Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai

tau pliusas, kad darba gauni. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villia @ 2006 11 11, 15:11)
tau pliusas, kad darba gauni. smile.gif

Pliusas, kaip pliusas, bet, kad i birza dabar galiu atsistoti uz puses metu, o darba siule dabar, tai va kad nestoviu ir neprieme.
Atsakyti
QUOTE(rakta @ 2006 11 11, 18:21)
Pliusas, kaip pliusas, bet, kad i birza dabar galiu atsistoti uz puses metu, o darba siule dabar, tai va kad nestoviu ir neprieme.

Tai tiek ir tereikejo darbuotojo, kad be birzos neprieme. unsure.gif Man atrodo, kad rimta firma , del keliu simteliu nesismulkina. cool.gif
Nenusimink, vadinasi ne tau darbas buvo skirtas.
P.S. O kodel i birza tik po puses metu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(villia @ 2006 11 12, 18:10)
Tai tiek ir tereikejo darbuotojo, kad be birzos neprieme. unsure.gif  Man atrodo, kad rimta firma , del keliu simteliu nesismulkina. cool.gif 
Nenusimink, vadinasi ne tau darbas buvo skirtas.
P.S. O kodel i birza tik po puses metu. g.gif

Matai jie ziuri, kokiu budu isejai is birzos, jei sakykim jie tau nerado darbo, arba as nesutikau dirbti ju siulomo darbo, jie ilgai birzoj nebelaiko,turi issibraukti,tada vel gali stotis nors ir sekancia diena, o jei neatejai laiku kaip padariau as, tai vel galiu registruotis tik po 6 men.

As ir taip manau, kad tas darbas ne man. Nepergyvenu, susirasiu kita ir manau, kad geresni ir arciau namu. thumbup.gif
Atsakyti
Svarbiausia yra tiketi ir zinoti ko nori. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na kur dingote, kaip sekasi su kursais.
Atsakyti
Kol kas tyla. unsure.gif Manau , kad sie metai taip ir baigsis.
Atsakyti
Aš irgi uždaviau Goniukei klausimų, o ji kažkur dingo. Labai laukiu atsakymo verysad.gif .
Atsakyti
Žadėjo man tarpininkė apskaitininkų kursus, tik dar pasak jos nėra tikslaus kursų grafiko, be to mano kursai bus remiami ES, nes turiu invalidumą, tai gali tekt palaukt iki kokio balandžio g.gif Noriu paklaust, jei kursai vyksta tam pačiam mieste, ar kelionės išlaidas irgi apmokės? Bent jau internete skelbia, kad turėtų apmokėti, bet dar niekur negirdėjau, kad taip ir yra. Ar tarpininkai neturėtų apie tai informuot visų, kas lanko kursus?
Atsakyti
Birza kelione turi apmoketi. Gali paklausti savo konsultantes, bet apie tai visada informuoja kai buna pries kursus susirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2007 01 19, 13:00)
Žadėjo man tarpininkė apskaitininkų kursus, tik dar pasak jos nėra tikslaus kursų grafiko, be to mano kursai bus remiami ES, nes turiu invalidumą, tai gali tekt palaukt iki kokio balandžio g.gif Noriu paklaust, jei kursai vyksta tam pačiam mieste, ar kelionės išlaidas irgi apmokės? Bent jau internete skelbia, kad turėtų apmokėti, bet dar niekur negirdėjau, kad taip ir yra. Ar tarpininkai neturėtų apie tai informuot visų, kas lanko kursus?

QUOTE(orchideja08 @ 2007 01 19, 22:23)
Birza kelione turi apmoketi. Gali paklausti savo konsultantes, bet apie tai visada informuoja kai buna pries kursus susirinkimas.

Taip taip, tikrai apmoka.. Perki vienkartinius bilietukus ir juos renki visą mėn, o paskui pristatai į biržą, suskaičiuoja juos ten ir apmoka. Arba perki nuolatinį, darbo dienomis. Taip pat apmoka ir mikriuko bilietėlius, jei tik įrodai, kad tik su juo gali atvykti į kursus. Apie visa tai papasakoja prieš pat kursus.
Atsakyti
QUOTE(Aidairi @ 2007 01 20, 19:45)
Taip taip, tikrai apmoka.. Perki vienkartinius bilietukus ir juos renki visą mėn, o paskui pristatai į biržą, suskaičiuoja juos ten ir apmoka. Arba perki nuolatinį, darbo dienomis. Taip pat apmoka ir mikriuko bilietėlius, jei tik įrodai, kad tik su juo gali atvykti į kursus. Apie visa tai papasakoja prieš pat kursus.

Klausimas iškilo todėl, kad prieš 2,5 metų taip pat buvau gavus iš biržos kompiuterių kursus, tai apie bilietėlių apmokėjimą nieko nežinojau, jokios info negavau. O mano draugė prieš pusę metų baigė tuo pačius apskaitininkių kursus ir apie kelionės išlaidų apmokėjimą irgi nieko net negirdėjo g.gif Dabar manau, kad jei pati nepaklausiu tarpininkės, tai vėl istorija kartosis. Šį kartą esu nusiteikus pasiimt viską, kas priklauso yahoo.gif
Atsakyti