Kokios čia nuotaikos

QUOTE(Jūratė36 @ 2008 03 07, 07:01)
Ar šiandien eisi pas vaikus

Man šiandien niekaip neišeis nueiti

QUOTE(Ūlla @ 2008 03 09, 15:09)
Ar šiandien eisi pas vaikus
Nuo kelionės taip skauda visus kaulus, kad 

QUOTE(Jūratė36 @ 2008 03 17, 19:00)
Yra yra

Apsispendžiau. Bandysiu imt savitgalinę globą. Kai mano mama pamatė tų berniukų nuotraukas, tai nebeduoda man ramybės

QUOTE(Ūlla @ 2008 03 18, 10:28)
Yra yra
Grįžau po operacijos, galva sukas, ale gyvensiu
Apsispendžiau. Bandysiu imt savitgalinę globą. Kai mano mama pamatė tų berniukų nuotraukas, tai nebeduoda man ramybės
Pasiilgau jų, tai galvoju, kaip čia nuklibinkščiuoti iki ten 

Labas,as is Siauliu rajono,pas mus yra bendruomene tai jeigu ko reikia galeciau paorganizuoti o siaip turiu daug visokiu minciu ir manyciau,kad reiktu su kokia iniaciatyve mamyte susitikti ir pasikalbeti o gal ir su keliom mamytem
Labai noriu prisijungti ir bent kuom padeti

QUOTE(Gaivuma @ 2008 03 20, 20:12)
Labas,as is Siauliu rajono,pas mus yra bendruomene tai jeigu ko reikia galeciau paorganizuoti o siaip turiu daug visokiu minciu ir manyciau,kad reiktu su kokia iniaciatyve mamyte susitikti ir pasikalbeti o gal ir su keliom mamytem
Labai noriu prisijungti ir bent kuom padeti 

Aš galiu bet kada,nes mano darbas toks,kad esu pati sau šeimininkė

Man tai geriausiai tinka sekmadieniai.As is Meskuiciu miestelio.Labai noriu prisideti.Butu gerai per az susirasyti kur,kaip ir kada

QUOTE(Gaivuma @ 2008 03 20, 22:03)
Man tai geriausiai tinka sekmadieniai.As is Meskuiciu miestelio.Labai noriu prisideti.Butu gerai per az susirasyti kur,kaip ir kada 

Labas rytas..kas galėtų patarti kur ir kaip kreiptis dėl materialios pagalbos sunkiai sergančiam vaikui
Gaivuma ,gal tu pati pasakyk kokia tai situacija
minėjai,kad vaikiukas iš daugiavaikės ,neturtingos šeimos ........

Gaivuma ,gal tu pati pasakyk kokia tai situacija