QUOTE(notitia @ 2009 02 25, 21:10)
Ka ten per moklininkas, jei gali išmest tokį teiginį "Apsigimėliai vaikai gimsta be rankų, be kojų, be lyties organų, be proto"! Nuo kada protas yra kūno organas?? Vaje, tai gal as irgi proto neturiu? Reiks paprasyt gyditojos, kad echoskopu ar rentgenu patikrintu, ar yra ir kokios formos pas mane protas!

To atseit mokslininko teiginiai nepagrįsti jokiais labaratoriniai tyrimais, statistika nukabinta nuo lubų, nepateikta koreliacijos su kitais veiskniais ir t.t.
Jei kas turi moralinį nusiteikimą prieš alkoholį, tai tegul ir rašo - man nepriimtina, o ne remiasi pseudomoksliniais argumentais.
P.s. aš pati net pasigėrus gyvenime nebuvau, tai neskubėkit nurašyt į alkoholio apologetes

.
o kur tam sakiny parasyta- apsigimeliai vaikai gimsta be siu organu: bla bla bla ???
bet ne tame esme, o tame, kad butent sis mokslininkas ir paskyre visa savo gyvenima tirti alkoholio zala zmogui. apie ji yra daug medziagos internete kur placiau aprasoma apie tyrimus ir pan. nereikia tiketis, kad visi atlikti tyrimai butu aprasyti viename straipsnyje
ir is viso, kaip kas nori taip tas gyvena

kiekvieno pasirinkimo teise, tik akivaizdu, kad zmonems truksta info...