Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(zaRAza @ 2013 12 26, 13:09)
As turiu baranka, tai ji nera lipni, kvepia vanile, nors asmeniskai man tas kvapas nera malonus. Man baranka siunte is dvieju kartu, nes pirmaja nebuvau patenkinta ax.gif

Kuria turit ir kodėl nebuvot patenkinta? Mano barankos grandinėlė sutrūko, įdomu, galima sutvarkyt ar jau labanakt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 12 26, 18:21)
Kuria turit ir kodėl nebuvot patenkinta? Mano barankos grandinėlė sutrūko, įdomu, galima sutvarkyt ar jau labanakt.  g.gif

Seniau matau grandineles pas TADAM buvo su " nariukais" , jos tikrai nera patvarios ir lengvai susipina , nutruksta .nors naujieji gaminiai jau matau su pakeistomis grandinelemis, kurios tikrai daug prakstiskesnes . Gal tai ir buvo del ko pakeite ?
Atsakyti
Gal kuriai teko "susidurti" su K. Kruopienytės rankinėmis? Labai domina atsiliepimai ax.gif

https://fbcdn-sphoto...856273532_n.jpg[/img]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 03 sausio 2014 - 13:28
QUOTE(jearmaine @ 2013 12 26, 18:21)
Kuria turit ir kodėl nebuvot patenkinta? Mano barankos grandinėlė sutrūko, įdomu, galima sutvarkyt ar jau labanakt.  g.gif

Pirma pirkau, nebeatsimenu kokia. Buvo per balta mano akiai ir turejau priekabiu del padarymo kokybes, tiesiog issiskyre siek tiek nuomones su kureja del kai kuriu apektu, taciau be problem sutiko pakeist, tai pakeiciau ir "modeli". Dabar pas mane vaniline baranka. Su grandinele viskas tvarkoje kol kas, bet ji tokia plonyte, kad kartais baiminuosi, jog po virsutiniais rubai galiu ir nutraukt ax.gif Gabut be reikalo panikuoju, bet butu gaila, jei pamesciau.

QUOTE(BA @ 2014 01 02, 13:07)
Gal kuriai teko "susidurti" su K. Kruopienytės rankinėmis? Labai domina atsiliepimai  ax.gif

Kazkuri mergina is SM sita tikrai pirkusi yra. Man irgi butu idomu suzinot apie kokybe, pamatyt realias foto, na, ir kaina butu idomi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 01 02, 12:47)

Kazkuri mergina is SM sita tikrai pirkusi yra. Man irgi butu idomu suzinot apie kokybe, pamatyt realias foto, na, ir kaina butu idomi biggrin.gif

Gyvai aš mačiau, kaip už tokią kainą, viskas labai super. Man įdomu kaip nešiojasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BA @ 2014 01 02, 13:48)
Gyvai aš mačiau, kaip už tokią kainą, viskas labai super. Man įdomu kaip nešiojasi  rolleyes.gif

Kokia ta kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 01 02, 12:56)
Kokia ta kaina?  ax.gif

http://4moon.lt/lt/3...ina-kruopienyte
Atsakyti
o man sia rankine pamacius realiai atsoko noras, nes:
1. ji per tuos supjaustymus lankstosi, kaip "gyvate" smile.gif
2. nėra dugno, kad nelabai patogu, nes rankine nemaza, plona ir be dugno man nesiziuri...
3. o as taip jos norejau, kai ieskojau melynos rankines.
ir per super duper deal'a radau TH smile.gif

QUOTE(katalike @ 2014 01 02, 13:04)

Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2014 01 02, 14:23)
o man sia rankine pamacius realiai atsoko noras, nes:
1. ji per tuos supjaustymus lankstosi, kaip "gyvate" smile.gif
2. nėra dugno, kad nelabai patogu, nes rankine nemaza, plona ir be dugno man nesiziuri...
3. o as taip jos norejau, kai ieskojau melynos rankines.
ir per super duper deal'a radau TH smile.gif

Užvedžiau temą, bet jau nebereikia biggrin.gif Pasirodo net nėra man reikiamų spalvų, tad radau kitą var. ir jau laukiu poros rankinių iš už jūrų marių cool.gif

Man gražios jos ir rankinės, ir delninės wub.gif Gal su pavasariu bus daugiau spalvų. Ir būtų labai įdomu išgirsti nuomones kaip nešiojasi bigsmile.gif
Atsakyti
Ramunė Piekautaitė pradėjo siūti ir rankines, kaip jums ši? Dar yra "ryža" smile.gif

RANKINĖ
Atsakyti
Graži, bet akivaizdžiai matomas rankinės trūkumas, kuris, tikiu, visą laiką nervins - smukinėjantys rankenų "žiedai", kištukai. Jie va taip ir smukinės, juos reikės užkišinėti kas kart, kaip matosi foto. O taip neturėtų ūti, jei brangi ir kokybiška rankinė, tie kištukai turi būti tvirtai prisiūti prie pagrindo ir laikytis ten, kur ir numatyta.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 01 06, 13:34)
Graži, bet akivaizdžiai matomas rankinės trūkumas, kuris, tikiu, visą laiką nervins - smukinėjantys rankenų "žiedai", kištukai. Jie va taip ir smukinės, juos reikės užkišinėti kas kart, kaip matosi foto. O taip neturėtų ūti, jei brangi ir kokybiška rankinė, tie kištukai turi būti tvirtai prisiūti prie pagrindo ir laikytis ten, kur ir numatyta.

Tas tiesa drinks_cheers.gif turiu rankinę su tokio tipo trūkumu, bet kai kaina 10k. mažesnė nei šios, tai labai stipriai nenervina, o jei tiek mokėčiau, jau norėčiau, kad nereiktų taisinėt tų "žiedelių" biggrin.gif
Atsakyti