Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškių vidurinė mokykla

QUOTE(daliuka @ 2009 04 28, 23:00)
Bet kazkaip parase minimas vaiku amzius nesutampa su tekste rasomu  g.gif  .
Zinau toki atveji,kai SM kilo skandalas,nes viena darzelio direktore labai gyre savo istaiga,prisidengusi,neva, darzeli lankiusio vaiko motina,ir kilusiose diskusijose netycia issidave .Na, bet skaitykim,kad sitie mano zodziai,tik tarp kitko... cool.gif

Nu ir man iškart užkliuvo šitas neatitikimas paraše ax.gif
Atsakyti

Sveikos mamytes,
ka tik suzinojau, kad vis gi teks mums "keblint" i fabijoniskiu mokykla. unsure.gif o taip nesinori, na taip ji man ne prie sirdies. verysad.gif verysad.gif verysad.gif gal galite nuraminti? na gal nera jau ten taip blogai??? nes tiek nuomoniu cia prisiskaiciau.... visai galvele susisuko
Atsakyti
QUOTE(linella @ 2009 07 03, 11:00)
Sveikos mamytes,
ka tik suzinojau, kad vis gi teks mums "keblint" i fabijoniskiu mokykla. unsure.gif  o taip nesinori, na taip ji man ne prie sirdies.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  gal galite nuraminti? na gal nera jau ten taip blogai??? nes tiek nuomoniu cia prisiskaiciau.... visai galvele susisuko

As savo sunu atiduodu i sita mokykla. Pati ja baigiau pries n metu. Nieko blogo apie ja pasakyt tikrai negaliu. Ir kiek pazistamu veda vaikus i ja, jokiu skundu.
Jokiais budais nevesciau vaiko i Kulviecio mokykla, nes ten tai tikrai negeri dalykai darosi.
Atsakyti
aciukas labai.... siek tiek nuraminot. blush2.gif o man vis kazkaip tas Kulvietis kabinosi, na jau labai patogu ir beveik prie namu..... g.gif
Atsakyti
Noriu visas mamytes perspeti,ypac toms,kuriu vaikai gryzines namo autobusu ar lankys prailginta grupe-pasakykit vaikams,kad prie mokyklos nekalbetu,neitu su jokiu vyriskiu.Maniskis praeita savaite vakarop buvo nuvaziaves i mokykla pasiimti sokiu aprangos.Gryzo namo issigandes,kai paklausiau,kas atsitiko,net apsiverke ir papasakojo toki dalyka:stoteleje prie jo prikibo vyriskis,siule nupirkti ledu,kai sunus nesutiko,siule nupirkti saldainiu.Stoteleje daugiau zmoniu nebuvo.Dar vaikas pasakojo,kad bande nueiti toliau,tai tas iskrypelis nuseke is paskos ir vel siule saldainiu.Laimei,atvaziavo autobusas.
Perspekit savo vaikus,kad neduok Dieve,neatsitiktu kokia nelaime.
Atsakyti
QUOTE(linella @ 2009 07 03, 13:00)
Sveikos mamytes,
ka tik suzinojau, kad vis gi teks mums "keblint" i fabijoniskiu mokykla. unsure.gif  o taip nesinori, na taip ji man ne prie sirdies.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  gal galite nuraminti? na gal nera jau ten taip blogai??? nes tiek nuomoniu cia prisiskaiciau.... visai galvele susisuko

Mano dukra baigė 4 klases Fabijoniškių mokykloje ir įstojo į Jėzuitų gimnaziją, išlaikė lietuvių k., matematikos, anglų k. ir tikybos egzaminus.Mokytojų papildomai nesamdėme, todėl esu patenkinta jos turimomis žiniomis.
Atsakyti
aš irgi baigiau šią mokyklą. aišku, daug laiko praėjo, tai mano pasvarstymai čia jau visai nebeaktualūs. Bet direktorius likęs tas pats - labai inteligentiškas žmogus, o manau, nuo vadovo daug kas priklauso.
Atsakyti
Sveikos, Mamytes,

rugsejo 1-oji jau ne uz kalnu...ieskom busimu pirmokiuku...norim susirasti draugiu, kad kuo smagiau butu eiti i mokykla...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linella @ 2009 07 03, 12:00)
Sveikos mamytes,

