Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Šiauliuose

Dovanoju maximos maišą rūbelių nuo pat gimimo iki 1 metukų. Paprasti bodžiukai, maikutės, marškinėliai su "pirštinytėm" tik gimusiam mažyliui.
Atsakyti
Labas Mamytės. Nežinau ar pataikiau čia, bet bandysiu surizikuoti.Esu jauna mama, auginu 3m dukrytę, deja atsitiko gyvenime taip, kad gyvenime man labai nepasisekė, turėjau vyrą, bet jismūsų atsisakė ir išmetė mus su vaiku iš namu, kaip nereikalingus daiktus susirasdamas kitą. Tuo metu neturėjau nei kur eiti, nei pas ką prisiglausti, jokių pajamų ir darbo. Ačiū Dievui radau kur prisiglausti, radau darbą nuo gruodžio 2d pradėjau dirbti, bet dar algos negavau, tad mano kūčių stalas buvo tikrąją ta žodžio prasme tuščias, nepajutau jokios kalėdinės laimės, o ko norėčiau iš jūsų paprašyti...gal atsirastu kokia mamytė, kuri galėtų mums padėti su maistu, rūbeliais, avaline, higieninėm prekėm, gal turit savo vaikučių nebereikalingų žaisliukų, kuriuos galėčiau padėti po eglute savo mažytei, ji tikrai labai laukia dovanos, o aš su skaudančia širdim nieko negaliu jai padovanoti.. atleiskit ir dėkoju Jums už supratingumą....  blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,gal turite rubeliu berniukui nuo 86-iki92dydzio gali buti didesni kazkiek ir naujagimiui jau nebereikalinu isaugtu atsilyginciau skanumynais buciau dekinga blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
padovanosiu rubeliu nuo gimimo.siunciu tik registruotu pastu.arba per lPexpress terminala. uz siuntima susimokat jus.iki siuntinuko issiuntimo.rasyti i az.kol pinigeliu nematysiu tikrai nesiusiu.nes neturiu uz ka.pazadais uz siuntinio siuntima ir pakuotes kainas grazinti po siuntinuko gavimo nebetikiu.geros dienos
Atsakyti
gal kas dovanoja čiužinuką į standartinę kūdikio lovelę?
Atsakyti
Sveikos,
Gal žinote ar pažįstate sunkiai besiverčiančią šeimą su vaikučiais kuriai reikėtų pagalbos maistu ar daiktais? Šiauliuose ar Šiaulių rajone. Norėčiau padėti tvarkingiems žmonėms, o ne kokiems girtuokliaujantiems. Kas žinote lauksiu žinučių. Ačiū. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vliublennaja @ 2014 01 21, 13:19)
padovanosiu rubeliu nuo gimimo.siunciu tik registruotu pastu.arba per lPexpress terminala. uz siuntima susimokat jus.iki siuntinuko issiuntimo.rasyti i az.kol pinigeliu nematysiu tikrai nesiusiu.nes neturiu uz ka.pazadais uz siuntinio siuntima ir pakuotes kainas grazinti po siuntinuko gavimo nebetikiu.geros dienos.vilnietes gali atsiimt pacios.bet veiksmas uz miesto ribu

drabuziukai atiduoti.aciu uz tyreles dukrai
Atsakyti
sveikutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuciukas5: 05 vasario 2014 - 20:47
QUOTE(linuciukas5 @ 2014 02 05, 20:40)

sveikute 4u.gif
Atsakyti
iki 7m turiu berniuku isaugtu rubeliu ,rasykit i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gobsiukas: 14 vasario 2014 - 13:08
sveiki.gal pas ka sugadinta saugos kedute 0-13kg yra?skubiai reikia dirzeliu be pacios kedutes.i az.
Atsakyti
dovanoju
user posted image
user posted image
apie 92cm
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti