Be galo dekoju,jums merginos,uz ivertinimus
.Na,o del broliuko,ar sesutes......teks gerokai pagalvoti,nes jau kaip ir laikas butu
.O is tiesu,tai ka cia galvoti,kaip as pati sakau,kaip Dievuliukas duos,taip ir bus.
P.S.Kaip tik,vel,menesiukas,kaip nebegeriu kontraceptiku
.Gal mazylio siela beldziasi arciau mamytes sirdeles
?
MEILES JUMS VISOMS!!!

P.S.Kaip tik,vel,menesiukas,kaip nebegeriu kontraceptiku

Labai gražu

Labai silta nuostabi istorija

grazuuuuuuu

Ai,Rykliuke,apsizliumbiau
kaip grazu...bukit nuostabios mergaites ir drauges viena kitai
sveikinu is visos sirdies

labai gražu
labai...

Aciu mergaites uz nuomones.O as skaitydama jusu straipsniukus zliumbiu ir zliumbiu
.

Vakar kazko taip nemaloniai eme mausti gimda.Pasiziurejau,sirgimas lyg ir dar tolokai,pastojimo lyg ir neturetu buti...galvoju,o jai?...juk su vyru gyvenu,ne su vejaliu
... ir pasipyle mintys ir prisiminimai apie mamos gimdymu pasakojimus.Tarp kitko,mano mama pagimde 4vaikus(3 mergaites ir 1 berniukas).Kuomet nesiojo broliuka isciose,tai jau buvo ketvirtas nestumas.Tevai po triju mergaiciu aisku lauke berniuko.Mama pastojo po sunkios operacijos(buvo pjauta pilvo apacia).Pjuvis dar pilnai nebuvo sugijes,todel suzinotas nestumas gerokai isgasdino mama,nes buvo gbaiminamasi,kaip isnesios vaikiuka,o dar be to ir pagimdys.Kaip atlaikys dar nesugije raumenys.Taciau toji g-ja,kuri priziurejo mama,aiskiai pasake jai,kad tu turi gimdyti ir,kad si karteli tikrai nesioji isciose berniuka.Pjuviai,gydytoja patikino,kad sugyti suspes iki gimdymo ir isnesioti vaikeli pavyks.Mama vien nuo tos grazios minties,leido savo sirdziai dziaugtis dar vienu nestumu.Leliukas augo ir pilvukas vis apvalejo.
Viena diena jai bebunant namie,nubego vandenys.Tai buvo toji,stebuklinga diena!!!
Ligonineje mamai buvo sunku.Leliukas ejo sedynine pirmeiga.Tai be galo sunki vaiko padetis moters gimdoje ir regis siais laikais su tokia vaikiuko padetimi,is karto yra daromas cezario pjuvis,nes yra didele rizika netekti arba vieno is ju,arba abieju
.Mano mamyte,nebuvo is tu lieknuju,taciau ir ne storuliuke.Gydytoja nenorejo daryti cezario pjuvio tikindama,kad zinant mamos ankstesnius gimdymus,ji turetu pagimdyti pati.Kuomet dabar pagalvoju,su kokia rizika ji zaide mano mamos ir to leleiuko gyvybemis
.Mano mamyte,buvo be galo stipri moteris.Tokios pasaulyje nera,kaip ji
.Pasak mamos,vaistai jai buvo leidziami saujomis.Sake:''maciau,kaip ima ir vis meta sauja jau panaudotu svirkstu''.Ir is tiesu,ji pati pagimde leliuka,pati
.Tai buvo,taip lauktas,BERNIUKAS!!!
Kai pasauli isvydo mano mazasis broliukas(tiesa,jam dabar jau 21m.
),verke visi,kas buvo gimdykloje.Visos gydytojos,akuseres,seseles ir t.t.(Pasakoju ir ima siurpas
).Mama alpo is laimes
.Gydytojams teko staiga ja gaivinti,o ji net ir tada,guledama pasruvusi kraujuose sauke:''ziurekite mano vaika,palikite mane...''.Argi dar kas sitaip gali aukotis del savo vaiko,kaip MAMA
?Niekas.Dekui Dievui,kad tada nebuvo pamirstas ir broliukas,ir mano MAMYTE,is didziosios raides,nes ju deka,sias Kaledas,mes svesime vel visi drauge
.
O siandiena as mastau:o jai,neduok Dieve,kas butu nutike negero?...ir veju tas mintis,nes tikiuosi,kad taip nebenutiks nei vienai is musu,ir jusu
.BUKIME LAIMINGOS,MAMYTES,nes juk tik mums Dievuliukas dave sita sventa misija-atvesti kudikeli i Pasauli
.

Viena diena jai bebunant namie,nubego vandenys.Tai buvo toji,stebuklinga diena!!!

O siandiena as mastau:o jai,neduok Dieve,kas butu nutike negero?...ir veju tas mintis,nes tikiuosi,kad taip nebenutiks nei vienai is musu,ir jusu

Siomis dienomis turi gimdyti mano sesute.Taip,kad visi gyvename nerimo ir laukimo ritmu.Kas diena vis uzeina paruosiamieji saremiai ir viltis "o gal jau dabar?".Butent visas sis malonus jausmas,mane ir vel sugrazino i tuos jau isgyventus potyrius.Skaiciau siandiena vel savo straipsniuka ir taip pasijauti,kad lyg viskas butu cia ir dabar.Jausmas nepakartojamas.Aisku i visa komplekta ir reikia apsiasaroti
.Na vienu zodziu,smagu,kad si tema vis pildosi naujomis,jausmingomis istorijomis ir MEILE
.SEKMES VISOMS LAUKIANCIOMS
IR SUSILAUKUSIOMS

Gražu