Įkraunama...
Įkraunama...

Romantiška naktis, savaitgalis ar savaitė

QUOTE(vaidicita @ 2009 02 18, 19:31)
pabandykit paziuret kerpehotel.lt man labai jaukiai atrodo, o pati labai noreciau i meduza smile.gif super man ten atrodo, nors nesu buvus. dabar kaip tik akcijos, at gaila mano maza lelka kolkas nepaliksim dar  blush2.gif

www.kerpehotel.lt thumbup.gif Kaip tik šį savaitgalį su šeima praleidom ten "šeimos savaitgalį" (ypatingas pasiūlymas) wub.gif Nepaprastai patiko ir aptarnavimas ir procedūros. Žodžiu ateityje žadam pakartoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauginta @ 2009 09 12, 14:10)
Sveiki, noriu padaryt vyrui siurprizą ir 4metų draugystės proga padovanot naktį romantiškoje aplinkoje. Na įsivaizduoju kažką panašaus į pitelę, džakuzį dviem, plačią lovą ir t.t. Tik va neisivaizduoju kur tai galima rast ir už nedidelę kainytę. Gyvenam Klaipėdoje tad kažkur netoliese turėtų būt.. Gal galit ką patart, gal kas tai jau patyrė, pasidalinkim įspūdžiais...

Kažkada ieškojau šito malonumo ir aš: jei privačiai, dviese - kaina apie 500.
Gali pabandyti Trakuose http://www.priegalves.lt/.
Pas juos namelyje yra elektrinė pirtis, spėju, už papildomą kainą. Baseinėlis - džekuzi lauke.

Vieną vakarą expromtu pasidarėm romantišką vakarą, apie 10 val., tai namelį šeimininkai užleido už 200 litų (be pirties ir baseinėlio).
Atsakyti
Palanga labai daug pasiulymu...
man tai labai patiko kaip atrodo http://www.smeliotakas.lt/
4u.gif
Atsakyti
Birztine Nemuno slenis, Sonata, ar Sofijos rezidencija siulo kazka pan.
Atsakyti
http://www_alka_lt/seimai.htm

cia pasiziurek savo brangiausiajam dariau dovana rolleyes.gif Labai aptiko aplinka, aptarnavimas, visi tie sampanai o YPAC JUMS DVIEMS ATSKIRAI sviesu prieblandoje pirtys ir baseinas su uzkandziais 4u.gif zodziu nuostabus relaksas... dviems savaitgaliui man labai patiko ir kaina tikrai priimtina 4u.gif
Atsakyti
gal kas buvote Anupriskese? Idomu kokie atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Sofijos rezidencija (Birštonas)
Liuksas nerealus. Tikrai labai romantiška. Tokia senovinės pilies aplinka. Ant lovos baldakimai, virš lovos telikas. Maistas patiko, bet nesužavėjo. Labai labai patiko pirtis. Ėmėm tik dviems valandai laiko. Mmmmmm

Romantic Hotel (Panevėžys)
Liuksas nerealus, didelis. Labai patogi lova, patalai. Visa vakarienė iš 3-jų patiekalų buvo atnešta į kambarį. Maistas labai skanus. Viešbutis pavaišino vyno buteliu ir sūrių rinkiniu. Labai gražus vaizdas pro langą.

BelvilisRomantinis namelis. Daug erdvės..tuščios. Miegamasis nerealus. Džiakuzzi žiauriai taško viską aplinkui. Mini šampano butelytis dovanų. Apačioje nėra užuolaidų! Maistas skanus, bet nesužavėjo. Kaina išpūsta.

Šiaip romantiškiausia Sofijos rezidencijoj. Antroj vietoj Romantic Hotel, Belvilis trečioj.
Atsakyti
Romantic hotel nebuvau.

del belvilio kad kaina ispusta pritariu, antra karta nevaziuociau

sofijos rezidencijoj buvau du kartus ir noriu sugrizti blush2.gif

Klaipedos viesbutis Klaipedoje:
liuksas nerealus , maisto pasirinkimo daug, veiklos uztektinai: naktinis klubas, kavines, baseinas... ir siaip viskas super 4u.gif

meduza Palangoj maistas skanus, apatarnavimas puikus, dvivietis kambarys vidutiniskas , vaizdas pro langa ir jura atperka viska. baseinas pasirode netvarkingas. bet vaziuosiu dar smile.gif

Spa-Vilnius Druskininkuose liuksas normalus, labai tvarkingas bet neypatingas, aptarnavimas geras, siaip viskas gerai, labai patiko vakarine programa, restoranas, proceduros, taciau kazkodel atgal netraukia, nera tos romantines aplinkos.... nors is tiesu del proceduru vaziuot verta.
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 10 26, 00:34)
Klaipedos viesbutis Klaipedoje:
liuksas nerealus , maisto pasirinkimo daug, veiklos uztektinai: naktinis klubas, .

Klaipėda tolokai.. kažkaip nelebai žiūrim prie jūros.. Gal kada ir reiks nusbelst.

Romantic Hotel siūlau pabandyt wink.gif
Atsakyti
Buvome Sofijos rezidencijoje. Mums irgi labai patiko kambarys su baldakimu, V.I.P baseinas ir pirtis. Fotosesija thumbup.gif .
Atsakyti
o kažin kaip Palangoje ar Nidoje šiuo metu? Labai ne kas ten važiuoti? Norime pabūti dviese, bet kažin verta ten šiuo metų laiku važiuoti?
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2009 11 03, 12:29)
o kažin kaip Palangoje ar Nidoje šiuo metu? Labai ne kas ten važiuoti? Norime pabūti dviese, bet kažin verta ten šiuo metų laiku važiuoti?

kai norisi dviese tai visur gerai smile.gif
tiesa daug kas nebedirba, bet jei vaziuojat i viesbuti jie turi savo restorana, baseina tai ko daugiau reik smile.gif jei norisi pabludyt po miesta tada netiks , geriau i klaipeda smile.gif ax.gif
Atsakyti