na ka , mano meduoline tesla jau saldytuve. Maisiau pagal peles snaudales recepta, dariau is puses normos, kaip pirmam kartui. Tik jauciu busiu miltu padauginusi, kazkaip pasirode, kad skysta tesla. Na ziuresim
Na va iskepiau Na sudegti nebesudege Bet nznau kodel jie vietomis pajuodavo, o kai antra skarda kepiau dar ant silpnesnes ugnies, tai jie netolygiai ruduoja...O jus kepate ant kepimo popieriaus? Nes as ant jo sudejau, o poto dar apverciau tuos meduoliukus, nes ta puse kur ant popieriaus patamsejo, o virsutine ne...Nznau gal nereikejo apversti
O siaip skanus! Ir glajus gavosi Rytoj darysiu dar karteli, kol kazkaip gausis jie grazus
Nu vsio kepsiu rytoj ta garsuji kaledini pyraga vaisiai jau supjaustyti ir mirksta rome mergaites kurios jau kepet norejau paklausti, o tas zieveles reikia nutarkuoti ar geriau nupjaustyti
na ir mano meduoliukai jau iskepe. Tik as dar glajum nepuosiau, sudejau i didesne cenakine. Siaip skanus gavosi, bet vis tiek galvoju, kad biski miltu per daug idejau( o gal ir ne, gal cia tik man taip atrodo ). Man irgi kazkodel apacia pradejo pirmiau ruduot, tai paskui perkeliau auksciau, bet neverciau. Nzn vieni gavosi sviesesni, kiti tamsesni, o va pelytei biski uodegyte padege, ir pauksciukui Bet dar karta kepsiu butinai(nes tuos tai suvalgysim, kaledu nesulauks )
Sveikos, planuoju kepti imbierinius sausainius, recepte parašyta, kad reikia skysto medaus, aš turiu gero ir kokybiško medaus, bet jis jau sukietėjęs, gal būtų galima tiesiog ji truputį pašildyti ar pakaitinti ir tada naudoti, ar jau tiesiog eiti ir ieškoti skysto medaus?
Sveikos, planuoju kepti imbierinius sausainius, recepte parašyta, kad reikia skysto medaus, aš turiu gero ir kokybiško medaus, bet jis jau sukietėjęs, gal būtų galima tiesiog ji truputį pašildyti ar pakaitinti ir tada naudoti, ar jau tiesiog eiti ir ieškoti skysto medaus?
Sausine, kokie grazuciai tie papuosimai As jau irgi ruosiuos moraliskai kalediniu kepiniu gamybai. Dziovintu vaisiu jau ivairiu prisipirkau, reikia jau kaip ir kepti Ir dar meduoliuku visokiu zadu daryti, sausainuku imbieriniu irgi