praejo po KT nebevartojimo ir iskart pradejome vaikeli.. bet..  unsure.gif  doh.gif tiesa,man gine buvo sakius,kad mano gimda mazoka.. tai kaip cia dabar? kazkaip dar anksciau nesidomejau niekuo..apie nestuma..ir ar kenks gimdos mazumas vaikeliui.. tai kaip?

po KT vartojimo siaip siuloma padaryti 3 men pertrauka ir tada pradeti darbuotis.
Atsakyti
hm.. pasiskaiciau jusu nuomoniu darosi pikta del nezinojomo ir aplaidumo del busimos gyvybes planavimo, kad ziurima tik savo naudos ir kad tik jus greiciau pastotumete, o ne del busimo vaikelio sveikatos. Cia gi ne parduotuve kad siandien uzsimanete ir jau gaunate/darote tai. Pasiektas greitas rezultatas gali buti nekokybiskas. Tai juk gyvyne!

1. Jeigu moteris ir vyras yra sveiki fiziskai, psichologiskai, emociskai, dvasiskai - pastojimas bus lengvas ir naturalus.

2. Jeigu pas kazkuri bus sutrikes vienas is nurodytu faktoriu- pastojimas bus komplikuotas, nes gamta atmeta galimus issigimimus ir tokiu budu neduoda pastoti.

3. Jeigu vistiek neziurint to, kad kazkuris faktorius yra sutrikes arba nusilpes, norima vaikelio, tokiu budu imamasi ivairiu pagaliniu i rmedicininiu priemoniu.

ps.: jeigu jus esate sveiki pagal 1 punkta, negalima naudoti jokiu papildomu priemoniu kaip paprasciausio zvakes darymo po lytinio akto, kadangi kaip zinote pats stipriausias ir greiciausias spermiukas pasiekia pats pirmas kiausinuka ir ivyksta apsivaisinimas. Tai ir yra pats geriausias apsivaisinimas.
Kalbant apie 3 punkta - tokiu budu kaip zvakes darymas - jus padedate ir nelabai greitam spermiukui atsitiktinumo deka pasiekti kiausinuka. Taip apgaunate gamta, bet neivartinate to, kad galbut stipriausias ir geriausias spermiukas buvo atbeges antras, bet jau buvo per velu.

Patarimas: jokiu budu tik pradejus planuoti vaikeli nebandyti lengvinanciu apsivaisinimo priemoniu del busimo vaikelio sveikatos. Reikia apie metus bandyti, ir jeigu nepavyksta tik tada "gamtai padeti".
Atsakyti
kai mylejomes misionieriaus poza, laikiau kojas iskelus, -nieko. pavyko, antra menesi, buvom sveciuose, tai "greituka" atsistoje ant laiptu isbande. ir ka, esu nescia, nors kas galejo pagalvoti, kad sia poza kas iseis:)
Papildyta:
norejau tuo pasakyti, tiek su pirmu nestumu kuri planavome, tiek su antru, kai "gaminome" vaikeli is reikalo, viska darem pagal knygas, - nepastojau. o kai visai nesistengem, tiesiog megavomes ir tenkinom savo instinktus, pavyko nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorgute @ 2009 01 29, 12:06)
hm.. pasiskaiciau jusu nuomoniu darosi pikta del nezinojomo ir aplaidumo del busimos gyvybes planavimo, kad ziurima tik savo naudos ir kad tik jus greiciau pastotumete, o ne del busimo vaikelio sveikatos. Cia gi ne parduotuve kad siandien uzsimanete ir jau gaunate/darote tai. Pasiektas greitas rezultatas gali buti nekokybiskas. Tai juk gyvyne!

1. Jeigu moteris ir vyras yra sveiki fiziskai, psichologiskai, emociskai, dvasiskai -  pastojimas bus lengvas ir  naturalus.

