Įkraunama...
Įkraunama...

Romantiška naktis, savaitgalis ar savaitė

QUOTE(Vaka @ 2009 02 02, 19:32)
nu fainiai, kazkaip niekad nebuvau sios sodybos uzmacius  g.gif  nors siaip jau visur landau  biggrin.gif

naujai atsidare, mes ten sunelio krikstynas sventem. Fantastiskas vaizdas pro langus ir numeriai labai grazus su langu per visa siena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(romena @ 2009 02 02, 14:06)
Aš irgi ieškau ko nors romantiško Valentino vakarui. Man visai priimtinas pasirodė šis pasiūlymas, bet dar nesiskambinau. Norėčiau sūnelį palikti močiutei,bet dar nesusitarėm  g.gif 

http://www.margiokrantas.lt

rode dabar per laida sita viesbuti, kad neteisetai pastatytas ir t.t. nu bet argi mums tai svarbu, juk nenugriaus mums ten bebunant ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai su savo mb vaziuosim stai cia ir kaina palyginus normali ir siaip kaip tik prie juros pabusime thumbup.gif
http://www.viladiemedis.lt/
Atsakyti
Sveiki,
Noreciau su draugu praleisti romantiska savaitgali Palangoje. Esu siaubingai neisradinga, ir nelabai ka tezinau apie palanga, ka ten galima nuveikti ziemos metu. Na noriu romantikos, jaukaus viesbutuko, galbut kokios pirties, masazines vonios ar kazko panasaus ir kad nebutu brangu. Na net nezinau ka cia dar galima sugalvoti. Taigi, padekit man ir pasiulykit, ka gero zinot, ar is savo patirties kanors...
Atsakyti
pabandykit paziuret kerpehotel.lt man labai jaukiai atrodo, o pati labai noreciau i meduza smile.gif super man ten atrodo, nors nesu buvus. dabar kaip tik akcijos, at gaila mano maza lelka kolkas nepaliksim dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2009 02 21, 14:34)
ką jus ten veikiat žiemą?
ax.gif

Vaka ten buvo spalį ax.gif O vat mes buvom žiemą-sausio vidury ax.gif Ėmėm ypatingą pasiūlymą "Ramus šeštadienis dviese". Patiko labai thumbup.gif Aplinka ten super thumbup.gif Pasivaikščiojom, pasipirtinom, gavom po procedūrą ir šiaip dviese pabuvom ax.gif Galima dar su slidėmis, rogutėmis pavažinėti, pažvejoti thumbup.gif Manau,kad yra ką veikt ir žiemą 4u.gif
Atsakyti
As jau uzsisakiau nameli baure.lt , ten geriau keturiese vaziuot, tui fainus namelius, kubila, griliaus iranga. Kai isbandysiu, papasakosiu placiau.
Atsakyti
man patiko palangos žuvėdroj...atrodo taip vadinasi. Reikia atnaujintam korpuse imti kabariuką, gražiai sutvarkyti ir jūra šalia. Na bet čia tokiam ekonominiam biudžetui blush2.gif , o ne prabangiam
Atsakyti
yra viesbutukas tarp palangos ir sventosios, kad davaziuot iki jo per dviraciu reikia vaziuot su masina, tai ten labai grazu, nes jura prie pat... bet pamirsau kaip vadinas... blink.gif ten ir pirtele yra.. bet gali but brangoka.... unsure.gif bet pasiziurek gal rasi google ka nors biggrin.gif
Atsakyti
oij Belvili ir as labai jau mesgtu ziauriai msagu ir ramu ten:)
Atsakyti
Visoms, ieškančioms romantikos, labai rekomenduoju Medūną (Druskininkai), jie siūlo tokius romantiškus savaitgalius poroms su medaus procedūromis (gydyklose), paties netyčia parekomendavo, susigundėm, nuvažiavom, išbandėm ir susižavėjom wub.gif
Atsakyti
Neperskaičiau visos temos, bet visiems rekomenduoju savaitgalį Birštone Sofijos rezidencijoje wub.gif Buvome vasarą, rinkomes programą "Romantiškas savaitgalis su viduramžių vakariene" (http://www.sofijosrezidencija.lt/161.0.0.1.0.0.phtml), labai patiko thumbup.gif
Priklausė vieną vakarą VIP pirtis su baseinu (ten būnate vieni biggrin.gif ), viduramžių vakarienė, fotosesija su senoviniais drabužiais ir t.t.
Va, viena nuotraukytė 4u.gif
user posted image
Atsakyti