Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaisinga" mylėjimosi poza

lotuliukas.gif pamilti makšties išskyras lotuliukas.gif gerai čia...
Ką darysi - teks pamilti, vaikiuko juk norisi smile.gif
Aš kiek girdėjusi tai jojikės poza visiškai netinkama (gerai, kad ir nemėgstu smile.gif ). O šiaip manau kaip jau lemta taip ir bus, svarbiausia kuo dažniau myliu myliu mirksiukas.gif
Atsakyti
sweikos gywos wisos mamytes, busimos ir planuojancios!!! 4u.gif jau metus wis skaitineju jusu pokalbius ir pamaniau ir as cia prisijungsiu prie jusu.. smile.gif dirbam jau puse metu ir nieko...sad.gif wis skaitau jusu patarimuskai..tai wis ir laukiu smile.gif norisi leliaus tai net ir nepastebi kokia manijake daraisi ir MB ant kaklo kabinies biggrin.gif tai busiu su jumis dabar klausysiu toliau jusu patarimu, kad tik but nestuke.gif .. lotuliukas.gif
Atsakyti
As wisad paguliu ant nugaros pakelusi kojas,weliau dar apsiwerciu ant pilwo smile.gif tik waikinui tai labai jau juokingai wiskas atrodo,sako jei lemta but,tai ir bus siaip ar taip smile.gif bet as wistiek apsidraudimui ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eqlute:-) @ 2009 08 24, 18:50)
As wisad paguliu ant nugaros pakelusi kojas,weliau dar apsiwerciu ant pilwo smile.gif tik waikinui tai labai jau juokingai wiskas atrodo,sako jei lemta but,tai ir bus siaip ar taip smile.gif bet as wistiek apsidraudimui ax.gif  smile.gif

thumbup.gif Siaip pora mano draugiu taip po pirmo planavimo ciklo eme ir pastojo... tai abi sake laike dubeni i virsu pakelusios bei pagalves po uzpakaliu pasikisusios lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, paskaitinejau jusu temuke 4u.gif
man gine pries planuojant pasake, kad tureciau po pasimylejimo paguleti ant pilvo, nes atseit gimda pasisukus i nugara g.gif nu niekas niekad man anksciau sito nesake, bet vistiek darau kaip liepe ir nieko schmoll.gif nors ir pati jauciu, jei ant nugaros guliu, viskas isbega lauk greit, o jei ramiai ant nugaros, tai kol nejudu viskas laikosi blush2.gif tai ir laukau uzspaudus kiek galiu biggrin.gif
laikykit ir jus!!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

Man is galvos neiskrenta kazkada ginekologes pasakyta fraze, kad mano gimda labiau pakrypusi i desne puse g.gif ka tai galetu reiksti?... Ir kokia tada poza man tinkamiausia? Labai prasau patarimo ax.gif Aciukas.
Atsakyti
QUOTE(LuckyOne @ 2009 08 25, 07:01)
Sveikos, mergaites,

Man is galvos neiskrenta kazkada ginekologes pasakyta fraze, kad mano gimda labiau pakrypusi i desne puse  g.gif  ka tai galetu reiksti?... Ir kokia tada poza man tinkamiausia? Labai prasau patarimo  ax.gif  Aciukas.

tai jei tau pasisukus i desine, tai gal reiketu paguleti ant kairiojo sono g.gif nu tikrai nezinau, ca mano pamastymas toks biggrin.gif gal tu gines paklausk 4u.gif
Atsakyti
na aš čia tik truputėlį paskaitinėjau irgi po smileysex.gif paguliu pakelusi slaunis, bet sekanti kartą pabandysiu pasikisti pagalve..... bet nzn kokia ta mano gimda, tai pabusiu su pagalve po to ant ivairiu sonu biggrin.gif MB vel is manes juoksis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Smagiai cia jus apie tas pozas smile.gif o as norejau paklausti gal kartais kuri zinot ar yra imanoma pastoti, kai nuolat saugomasi nutraukto akto budu (ta prasme ne i vidu) smile.gif
MB nuolat baiminasi kad toks budas neapsaugo, o as nesuprantu, kaip imanomas pastojimas jei nieko nepatenka ten kur reikia?
Nebijom pastojimo, tiesiog dar siektiek tai norisi atideti. ax.gif O va jau kelias dienas veluoja mm ir koki tai keista sleikstuli jauciu.
Ar tureciau susirupinti ir pirkti testa? Ar neverta, nes nera sansu kad kazkas galetu buti? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(indre5555 @ 2009 09 02, 13:14)
Sveikutes smile.gif Smagiai cia jus apie tas pozas smile.gif o as norejau paklausti gal kartais kuri zinot ar yra imanoma pastoti, kai nuolat saugomasi nutraukto akto budu (ta prasme ne i vidu) smile.gif
MB nuolat baiminasi kad toks budas neapsaugo, o as nesuprantu, kaip imanomas pastojimas jei nieko nepatenka ten kur reikia?
Nebijom pastojimo, tiesiog dar siektiek tai norisi atideti. ax.gif  O va jau kelias dienas veluoja mm ir koki tai keista sleikstuli jauciu.
Ar tureciau susirupinti ir pirkti testa? Ar neverta, nes nera sansu kad kazkas galetu buti? tongue.gif

manau dar kelias dienas palauk, jei nieko neatsiras (t.y. mmm) tada pirk NT.
Yra nedidelė galimybė pastoti, nes vyrams issiskiria keli spermatozoidai tik susijaudinus.... taip mano sesuo sulauke pimagymio, tad jei nenorite vaikelio dar.... turite imtis kitu apsisaugojimo priemoniu
Atsakyti
QUOTE(indre5555 @ 2009 09 02, 13:14)

Nebijom pastojimo, tiesiog dar siektiek tai norisi atideti. ax.gif  O va jau kelias dienas veluoja mm ir koki tai keista sleikstuli jauciu.

Tikrai imanoma taip pastot, jei nenorit kol kas vaiku, tai siulyciau tai nezaist mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eqlute:-) @ 2009 08 24, 17:50)
As wisad paguliu ant nugaros pakelusi kojas,weliau dar apsiwerciu ant pilwo smile.gif tik waikinui tai labai jau juokingai wiskas atrodo,sako jei lemta but,tai ir bus siaip ar taip smile.gif bet as wistiek apsidraudimui ax.gif  smile.gif

QUOTE(Rastika @ 2009 08 31, 13:46)
na aš čia tik truputėlį paskaitinėjau irgi po  smileysex.gif  paguliu pakelusi slaunis, bet sekanti kartą pabandysiu pasikisti pagalve..... bet nzn kokia ta mano gimda, tai pabusiu su pagalve po to ant ivairiu sonu biggrin.gif  MB vel is manes juoksis lotuliukas.gif

is manes vyras nesijuokia schmoll.gif jis gan rimtai i tai ziuri ir net man nugaryte pamasazuoja, kol as guliu ant pilvo po visko blush2.gif nu kai labai norisi maziuko, tai bet kas, kad tik padetu pastoti, suteikia vilciu 4u.gif
Atsakyti