Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

EgleK, itariu kad neklysti smile.gif

Irgi kokios vilnietes, nu nueikit karta koki eksperimento delei, Blondine, a? Bais idomu, kas ten is viso yra biggrin.gif Gal ten tos pardavejos visai nebaisios. Gal ten ju visai nera, tik pats Juozuks stovi ir sypsosi... biggrin.gif

As kazkaip isivaizduoju mazdaug taip : patalpa nedidele, superstiliova, vidury kabo 10 vnt drabuziu, kainos: sijonas - 300 Lt, kelnes - 500 Lt, marskineliai - 290, paltas 2500, suknele progine - 5900 i psio smile.gif pardaveja viena, maloni, tokia daugiau konsultante, neikyri, ka reikia paaiskina...

A dabar patikrinkit, ar gerai as isivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 02 06, 12:41)
EgleK, itariu kad neklysti smile.gif

Irgi kokios vilnietes, nu nueikit karta koki eksperimento delei, Blondine, a? Bais idomu, kas ten is viso yra biggrin.gif Gal ten tos pardavejos visai nebaisios. Gal ten ju visai nera, tik pats Juozuks stovi ir sypsosi... biggrin.gif

As kazkaip isivaizduoju mazdaug taip : patalpa nedidele, superstiliova, vidury kabo 10 vnt drabuziu, kainos: sijonas - 300 Lt, kelnes - 500 Lt, marskineliai - 290, paltas 2500, suknele progine - 5900 i psio smile.gif pardaveja viena, maloni, tokia daugiau konsultante, neikyri, ka reikia paaiskina...

A dabar patikrinkit, ar gerai as isivaizduoju biggrin.gif

Būtinai nueisiu - pažadu.
Tik kitą savaitę, bent pradžioj juodai dirbsiu, dienos baltos nematysiu. Bet po to tai tikrai, tik atsikratysiu darbo žmogui būdingų išvaizdos trūkūmų (jo-majo, kaip aš čia gudriai išraičiau) ir nueisiu. Bet įtariu, kad tavo aprašymas bus kaip pirštu į akinius.
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2005 02 06, 19:34)
tik atsikratysiu darbo žmogui būdingų išvaizdos trūkūmų

A tai cia kokie? Monitoriaus pavidalo raudonos akys (zr. mano avatara tongue.gif ), nuo smiliaus ir didziojo pirsto apsilaupes nagu lakas, prarekta gerkle...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2005 02 06, 18:34)
Būtinai nueisiu - pažadu.
Tik kitą savaitę, bent pradžioj juodai dirbsiu, dienos baltos nematysiu. Bet po to tai tikrai, tik atsikratysiu darbo žmogui būdingų išvaizdos trūkūmų (jo-majo, kaip aš čia gudriai išraičiau) ir nueisiu. Bet įtariu, kad tavo aprašymas bus kaip pirštu į akinius.

Gal jau apsilankei ir ispudziais gali pasidalint, a?
Atsakyti
Tai kalbam apie dizainerio kurtus ar apie ranku darbo rubus? Nes kazkaip netikiu, kad tas Statkus sedi ir visus rubus siuva rankom. Per naktis smile.gif

O kita vertus, jei as zurnale pamaciau megztini ir mociute man numezge, tai juk irgi 100 proc. ranku darbas?

Tada taip - ieskau pas anyta smile.gif Nes mociute baisiai ilgai mezga... Ir man tai nieko nekainuoja, nebent siulus, ir tai tik tuo atveju, jei anyta neturi biggrin.gif Visa seima nuolat turim ranku darbo megztiniu, vaikai net po kelis, saliku, pirstiniu, o jau kiek turim ranku darbo kojiniu - tai gyva gala biggrin.gif Va, pasigyriau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 03 12, 22:18)
jei as zurnale pamaciau megztini ir mociute man numezge, tai juk irgi 100 proc. ranku darbas?
o jau kiek turim ranku darbo kojiniu - tai gyva gala biggrin.gif Va, pasigyriau laugh.gif

tavo močiutė- dizainerė, duok telefoną greičiau, nieko, kad ilgai mezga smile.gif

tutata, pasirodyk, nes tik paslaptingom užuominom kalbi jau kelintoj temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu ir as tokia suknele daryta 12kl.kaip dailes baigiamasis darbas ilga is tiulio siuwineta karoliukais, prasedeta prie jos apie 200walandu doh.gif ir wis mastau ar kada nors kur nors ja parduosiu ir kiek gauciau g.gif
Atsakyti
aš taip pat turiu daug megztų drabužių blush2.gif - mano mama gražiai mezga. wub.gif mezga ir pagal užsakymus mirksiukas.gif
tai jau tikrai rankų darbas ir dažniausiai vienetinis, o dėl dizainerių visiškai sutinku su Noa. tongue.gif
Atsakyti
klausykit, merginos, gal kas lanketes ir ka nors pirkot is YZZY boutiq? Siaip ten toookiu neblogu dalykeliu drabuzeliu maciau...
Atsakyti
QUOTE(zelionuska @ 2005 03 14, 19:03)
klausykit, merginos, gal kas lanketes ir ka nors pirkot is YZZY boutiq? Siaip ten toookiu neblogu dalykeliu drabuzeliu maciau...

ir kainos kosmines doh.gif
Atsakyti
"Yzzy" man labai patinka..., bet tik paziureti smile.gif Turiu omeny tai, kad per dideles kainos. Neperku ne todel, kad negaleciau, o todel, kad zinau, jog sie, nors ir grazus, stilingi rubai, tiek moketi tikrai neverti. Tokius pat audinius zinau kurioje parduotuveje galima nusipirkti, o idejos - www.style.com, kolekcijos per FTV, ar VOGUE zurnale, dar netokiu grozybiu galima pamatyti, tik siuveja gera turet reikia.
pvz: akropolyje, "Yzzy", kaba dzinsines, berods tiesaus kirpimo kelnes su napaleono atvaizdu, jos issiskiria is kitu tik prisiuta juoda juostele ant krasteliu. Kainos tiksliai neatsimenu, apie 300lt gal. O dabar galim paskaiciuot: 1m tokio audinio parduotuvej kaina 58lt, kelnem reikia apie 1.2m (nuo koju ilgio priklauso) + kokiu 10lt juostele + pasiuvimas (apie 60 lt, priklauso nuo siuvejos) + 10lt priedams (sagai, uztrauktukui) = ~150.
Sutinku, kad uzima laiko nueit i audiniu parduotuve, pas siuveja, po to dar eit pasimatuot, bet gal visgi verta? smile.gif
Atsakyti
O kur cia tie mados namai randasi? g.gif
Atsakyti