QUOTE(Saulyčiukas @ 2007 12 13, 19:49)
Būtinai parašyk, kai pasiseks - sūnelis labai nori tų meduolių - kočioti ir formeles spaudyti 

 O pernai mums irgi neįkandami gavosi, tai, kaip jau ir rašiau, papuošėm glajumi ir sukabinom ant eglutės kaip žaisliukus 
 
RAŠAU  
 
Pirmas diskvalifikuotas dar nepasiekus kepimo etapo, nes ištirpdytas ir atvesintas medus patapo akmeniu (puodas plaunant nenukentėjo, lengvai viskas ištirpo, bet nukentėjo nagai kol dar bandžiau kaip nors sumaišyti  

 ).
Antras iškepė, tačiau buvo labai labai kieti. Tokie kieti, kad MB visą vakarą pilvą susiėmės sėdėjo, o galų gale liepė juos išmesti 

 Gali būti, kad tiesiog miltų per daug į juos buvau pridėjus, mat svėriau 'iš akies'  

 Net nepagal tešlos kietumą  
 
Taigi, nugalėjo 
trečias. Irgi ne visai tobulai, nes vėl padauginau miltų  

  Gyveni ir mokaisi...  
 
QUOTE(rutuks @ 2007 12 14, 19:21)
Jus man paaiskinkit  

 pyraga reikia kepti kokioj skardoj  

 tai tokioj su staciom sienele,kur pvz kugeli kepam,ar toj paprastoj tiesioj,kuriose tarkim sausainius kepam  
  
 
Tokioj kaip kugelis arba specialioj, žemesniais kraštais arba kokioj forminėj. Na tikrai ne ten kur sausainius. Nebent aš sausainius kepu kaip nors kitaip. Juk pyragų tešla paprastai skystoka būna.