Baisi mokykla, kosmaras.
Ruoskites pirkti suola, remontuoti klase ir t.t. Atidaviau dukra i Gabijos gimnazija po pradiniu klasiu Fab. vid. mokyklos. O jau mokytoja buvo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 10, 15:13)
Baisi mokykla, kosmaras.
Ruoskites pirkti suola, remontuoti klase ir t.t. Atidaviau dukra i Gabijos gimnazija po pradiniu klasiu Fab. vid. mokyklos. O jau mokytoja buvo.... doh.gif

Kokia mokytojos pavarde(jei ne paslaptis) g.gif ?Galima ir i az.
Atsakyti
Gerbiamos mamytės gaila, kad mokyklą renkatės pagal tualeto grožį. Aišku norėtųsi remonto ,bet tualetai tikrai visada švarūs. Juk užėję ne į vieną laiptinę ar liftą nepagalvojame ,kad juose gyvena netvarkingi žmonės.
Rinkime mokyklą pagal joje dirbančius mokytojus ir privalumus ,kuriuos teikia jie. Fabijoniškių mokykloje dirba geri pradinių klasių mokytojai yra popamokinė grupė, vasara dirba skruzdėliukų stovykla. Kabinetai sutvarkyti nors ir ne visuose yra nauji baldai. Pradinukai atskirti nuo vyresnių klasių moksleivių ,kad jiems būtų saugiau.
Vyresnėse klasėse dirba stiprūs, savo dalyką gerai išmanantys mokytojai. Vaikams sudarytos puikios sąlygos mokytis. Dvyliktokai gerai baigia mokyklą ir išlaiko egzaminus. Pasiteiraukite kiek Fabijoniškių mokyklos vaikų baigę mokslus įstojo į aukštąją mokyklą ,Lietuvoje ar užsienyje. Ne vienas moksleivis dalyvauja televizijos laidose( "Šok su manimi", "Lietuvos talentai").
Todėl atėję į mokyklą ieškokime ne blogybių, o siekime, kad mūsų vaikai mokytųsi ir patys. O mes tėvai, nepatingėkime dalyvauti mokyklos gyvenime ir ateikime į ją netik tada, kada mokytoja kviečia, o kartais ir savo iniciatyva. Juk mokytojas dirba su 30 mūsų vaikų ir mielai priimtų tėvelių pagalbą. 4u.gif smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mausai12345 @ 2009 11 30, 21:26)
Gerbiamos mamytės gaila, kad mokyklą renkatės pagal tualeto grožį. Aišku norėtųsi remonto ,bet tualetai tikrai visada švarūs. Juk užėję ne į vieną laiptinę ar liftą nepagalvojame ,kad juose gyvena netvarkingi žmonės.
Rinkime mokyklą pagal joje dirbančius mokytojus ir privalumus ,kuriuos teikia jie. Fabijoniškių mokykloje dirba geri pradinių klasių mokytojai yra popamokinė grupė, vasara dirba skruzdėliukų stovykla. Kabinetai sutvarkyti nors ir ne visuose yra nauji baldai. Pradinukai atskirti nuo vyresnių klasių moksleivių ,kad jiems būtų saugiau.
Vyresnėse klasėse dirba stiprūs, savo dalyką gerai išmanantys mokytojai. Vaikams sudarytos puikios sąlygos mokytis. Dvyliktokai gerai baigia mokyklą ir išlaiko egzaminus. Pasiteiraukite kiek Fabijoniškių mokyklos vaikų baigę mokslus įstojo į aukštąją mokyklą ,Lietuvoje ar užsienyje. Ne vienas moksleivis dalyvauja televizijos laidose( "Šok su manimi", "Lietuvos talentai").
Todėl atėję į mokyklą ieškokime ne blogybių, o siekime, kad mūsų vaikai mokytųsi ir patys. O mes tėvai, nepatingėkime dalyvauti mokyklos gyvenime ir ateikime į ją netik tada, kada mokytoja kviečia, o kartais ir savo iniciatyva. Juk mokytojas dirba su 30 mūsų vaikų ir mielai priimtų tėvelių pagalbą.  4u.gif  smile.gif .

Sutinku su jumis, ačiū už atvirumą ir nuoširdumą 4u.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti