Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaisinga" mylėjimosi poza

Sveikos smile.gif
Man si tema taip pat aktuali. Jau metus laiko po pasimylejimo daznai iskeliu kojas auskciau arba bent pagalve pasidedu po uzpakaliuku, bet deja nieko verysad.gif Reiks pabandyt pagulet ant pilvo, be to reiks giens paklaust, kokia pas mane gimda g.gif
As manau, kad pastojimui itakos turi poza. O tos merginos, kurios greit pastoja turbut yra is tu vadinamu 'pagalvojau ir pastojau' g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wow.as: 26 gruodžio 2007 - 17:06
sveikos! paskaitinejau temele,labai idomiu dalykeliu cia prirasete.as irgi prisijungiu prie bandanciuju sulaukti maziuko.3men. jau bandom,dariausi O testus,bet deja nieko.Gerai,kad vyras nusiteikes optimistiskai,nes as jau kartais panikuoju.bet pasiskaiciau vel visokiu geru patarimu smile.gif,tai vel bandysim.Linkiu sekmes visoms planuotukems 4u.gif
Atsakyti
stai as tikrai zinau, kad mano gimda yra labai stipriai palinkus i nugara. viena gydytoja is karto po apziuros paaiskino, kad norint pastot man reiktu ant pilvo po smileysex.gif pagulet.
as jau laukiaus vaikiuko, bet jo netekau. nestumo pradzioj gine net negalejo prie gimdos kaklelio prieti ir apziuret. tik veliau gimdai padidejus, jis pasirode.
dabar vel bandom jau 5 men, bet nesiseka (pirmojo laukem 10 men)... verysad.gif
mes mylimes ivairiausiom pozom, bet maniskiui labiausiai patinka baigti, kai as virsuje, o tai visiskai netinkama pastojimui, o mano atveju ypatingai...
tai kartais paivairinam, bet tikrai saves neprievartajam. kaip tuo metu atrodo geriausia, taip ir baigiasi mirksiukas.gif uz tai ant pilvuko tai visad stengiuos pagulet.
Atsakyti
sveikutes!mes bandem 5men ir dienas skaiciavau ir zvake dariau ir t.t.ir pavyko nestuke.gif ,o pavyko ta paty men kai nieko nedariau,kai sau pasakiau:jei siuo metu nelemta tai ir stengtis neverta.kai bus laikas tai savaime iseis.man ir gyditoja sake perdidelis noras,ir perdaug stengemes.bandydavau negalvot apie tai,bet veisedavo,o kai ne negalvojau is kart pavyko.dabar turiu nuostabu sunely.
Atsakyti
Bet jus man paaiskinkit, kaip negalvot??? As jau pati save pagaunu, kad ryte atsikeliu ir jau pirma mintis - lelius, ir taip visa diena verysad.gif Mna jau viskas darosi nemiela, o tuo labiau darbe aplinkui 4 nestuke.gif Kaip man negalvot??? verysad.gif
Atsakyti
va dabar kaip zinot ar ta poza daro itakos ar ne..? nors manau yra skirtumas, tik kiekvienam individualiai ir aisku reiks bandyt tol kol pavyks. Tada reiskias viskas atitiko ir pataike ten kur reik biggrin.gif as jau nustojau kojas kelt i virsdu, bo nelabai gaunasi cia kas... sakiau paliksiu viska likimui, kitaip nebus ax.gif
Atsakyti
as ir girdejau kad reikia ant galvos pastoveti,na ne ant galvos(kaip cia atrodys db) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na bet uzpakaliuka aukstyn pakelti lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
sveikos, apie pakelta dubeni ir kojas man sake patyrusi akusere. is jusu pasisakymu supratau,kad jei gimda palinkus atgal tai guleti ant pilvo. na o jei tiesi? ar linkus i tiesuma, kaip tada? kaip cia reiktu guleti? g.gif
Atsakyti
Nežinau tiksliai ar tą dieną pastojau, bet spėju, kad gamtoje ant kelmelio, vyras viršuje. Esmė: tas vakaras buvo ypatingas. Uodų taip pat buvo tongue.gif
Atsakyti
4u.gif ax.gif blush2.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(St.Rasa @ 2007 12 29, 18:18)
sveikos, apie pakelta dubeni ir kojas man sake patyrusi akusere. is jusu pasisakymu supratau,kad jei gimda palinkus atgal tai guleti ant pilvo. na o jei tiesi? ar linkus i tiesuma, kaip tada? kaip cia reiktu guleti?  g.gif

o tu visaip pagulek.ir ant pilvo ir ant nugaros ir kojas i virsu pakelk ir visa kita,viena karta tikrai pataikysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auruciukasss @ 2008 01 01, 20:35)
o tu visaip pagulek.ir ant pilvo  ir ant nugaros ir kojas i virsu pakelk ir visa kita,viena karta tikrai pataikysi biggrin.gif

čia tai geras patarimas 4u.gif aš tai ir padqariau- ir pataikiau nestuke.gif mirksiukas.gif dabar tikiuosi, kad toliau viskas gerai klostysis
sėkmės visoms eksperimentuoti mirksiukas.gif
Atsakyti