Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

Ta prasme,kad plonos odos? Oda tikrai neplona,be to,man rodos,kazka isiuvus,tarp dvieju odu g.gif ir ta oda tokia minkstute,smagute.. Man just.in delnines grazesnes nei tashes,nors sutinku,kad galetu ne tokios plonos but.. Dabar tik ipada ir banko korele galima isideti laugh.gif net bonkela netelpa.. alc.gif
Atsakyti
Prie planuojamų pirkinių pasirodžiau, kurios just.in noriu, tai merginos irgi tą ''plokštumo'' problemą iškėlė biggrin.gif
Atsakyti
tashej yra dugno detale atskira, ji ir duoda daugiau ka isidet, o just.in dvi susiutos odos, ka jau ten tarp ju isprausi... modeli pati keist reiktu...
Atsakyti
Sveikos,

išgąsdinot vakar mane su susidėjimu į delninę. Tai gavusi šįryt iškart pilną prikroviau ir priverčiau fotografuotis biggrin.gif

Tuščia
user posted image

Pilna
user posted image user posted image

user posted image

Turinys
user posted image

Manyčiau, kad pakankamai padoriai atrodo. Piniginė nemaža, telefonas neplonas, gal raktams reiktų raktinės, kad tvarkingiau atrodytų. Bet aš asmeniškai gavusi ir susidėjusi viską, nusiraminau karsta.gif
Atsakyti
Na aš tai piniginės nedėčiau, banko kortelę tik ir banknotus kelis, nu bet graži ta just in, nepaneigsi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2013 04 11, 06:55)

išgąsdinot vakar mane su susidėjimu į delninę. Tai gavusi šįryt iškart pilną prikroviau ir priverčiau fotografuotis biggrin.gif

lb gerai atrodo thumbup.gif sakyciau, man net graziau siek tiek ispusta ji. nes tuscia, kaip vokas koks popierinis. o pilna - tokia rimta smile.gif
lb fainos spalvos.

i just.IN galima irgi kaip ir Tashe Tashe rinktis spalvas, ar cia tiesiog koki issirenki modeli, toks ir bus?
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 11, 12:43)
lb gerai atrodo  thumbup.gif sakyciau, man net graziau siek tiek ispusta ji. nes tuscia, kaip vokas koks popierinis. o pilna - tokia rimta  smile.gif
lb fainos spalvos.

i just.IN galima irgi kaip ir Tashe Tashe rinktis spalvas, ar cia tiesiog koki issirenki modeli, toks ir bus?

Man asmeniškai, kai ji tuščia, tai kaip voką pasiėmus vaikščiotum biggrin.gif Man taip pat ji gražiau papūsta wink.gif

Spalvas galima pasirinkti. Tiesiog aš be lakios fantazijos, plius mano garderobo didžioji dalis ruda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2013 04 11, 15:14)
Man asmeniškai, kai ji tuščia, tai kaip voką pasiėmus vaikščiotum biggrin.gif Man taip pat ji gražiau papūsta wink.gif

Spalvas galima pasirinkti. Tiesiog aš be lakios fantazijos, plius mano garderobo didžioji dalis ruda wink.gif

Labai grazus spalvu pasirinkimas:)
Atsakyti
*Demettriuke*, man labai graži delninė ir net gražesnė prikimšta biggrin.gif O jei tarp tų odų dar įsiūtas koks pakietinimas, tai išvis gerai. Aš buvau nusivylus, kad gal nėra jokio pakietinimo, tada forma nelaikytų, bet foto atrodo tikrai gerai thumbup.gif

Aš iš Dovilė Dagė jewerly užsisakiau papuošaliuką, bet tai dar bus negreit, po kokio mėnesio, tai kai turėsiu, įkelsiu foto 4u.gif
Atsakyti
ši lyg nebuvo paminėta turiu dvi sukneles laisvalaikiui, gerai nešiojasi, šiltos ir patogios smile.gif
adatyte
Atsakyti
QUOTE(Claire* @ 2013 04 10, 14:13)

Aš iš Dovilė Dagė jewerly užsisakiau papuošaliuką, bet tai dar bus negreit, po kokio mėnesio, tai kai turėsiu, įkelsiu foto  4u.gif

as irgi uzsisakiau. ir sake, sia savaite bus padaryta. tai manau, kita savaite gal ir turesiu jau rankose. jei viskas gerai, t.y. gausiu tai, ko tikiuosi, esu dar numaciusi, ko noreciau.
Atsakyti
Laisvalaikio drabužiai Chuwak
https://www.facebook...thuania?fref=ts
ir PeuPeu
https://www.facebook...upeu.eu?fref=ts
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaM: 11 balandžio 2013 - 18:55