2. Jeigu pas kazkuri bus sutrikes vienas is nurodytu faktoriu- pastojimas bus komplikuotas, nes gamta atmeta galimus issigimimus ir tokiu budu neduoda pastoti.

3. Jeigu vistiek neziurint to, kad kazkuris faktorius yra sutrikes arba nusilpes, norima vaikelio, tokiu budu imamasi ivairiu pagaliniu i rmedicininiu priemoniu.

ps.: jeigu jus esate sveiki pagal 1 punkta, negalima naudoti jokiu papildomu priemoniu kaip paprasciausio zvakes darymo po lytinio akto, kadangi kaip zinote pats stipriausias ir greiciausias spermiukas pasiekia pats pirmas kiausinuka ir ivyksta apsivaisinimas. Tai ir yra pats geriausias apsivaisinimas.
Kalbant apie  3 punkta - tokiu budu kaip zvakes darymas - jus padedate ir nelabai greitam spermiukui atsitiktinumo deka pasiekti kiausinuka. Taip apgaunate gamta, bet neivartinate to, kad galbut stipriausias ir geriausias spermiukas buvo atbeges antras, bet jau buvo per velu.
Patarimas:  jokiu budu tik pradejus planuoti vaikeli nebandyti lengvinanciu apsivaisinimo priemoniu del busimo vaikelio sveikatos. Reikia apie metus bandyti, ir jeigu nepavyksta tik tada "gamtai padeti".
Jau pirmoj pastraipoj nusisnekejai kaip reikiant. blink.gif Koks cia aplaidumas, kokia nauda sau? doh.gif Bent pati galvojai ka rasei ar bele, kad parasyt kazka protingo. Spermiukas ne tas atbego... Cia pagal tave zirgu lenktynes? Nelabai jau dideliais atsumais jie vieni nuo kitu begioja mirksiukas.gif .Kuris gyvybingesnis tas ir apsivaisins. Merginos stengiasi pastoti ir nematau nieko cia baisaus, kad ir tas zvakes daro. Jau taip tikrai nenulems "kad ne tas spermiukas pirmas dabegs" . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 02 18, 18:27)
Jau pirmoj pastraipoj nusisnekejai kaip reikiant.  blink.gif  Koks cia aplaidumas, kokia nauda sau?  doh.gif  Bent pati galvojai ka rasei ar bele, kad parasyt kazka protingo. Spermiukas ne tas atbego... Cia pagal tave zirgu lenktynes? Nelabai jau dideliais atsumais jie vieni nuo kitu begioja mirksiukas.gif .Kuris gyvybingesnis tas ir apsivaisins. Merginos stengiasi pastoti ir nematau nieko cia baisaus, kad ir tas zvakes daro. Jau taip tikrai nenulems "kad ne tas spermiukas pirmas dabegs" . doh.gif

gal yra daugiau nuomoniu? bo jau pasimeciau kuri cia labiau tiesa sako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 02 19, 13:22)
gal yra daugiau nuomoniu? bo jau pasimeciau kuri cia labiau tiesa sako smile.gif

As esu isklausiusi paskaitu cikla ir tai nera mano "durna" nuomone.
Atsakyti
Gorgute, jei tai butu absoliuti tiesa del visko, ka tu susakei, tai nesulaukianciuju gandro skyrelyje butu vien nesveiki vaikai, nes visi jie gime taikant ivairiausias gydymo metodikas. Visi jie yra sveikuciai, grazuciai ir niekuom nesiskiria nuo kitu vaiku, kuriuos dovanoja motule gamta. Beje , jei ji tokia tobula, kodel tada gimsta nesveiki vaikiukai tevams, neturintiems jokiu vaisingumo sutrikimu ir kitu ligu? g.gif
Visaip tam gyvenime buna, oi visaip ir tavo, kad ir labai uztikrinta nuomone yra tik vienas is daugelio daugelio variantu blush2.gif negasdink zmoniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabele: 19 vasario 2009 - 16:01