Įkraunama...
Įkraunama...

Su angelų sparnais gimusios MONOAMNIONINES dvynės

stiprybės... verysad.gif console.gif
Atsakyti
Tikrai užjaučiu Jūsų šeimą...... verysad.gif
Atsakyti
labai graudi istorija. stiprybes Jums ir linkiu ateityje susilaukti mazyliu...
tikrai gera pamoka kitoms, tik gaila, kad tokia liudna....Sekmes didziausios
4u.gif
asaros kaip pupos rieda skaitanat sia istorija unsure.gif
Atsakyti
Čia be ašarų negalima perskaityti
Stiprybės jūsų šeimai
Atsakyti
Labai liūdna istorija cry.gif Tikiuosi,kad ši istorija tikrai pasieks tas mamytes, kurioms ji skirta ir jos nedels. O jums belieka palinkėti stiprybės ir kuo greičiau sulaukti apsilankant gandrų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
cray.gif linkiu, kad susilauktumėt dar ne vieno vaikučio 4u.gif stiprybės Jums
Atsakyti
Labai labai labai užjaučiu console.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
laikykitės...

verysad.gif
Atsakyti
Kai Dievas uždaro duris-kažkur praveria langą.Linkiu Jums stiprybės ir ramybės 4u.gif . Esate labai stiprūs žmonės. Sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
isgyvenau labai panasu skausma. geguzes 15 d. turejo gimti mano sunelis. geguzes 12 d. suzinojau, kad mano mazylio sirdele sustojo. 13 d. pagimdziau negyva vaikeli. jis mums buvo pirmas ir labai laukiamas. lygiai kaip ir tu prisimenu jo mazytes rankeles, lupytes, tamsius plaukucius... pavadinom ji Matuku - Dievo dovana. Tikiu, kad jis yra musu seimos angeliukas. Tu turi juos du.
buvau pastojus antra karta. pries savaite ivyko persileidimas. isgyvenu labai dideli skusma. labai laukiam mazylio, bet kazkodel Dievulis mums neleidzia jo susilaukti.
tikiu, kad ateis ta diena, kai ir as busiu laiminga. linkiu ir ta to paties. ir nepamirsk, kad tu turi DU angeliukus ir jie saugos jusu seima.
sekmes jums.
Atsakyti
Antuke, suprantu Tave. verysad.gif Kaip suprantu, Tavo mergytės išėjo rugsėjį. Aš irgi netekau Vaivutės. Irgi rugsėjį. Tik Tau skausmas ir ilgesys dvigubas.

apkabinu Tave......... stipriai stipriai....
Atsakyti
Labai liūdna istorija cray.gif
Nuoširdžiai linkiu sulaukti ateityje dar ne vieno stebukliuko. Nors ir labai sunku bet tikėti verta. Mane tik tai ir palaiko - mintis turėti dar vieną vaikelį.

Suprantu ir užjaučiu console.gif
Atsakyti